I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop od 11. do 18. januara

OVAN

U ovom periodu budite maksimalno strpljivi i izbegavajte sve što je rizično. Aktuelan je izazovan aspekt između Marsa i Saturna koji naglašava ambicije, neumerenost. Iskušenja vrebaju na svakom koraku a od vas zavisi kakve poteze povlačite. Pre svega, kada je reč o finansijama, ulaganjima, troškovima… Nikakva prekoračenja ne dolaze u obzir, pozajmice i slično, isključivo pedantnost, tačnost u ispunjavanju obaveza. Na bračnog partnera se možete osloniti u svakom trenutku a dobićete i adekvatan savet ako ga zatražite. Problemi sa zglobovima a kod nekih sa sinusima.

BIK

Naklonjeni ste promenama čiju realizaciju možete započeti već sredinom nedelje. Venera je u lepom aspektu sa Uranom čije direktno kretanje, u četvrtak, otvara mnoga vrata. Čekaju vas dobici kroz originalne poteze, investicije, finansijske špekulacije, neuobičajene poslove. Neki će putovati ili ostvariti san o preseljenju. Brojne prilike za društveni angažman i sklapanje blagotvornih prijateljstava. Ulazite u prilično uzbudljiv i romantičan period koji donosi iznenadne ljubavne veze, susrete. Vitalni ste a i moć regeneracije je na zavidnom nivou.

BLIZANCI

Iskoristite početak nedelje za obavljanje konstruktivnih razgovora, dogovora, razmenu informacija. Merkur u  aspektu sa Jupiterom donosi uspeh u pregovorima sa autoritetima,dobru poslovnu komunikaciju, optimizam, putovanja. Odličan je za finansijske transakcije. Sreda i četvrtak mogu biti stresni zbog izazovnog aspekta sa Uranom koji najavljuje iznenađenja. Nešto može pokvariti planove ali ne donosite odluke koje nisu u vašem interesu. Balansiraćete između poslovnih i porodičnih obaveza. Mlađima predstoji strastven susret. Pokušajte da se opustite tokom vikenda.

RAK

U sredu je mlad Mesec u opozitnom znaku. Najavljuje početak pregovora, uspostavljanje kompromisa između suprostavljenih strana. Možete rešavati probleme vezane za nekretnine, zemljišni posed, sve u vezi poreza i poslovnog partnerstva. Uglavnom ćete se prilagođavati postojećoj situaciji ako se bavite državnim, političkim ili pravnim poslovima. Ne dozvolite da vas izbace iz takta prolazna iznenađenja oko finansijskih troškova. Posvećenost porodici i emotivnom partneru ako ste u braku. Povoljan je period za druženje, sklapanje veza i uživanje. Čuvajte kolena i zglobove.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

U sredu je mlad Mesec koji nekima donosi promene na radnom mestu, ili zaposlenje. Neće ići sve glatko ali to ne bi trebalo da vas izbaci iz takta, posebno sredinom nedelje. Ne obraćajte pažnju na pritiske sa strane,kontradiktorne vesti, informacije i ne donosite odluke na brzinu. Svaki izazov prihvatite kao test ili novu lekciju koju treba savladati i rezultati neće izostati. Pažljivije rukujte tehnikom i električnim aparatima. Komunikacija sa bračnim partnerom nije na zavidnom nivou i bilo bi poželjno da se više potrudite oko postizanja kompromisa. Vitalni ste.

DEVICA

Kako će se stvari odvijati na poslovnom planu zavisi od vaše sposobnosti za prilagođavanje. Entuzijazam početkom nedelje, konstruktivni odnosi sa šefovima, saradnicima, dobra organizacija ako se bavite trgovinom, marketingom, uslužnim delatnostima, tehnikom. Od srede se situacija menja jer dominira izazovan aspekt između Merkura i Urana koji ukazuje na iznenađenja. Kvarovi tehnike mogu usporiti poslove ili komunikaciju ali brzo ćete rešiti te probleme. Dosta izalazaka, zabave ako ste slobodni. Nova ljubav. Relaksirajte se.

VAGA

Mlad Mesec, sredinom nedelje, može pokrenuti nešto novo ako se bavite privatnim biznisom. Najavljuje krupnije promene, raspolaganje imovinom, nekretninama, eventualno, selidbu. Obratite pažnju na finansije i nepredviđene izdatke, prekoračenje budžeta ako ste sa nekim u ortakluku. Trenutno nije dobar period za investicije, bilo kakva ulaganja i sve što je rizično. Uživaćete u porodičnom okupljanju, opuštanju sa emotivnim partnerom. Dinamičniji period je za mlađe Vage koje će se prepustiti zabavi, izlascima. Ne propuštajte sportske aktivnosti.

ŠKORPIJA

Ovo je period kada se suočavate sa brojnim izazovima i konkurencijom. Mars  je u napetom aspektu sa Saturnom i naglašava borbenost, ambicije, spremnost na rizike, ludosti… Izbegavajte polemike, rasprave, konflikte sa neistomišljenicima ako se bavite javnim poslovima, politikom. Ne dozvolite da instinkti ovladaju vama i utiču na donošenje odluka, zaključaka. Sve što se tiče nekretnina, porodičnog biznisa ili nasleđa, pažljivo razmotrite ili se konsultujte sa pravnim savetnikom. Romantičan susret na kraćem putu ili ljubav na daljinu. Čuvajte se povreda.

STRELAC

Prilično stresna nedelja je pred vama, puna iznenađenja, preokreta ali i poslovnih uspeha. Na kraju će se sve isplatiti, odnosno, materijalna satisfakcija neće izostati. Poslovi se samo gomilaju, pa je neophodno da se pozabavite organizacijom na konstruktivniji način ili da sa saradnicima podelite obaveze. Najveći problem vam zadaje transport, komunikacija, kako pismena, tako i verbalna, administracija… Konstantno ste u pokretu i teško vas je pronaći kod kuće. Ako vas i emotivni partner prati, onda ste u svom elementu. Pažljivo vozite.

JARAC

U sredu je mlad Mesec u vašem znaku. Zanimljiv je za sve koji su usmereni na politička zbivanja, diplomatiju, državne poslove. Povoljan je za postizanje kompromisa, uspostavljanje ravnoteže, sređivanje problema vezanih za prošlost. Lakše se dolazi do mira a može da najavi predah u nacionalnim ili međunarodnim odnosima. Sličan upliv ima i na porodične, intimne odnose. Mogu se uspešno rešavati poslovi oko nekretnina, zemljišta, zakupa poslovnog prostora. Lep period za ljubav i bračne odnose. Samci se mogu lako zaljubiti. Imate moć regeneracije.

VODOLIJA

Uran, vaš vladar, je u aspektu sa Marsom što deluje podsticajno na  um, pre svega ako se bavite inovacijama, naukom, tehnikom, kompjuterima. S druge strane, podložni ste rasipanju energije, nervozi, stresu, jer vas sve lako izbacuje iz ravnoteže. Komunikacija sa oklinom može biti problem, ovih dana, naročito sredinom nedelje, pa se potrudite da izbegnete rasprave sa autoritetima. Sreća vas prati u ljubavi ali svoju intimu čuvate daleko od očiju javnosti. Uživaćete u zajedničkom opuštanju, ugađanju jedno drugom. Putovanja vas relaksiraju.

RIBE

Mars ima uticaja na komunikaciju sa okolinom što može biti prilično stresno sredinom nedelje. U pozitivnom smislu čini vas inventivnim, što možete iskoristiti u naučne svrhe ili ako se bavite obrazovanjem. Puni ste ideja ali ne dozvolite da vas nestrpljenje udalji od onih koji mogu imati ključnu ulogu u plasiranju vaših talenata. Pomalo ste tajanstveni ili uživate da radite sami. Možda će vas iritirati uplitanje nekog od rodbine u privatan život. Prijateljski susreti imaće čaroban upliv na emotivnu stabilnost ako ste u potrazi za srodnom dušom. Opustite se.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh