I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop od 22. do 28.oktobra

OVAN – Dragi Ovnovi, pomalo napeta nedelja je pred vama u svakom pogledu. Kada je ljubav u pitanju definitivno je bolje da sačekate novembar kada Venera uđe u Vagu i pokrene dobre aspekte sa Jupiterom. Trenutno je situacija po pitanju ljbavi vrlo komplikovana. Kao prvo, zauzeti Ovnovi mogu se baš svađati sa partnerom, naročito sredinom nedelje, a slobodni mogu pomišljati da se vrate na staru vezu što i nije neka ideja. Nova poznanstva dolaze sa osobom koja je udaljena od vas – možda ćete se prvo dopisivati pa tek onda sresti. Što se tiče posla, aktivna je nedelja po pitanju novca, kredita, komunikacija, ali na žalost Ovnovi koji studiraju ili Ovnovi koji žele da idu u inostranstvo, nailaze na problem ove nedelje.

BIK – Dragi Bikovi, nedelja pred vama biće obeležena razrešavanjem emotivnih nesporazuma koji su vas pratili poslednjih nekoliko meseci. Muči vas nedostatak novca, zamerate partneru da vas uopšte ne razume po tom pitanju – sve manje imate tolerancije za njegovo ignorisanje vaših potreba. Sredinom nedelje i za vikend po prvi put ćete se odlučiti da otvoreno kažete šta vam je na duši ili da više pažnje posvetite sebi. Ako ste tokom leta upoznali neku novu osobu, upravo sada možete započeti kontakte koji vode u vezu. Sa druge strane, možda je ovo ipak nedelja važnija za posao nego za ljubav i bolje bi bilo da se okrenete poslu i važnijim poslovnim razgovorima, bićete ispunjeniji.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, polako ove nedelje – bićete veoma nervozni i neprijatni. Tome je uzrok nezadovoljstvo poslom, lutate i dalje i niste zadovoljni sobom. Moguće je da ste tokom prethodnih meseci promenili nekoliko poslova ili razmišljali o promenama vezanim za posao. Dosta ste se istrošili na tom planu a niste baš postigli puno – nervozni ste i netolerantni i vrlo lako ulazite u sukob. Okruženje će vam staviti do znanja da oseća vašu nervozu. Na planu ljubavi, bojim se da ćete nervozu preneti i na emotivne odnose ako ste u vezi. Partner će krajem nedelje tražiti ozbiljnija objašnjenja vaše nervoze. Slobodni Blizanci krajem ove i početkom sledeće nedelje mogu započeti vrlo ozbiljnu emotivnu vezu.

RAK – Dragi Rakovi, ko o čemu – vi o poslu i samo o poslu. Niste zadovoljni postignutim, želeli ste mnogo više i niste ponosni na postignuto. Isvađali ste se sa kolegama i možda biste trebali da budete oprezni ove nedelje jer ste zadnjih par godina stekli mnogo tajnih neprijatelja koji će upravo sada otežavati rešavanje vašeg poslovnog problema. Možda je vreme da se odmorite, odustanete od nekog posla po svaku cenu, i okrenete se nečemu što vam je pred nosom – hobiju ili privatnom, vlastitom poslu. Takođe, ove nedelje imate dosta dobrih prilika na emotivnom planu, naročito ako ste u dužoj vezi. Možete se vratiti starom partneru sa kojim su odnosi zahladneli poslednjih meseci baš zbog problema na poslu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV – Dragi Lavovi, naredna nedelja doneće vam potrebu da se bavite nekretninama, kupovinom nameštaja ili nekih stvari za kuću ili oko kuće. Mnogo energije trošićete na dom, porodicu, roditelje i partnera. Izgleda da nećete baš nailaziti na odobravanje od strane porodice u vezi nekih vaših poteza ili se vi sami nećete složiti s odlukama članova porodice u vezi trošenja novca ili regulisanje stvari oko kuće. Što se ljubavi tiče, nije vam baš do toga ove nedelje – novembar će biti mnogo zanimljiviji. Gubite energiju i interesovanje za ljubav, mada to nije baš vaše svakidašnje stanje – ipak se povlačite ove nedelje u samoću.

DEVICA – Drage Device, previše ćete brinuti ove nedelje, naročito kada je ljubav u pitanju. Partner vas je baš razočarao, osećate se usamljeno, neshvaćeno i niste u stanju da razumete zašto se tako ponaša prema vama. Takođe, zabrinuti ste i za posao, osećate nepravdu jer ulažete mnogo više od ostalih a niste dovoljno cenjeni ili plaćeni. Takođe, kao da ni sami niste sigurni šta biste radili i čime bi se bavili. Mislim da preterujete u brizi – spadate u retko sazvežđe koje će ipak u narednih godinu dana biti dobro aspektovano. Smirite se malo i pustite vaše bližnje da vam pokažu ljubav i privrženost kada to sami požele. Takođe, nemojte se osećati izdanim ili prevarenim, to su prejake reči – možda su vas bližnji samo malo razočarali. Dajte im šansu da isprave stvar.

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, u ovoj nedelji osetićete šta će vam biti problem narednih godinu dana. Novac i samo novac. Ako ste u kreditu gledajte da ga se rešite, a ako planirate da ga uzmete – budite oprezni. Sačekajte, nemojte trošiti novac bez razloga i unapred – imaćete problem jer uskoro mogu stići neki neplaćeni računi uvećani za kamatu ili rashodi kojima se niste nadali. Ipak, rešili ste se Saturna i stvari idu na bolje. Početkom novembra ljubav kuca na vaša vrata, opustite se.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, pred vama je naporna nedelja – osećate delovanje Saturna uveliko. Borićete se sa osećanjima koja vas teraju da se suprotstavite, kažete, planete, a razum vam govori da je bolje da ćutite jer problemi su veći nego što možete i da predpostavite. Predosetićete to i bolje je da ćutite. Sve što ste pokrenuli ili očekujete kasniće i neće zavisiti od vas. Osećate nepravdu ali ste nemoćni i tako će da potraje neko vreme. Disciplina, na sreću, vama nije strani pojam. Sam kraj nedelje nije nimalo lak, vezan je za konflikte i neprijatnosti. Najbolje je da to izbegnete tako što nećete ipak pokrenuti ozbiljnije poslovne razgovore baš sada ili neke veće novčane transakcije, poput prodaje ili trgovine nekretninama.

STRELAC -Dragi Strelčevi, vas kao da je uhvatio neki nemir poslednjih nedelja, što će se odraziti i na narednu sedmicu. Potreba za kretanjem, izlascima, putovanjem i kontaktima sa inostranstvom, držaće vas cele nedelje. Niste baš skoncentrisani na tuđe potrebe – skloni ste da se lako posvađate, površni po obicaju, ne pazite baš šta govorite. Sa partnerom možete lako ući u sukob. Ne savetuje se da budete neiskreni ove nedelje, lako će vas otkriti i možete izgubiti jedno prijateljstvo ili partnera. Budite pažljivi jer od sredine nedelje period nije baš najsretniji po vas. Manje pričajte.

JARAC – Dragi Jarčevi, ova nedelja je bolja po pitanju posla naročito ako imate u planu da ga menjate, uzmete kredit ili da razgovarate na temu nekretnina . Sredina nedelje bi mogla doneti dobre vesti konačno na tom planu, koje ste dugo čekali. Na emotivnom planu od vas kao da su svi digli ruke – delujete apsolutno apatično i nezainteresovano ili samo pričate o poslu. Venera u Devici može vam doneti simpatiju nekoga sa radnog mesta ili kontakt sa nekim koga dugo niste videli, staru ljubav koja se ponovo vraća u vaš život. Zauzeti Jarčevi nemaju razumevanje svojih bližnjih baš zato što su okrenuti samo sebi i svom poslu.

VODOLIJA – Drage Vodolije,možda ne bi bilo loše da ove nedelje posvetite pažnju sebi, svojim potrebama, počevši od izgleda do ishrane, garderobe i svega što već duže odlažete. Partner i porodica postaju vam polako teret. Niste baš imali uspešnu godinu – iscrpljeni ste i kako se bliži kraj godine sve više ćete se osećati kao da niste živeli svoj život već tuđi. Zatražite od partnera pauzu i iskreno mu objasnite o čemu se radi, bolje je to nego da naglo po običaju prekidate komunikaciju bez objašnjenja. Što se posla tiče, dobijate važne informacije što je počelo još prošle nedelje, a ove se samo nastavlja. Ako imate nekih problema sada je vreme da zatražite pomoć kroz razgovor, pismo, mejl ili poziv ka nekoj ustanovi koja može da vam pomogne.

RIBA – Drage Ribe, vi ste jedni od retkih kojima će novac stići ove nedelje – baš ono što ste očekivali, možda iz inostranstva. Takođe, i posao se može aktivirati krajem nedelje ili početkom sledeće, mogu vas pozvati na razgovor ili možete u okviru starog posla čuti dobre vesti. Muči vas situacija u porodici ili zdravlje nekog iz familije, tu ste nemoćni. Bićete tokom naredne nedelje nekoliko puta izazvani u prilici da planete zbog komentara od strane partnera, bolje prećutite. Dobijate neki zvanični dokument ili poziv na raspravu, sud, ili stiže rešenje o poslu koji ste dugo čekali. Ne brinite, biće sve u redu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh