I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 17. do 24. aprila

OVAN

Kada više planeta menja svoje pozicije, kao što će biti ove nedelje, osećaju se promene u različitim sektorima života. Sunce napušta vaš znak sredinom nedelje i donosi finansijski i ekonomski uspeh. Deluje na polje novca, a to znači da će biti povoljnih okolnosti za uvećanje prihoda. Od petka, Mars podstiče mentalnu aktivnost, što možete najbolje iskoristiti u oblasti tehnike, inovacija. Većinu toga obavljate brzo i efikasno. Prijemčivi ste za potrebe emotivnog partnera, požrtvovani, a to produbljuje vaš odnos. Kontrolišite strasti, naročito u saobraćaju.

BIK

Od četvrtka je Sunce u vašem znaku, a to donosi samopouzdanje i ekstrovertnost. Iskoristite aspekt za bolju organizaciju i privatan biznis. Ipak, savetuje se oprez kada je reč o finansijama jer Mars često donosi veće troškove ili sklonost rizicima u poslu. Proveravajte zakonske odredbe ali i poslovne saradnike. Bitno je da se ne odnosite olako prema pravnim normama i da sve završavate u dogovorenim okvirima. Venera je direktna, tako da tačno znate šta želite u ljubavi. Ukoliko ste se distancirali od partnera, razmislite da li ste u pravu. Proverite rad hormona.

BLIZANCI

Merkur je do kraja meseca u povratnom hodu ali u četvrtak menja znak. Okrećete se timskom radu, rešavanju društvenih, socijalnih problema i humanitarnim projektima. Zanimaju vas samo dugoročni poslovi ili ciljevi koje ste davno sebi zacrtali. Biće više sastanaka, dogovora a i prilike da mnogima ukažete na srž stvari o kojoj raspravljate. Od petka je Mars u vašem znaku a to znači povećanje brzine i efikasnosti u poslu, a naročito sportu. Donosi brojne ljubavne ponude ako ste još uvek slobodni. Zanimljivi ste za suprotni pol. Vitalnost je sve bolja.

RAK

Druga polovina nedelje je izuzetno zanimljiva po pitanju karijere. Javlja se neodlučnost u specifičnim projektima ili oprez kada je reč o novinama. S jedne strane, imate potrebu za radom u izolaciji a sa druge, okolnosti su takve, da bez oslanjanja na druge nema napredovanja. Neki su skloni promeni zanimanja, boravišta i traženju izlaza iz teškoća ili ograničavanja. Biće istraživanja tržišta i prilika koje ono nudi. Mlađe privlače putovanja, ljubavi na daljinu ili će biti prilike da sa dragom osobom uživaju u nekoj novoj destinaciji. Teškoće sa zglobovima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV

Sunce ima dobar upliv na karijeru od sredine nedelje. Usredsređujete se na sebe, uporno stremite cilju a uspon i napredovanje dolaze kroz neumoran rad. Na neki način su profesionalni interesi u prvom planu, posebno ako ste na rukovodećoj poziciji. Mogući su susreti sa autoritetima, ili veća popularnost u javnosti, ako ste društveno aktivni. Mars inicira susrete sa uniformisanim licima ili nova poznanstva, naročito ženama. Nisu isključena udvaranja, prijateljstva koja iznenada prerastaju u ljubav. Naklonjeni ste zabavi i provodu. Više se rekreirajte.

DEVICA

Druga polovina nedelje podrazumeva veći profesionalni angažman. Iniciraćete nove projekte ili će biti prilike da proširite svoj opseg delovanja. Mars u polju karijere daje uspeh, pod uslovom da pokažete veći stepen hrabrosti i borbenosti. Merkur, kao vaš vladar, menja znak i usmerava na rešavanje finansijskih problema. Možda ćete se baviti nasleđem, dugovanjima, osiguranjem ali budite na oprezu ako ste u poslovnom ortakluku.U ljubavi ste otvoreniji i zahtevniji nego obično, što često zbunjuje emotivnog partnera.Prolazna nervoza ili glavobolja.

VAGA

Prilično ležerno pristupate svakodnevnim obavezama. Venera je direktna, od nedavno, a to unosi određenu promenu, kada je reč o uslužnim delatnostima. Odlično se snalazite u poslovima koji podrazumevaju bavljenje lepotom, zdravljem, kozmetikom, farmacijom. Uglavnom, okruženi ste ženama, lepim ljudima, umetnicima i onima koji su vam naklonjeni. Druga polovina nedelje donosi konsultacije sa ortacima u poslu, pregovore, javno delovanje. Biće važnih dogovora sa bračnim  partnerom a za slobodne zanimljiv susret. Problem sa disajnim organima.

ŠKORPIJA

Možete da odahnete u drugoj polovini nedelje jer, vaš vladar, Mars menja znak. Kako je u intelektualnom znaku, bavićete se filozofskim problemima, ali i tehnikom, inovacijama. Ipak, njegovo delovanje je usmereno na ozbiljnije probleme, naročito finansijske. Bavićete se porezima, kreditima, osiguranjem, dugovanjima, posebno ako ste u nekom poslovnom ortakluku. Za neke je ovo period prekovremenog rada i iscrpljivanja svakodnevnim poslovima. Uživajte u ljubavi  i prijateljskim susretima jer ste sada u uzlaznoj fazi. Više se odmarajte.

STRELAC

Uticaj Marsa na  javne i partnerske odnose osetiće se u drugoj polovini  nedelje. Svakako, budite oprezni u javnom obraćanju, diskusijama, što znači da treba birati reči. Aspekt često podrazumeva dominaciju, potrebu za dokazivanjem stavova i da se bude u pravu. Iako lakše namećete svoje ideje, svako preterivanje može biti kontraproduktivno. Pravne stvari mogu izbiti u prvi plan, sudski procesi ili interakcije sa pravnim licima. U emotivnim i bračnim odnosima ispoljavate incijativu ali partnera oduševljava vaš entzijazam. Uživajte u sportu.

JARAC

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku, što znači da pridajete značaj partnerstvu i javnim odnosima. Mars utiče na svakodnevne poslove i obaveze. Aspekt podrazumeva veliki angažman, naročito intelektualni. Odličan je za bavljenje tehnikom, naukom, popravkama, kompjuterima, ali i administrativnim delatnostima. Dobro sarađujete sa mladim ljudima ili ste uvek spremni da svoje iskustvo i znanje podelite sa drugima. Ljubav na kraćem putu, ako ste mlađi. Više spavajte.

VODOLIJA

Sredinom nedelje budite spremni na poslovna iznenađenja i predloge. Osećanja mogu uticati na odluke i zato izbegavajte brzopletnost i nepromišljeno delovanje. Ipak, većina će uživati u kreativnom radu ili biti posvećena onome što voli da radi. Ovo je period kada ste puni inspiracije. Uspeh očekuje glumce, umetnike, pedagoge a  naročito sportiste. Ako ste planirali kraće putovanje, najverovatnije da će biti odloženo. Sunce u kući porodice unosi harmoniju u bračne i emotivne odnose. U dobroj ste formi ali oprez u vožnji.

RIBE

Ovo je period kada se bavite privatnim radom ili dosta ulažete u nekretnine. Mars u kući privatnosti pogoduje zanatlijama, onima koji stalno nešto popravljaju, imaju dodatni izvor prihoda ili lokal u okviru doma. Naravno, možete biti u situaciji da renovirate poslovni prostor ili da radite na proširenju postojećeg. Merkur u kući novca ukazuje na neplanirane troškove ili ulaganja, mada se radi o sitnijem novcu. Još uvek ste pod uplivom Venere koja ima fantastičan uticaj na emotivni i ljubavni status kod većine. Čuvajte se povreda ili uganuća ekstremiteta.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh