I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop od 26. jula do 2. avgusta

OVAN

Mars, vaš vladar, menja znak u četvrtak, tako da možete očekivati nešto dinamičniji poslovni period u drugoj polovini nedelje. Kako je u polju rada i svakodnevnih obaveza, bićete disciplinovaniji, sistematičniji u poslovima vezanim za medicinu, lečenje, higijenu, ali i trgovinu. Opozicija sa Jupiterom podrazumeva preterivanje, eventualno, prenagljenost ili manje probleme u komunikaciji sa zvaničnim licima ili autoritetima. Zabava neće izostati, kao ni izlasci, kako sa prijateljima, tako i sa partnerom. Vodite računa o ishrani.

BIK

U sredu se Jupiter, planeta sreće, ponovo vraća u vaše polje karijere. Interesantan aspekt za sve koji se bave javnim poslovima, politikom ili su na nekoj značajnijoj društvenoj funkciji. Doprinosi većoj popularnosti ali budite obazrivi zbog izazovnog aspekta sa Marsom u drugoj polovini nedelje. Mogući susreti sa opozicijom, oponentima, što često rezultira konfliktima ili prenagljenim postupcima. Zauzeti Bikovi će više pažnje posvetiti porodici, deci. Slobodni su spremni za avanture, nova poznanstva a biće i ljubavi na prvi pogled. Osetljiv stomak.

BLIZANCI

U sredu Merkur, vaš vladar, menja znak. U narednom periodu deluje na polje komunikacije, što je za vas idealno. Čini vas prilagodljivim, dinamičnim, a pomaže u učenju, studiranju, pisanju, razmeni informacija, govornoj profesiji, putovanjima. Ne dozvolite da vas neka starija osoba ili autoritet obeshrabri u ostvarivanju planova koje ste sebi zacrtali. Možda ćete za vikend biti nešto osetljiviji ali aspekt je prolazan i brzo ćete se vratiti u formu. Najbolje se osećate u svom domu, okruženi onima koje volite i koji vas vole. Radite vežbe za donji deo leđa.

RAK

Merkur napušta vaš znak u sredu ali će imati upliv na zarade i materijalnu sigurnost u narednom periodu. Eto prilike da započnete nešto novo, uspostavite komunikaciju sa autoritetima koji mogu uticati na vaš profesionalni rejting. Kao da ćete se pokrenuti, više putovati, ispoljavati radoznalost za sve što se dešava u okolini. Aspekti  idu na ruku svima koji ispoljavaju inventivnost, originalnost ili se ne plaše rizika. Ipak, oprez se savetuje u pravnim i administrativnim operacijama. Spremni ste za korenite promene na emotivnom planu a izvesno je i romantično poznanstvo na putu. Pažljivo u saobraćaju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Nekoliko promena će obeležiti ovu sedmicu. U sredu Merkur započinje tranzit vašim znakom, što će imati pozitivan upliv na komunikaciju, razmenu ideja a razmišljaćete i o putovanju. Mars napušta vaš znak u četvrtak i prelazi u polje zarada. To ukazuje na brze poslove, prihode ali i na još brže trošenje novca. Ako se odlučite na putovanje, onda će to biti investicija kojoj se radujete. Vodite računa da previše ne dramatizujete oko sitnica i sve će se rešiti u vašu korist. Prilično ste analitični kada je reč o ljubavi ali još niste spremni za rizike. Relaksirajte se.

DEVICA

Dosta promena u ovoj nedelji jer Merkur, vaš vladar menja znak u sredu. Delovaće na polje tajni, podsvesti i podstaći na analiziranje ili konsultacije sa poverljivim osobama. Dan kasnije, Mars započinje tranzit vašim znakom što podrazumeva veću pokretljivost, ispoljavanje ambicija. Idealan za sportiste ali i sve koji se bave lečenjem, medicinom, farmacijom, trgovinom ili baštovanstvom. Izbegavajte prekoračenja budžeta i budite što ekonomičniji. Magnetski ste privlačni za suprotni pol ali to ne znači da lako gubite kontrolu nad emocijama. Osetljiv digestivni trakt.

VAGA

Poslovna dinamika se menja u nekom mirnijem pravcu. Kao da ćete se povući iz javnog života, otići na zasluženi godišnji odmor ili ograničiti aktivnosti. Nezadovoljni ste finansijskim učinkom i možda ćete poslodavcima dati do znanja da  vaša tolerancija nije beskonačna. Ako ste u fazi pregovora, neće sve ići glatko, posebno sa autoritetima ili onima koji su zaduženi za ekonomska pitanja. Venera u polju tajni je sklona analiziranju, preispitivanju emotivnog odnosa ali i kritičnosti. Nisu isključeni tajni susreti ako ste mlađi. Smanjite unos šećera.

ŠKORPIJA

Mars, vaš vladar, menja znak u četvrtak. Promeniće se poslovna klima, odnosno, manje ćete ispoljavati ambicije a više se baviti društvenim aktivnostima. Iako Merkur najavljuje pregovore sa važnim osobama, autoritetima, bolju komunikaciju sa javnošću, fokusiraćete se na sve što je praktično. Prednost će imati timski rad,kontakti sa prijateljima, udruženjima, klubovima, eventualno strankama ili humanitarnim organizacijama. Finansijski troškovi se povećavaju ali to može značiti i da ćete negde putovati. Ulazite u lep emotivni period kada su moguće ljubavi kroz prijateljske susrete ako ste slobodni. Opustite se.

STRELAC

Jupiter, vaš vladar je i dalje retro ali od srede menja znak, odnosno, vraća se u polje komunikacija. Možda ćete se ponovo suočiti sa nerešenim pravnim ili ekonomskim pitanjima. Budite umereni u svemu, diplomatični, pre svega oko rešavanja imovinsko-pravnih odnosa sa bliskim rođacima, susedima ili prijateljima. Neki poslovi mogu značiti neophodnost putovanja ili sučeljavanje sa konkurencijom, oponentima. Druga polovina nedelje podrazumeva povećanje obima poslova. To može uticati na porodične i emotivne odnose, udaljavanje ali na kratko. Ako ste premoreni, odmarajte se.

JARAC

Kod vas se menja finansijska strana jer se Jupiter vraća u polje zarada a Merkur prelazi u oblast dobitaka. Dobici su izvesni od partnerstva, udruživanja, ortakluka, bračnog partnera. Otvaraju se šanse za poslovnu sradnju sa inostranstvom, stranim firmama ili putovanje koje može bitnije uticati na profesionalni status. Ako ste od onih koji strepe nad svakom investicijom ili prekoračenjem budžeta, budite spremni na iznenađenja. Troškova će biti ali to nije razlog za alarm. Najbolje će proći oni koji spakuju kofere i sa dragom osobom otputuju što dalje. Priuštite sebi odmor.

VODOLIJA

Jupiter, planeta sreće, bogatstva, ekspanzije, ponovo se vraća u vaš znak u sredu. Eto šanse da ispunite svoje planove, sve što vam se vrtelo u glavi od ranije. Njegov upliv će biti aktuelan do kraja godine, pa je važno da to imate na umu u ispunjavanju ambicija. Sada će ići sve lakše a od prepoznavanja dobrih šansi sve zavisi. Merkur u polju javnosti je idealan za sklapanje novih ugovora a doprineće i većoj popularnosti. Komunikacija sa bračnim partnerom je sve bolja a biće prostora i za rešavanje nagomilanih problema. Optimizam raste, kao i vitalnost.

RIBE

Vladar Jupiter napušta vaš znak, tako da će do kraja godine biti u polju tajni, podsvesti. Ta pozicija podrazumeva neku nevidljivu zaštitu, podršku kada je najmanje očekujete. Dakle, ne brinite, sreća vas ne napušta od srede, samo ste u situaciji kada se povlačite da o svemu dobro razmislite. Istovremeno, Mars prelazi u polje javnosti, partnerstva i najavljuje veću dinamiku u odnosima, potrebu za dominacijom ili vođstvom. Takođe, rešavanje pravnih i administrativnih problema. Zanimljiv i buran ljubavni period, kako za one u vezi, tako i za slobodne. Nemir.

Piše: Astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh