I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 1. do 8. januara

OVAN

Ova nedelja je savršena za pokretanje inicijative i donošenje važnih odluka u karijeri. Put je otvoren, energije imate, samo je neophodno da je kanališete u željenom pravcu. Od četvrtka je aktuelan lep aspekt Marsa i Jupitera koji usmerava ka društvenim delatnostima. Većina je sklona sportskim aktivnostima, poslovima vezanim za klubove, sajmove, udruženja i svuda gde se okuplja veći broj muškog sveta. Izuzetno ste raspoloženi za avanture, zaljubljivi, magnetski privlačni za suprotni pol. Nova ljubav za mlađe. U odličnoj ste formi.

BIK

Naklonjeni ste timskom radu, povezivanju sa drugima, sklapanju prijateljstava. Ovo je period kada se većina bavi pravnim poslovima, javnim, državnim i transakcijama.Venera je još uvek u dobrom aspektu sa Neptunom i podstiče estetske interese. Povoljan aspekt za umetnike, sve koji su kreativni, stvaralački nastrojeni. Vešto balansirate između praktične i duhovne strane. Osećanja su ntezivirana  tako da više težite zadovoljstvu, hedonizmu, ljubavi. Mlađi su skloni platonskim ljubavima, romantičnom sanjarenju. Obratite pažnju na ishranu.

BLIZANCI

U drugoj polovini nedelje dolazi do izražaja odličan aspekt Merkura i Urana. Podstiče originalno razmišljanje, plodne ideje, inovacije, razna otkrića. Prijatelji vas mogu stimulisati da se više angažujete, istaknete sposobnosti i talente. Neki će putovati, baviti se istraživanjem, analizama, ispitivanjem, prikupljanjem podataka. Možete se posvetiti književnom radu, pisanju ili investicijama od društvenog značaja. Većina uživa u razmenjivanju misli i ideja sa bračnim ili emotivnim partnerom. Kao da ste na istoj talasnoj dužini. Uživajte u sportskim aktivnostima.

RAK

U utorak je pun Mesec u vašem znaku. Podstiče emotivnost, senzitivnost, posebno kada je reč o odnosima. Možda ćete privesti kraju određenu fazu poslovanja ili sklopiti dogovore od javnog značaja. Naglašena su partnerstva, društveni život, kontakti sa autoritetima u raznim profesijama, moćnim ljudima, starijima. Ostvarujete konstruktivne dogovore sa saradnicima a imaćete uspeha i u finansijskim špekulacijama. Mars u polju ljubavi naglašava strastvenost i velika očekivanja koja se lako mogu ostvariti. Izuzetno ste vitalni.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV

Usmereni ste na rad, poslove, pružanje usluga. Aspekti su naklonjeni radoholicima, onima koji se bave privatnim biznisom, medicinom, stomatologijom. Sada su povoljne prilike za sklapanje prijateljstava ali i preuzimanje inicijative u oblastima gde se očekuje hrabrost i borbenost. Mars ukazuje na aktivnosti koje se odvijaju u kući, možda renoviranje, popravke i slično. Krajem nedelje uspeh u manjem poduhvatu, dobitak i dobar savet starije muške osobe. Uživaćete u društvu drage osobe, zajedničkim obavezama. Puni ste energije i sportski nastrojeni.

DEVICA

Sve do vikenda obavljate uobičajene poslove. Potom se aktivira zanimljiv aspekt Merkura i Urana koji nagoveštava unosna prijateljstva. Čekaju vas značajni dobici kroz ulaganja, špekulacije, ortakluke. Razna sredstva komunikacije mogu doprineti uvećanju prihoda, od putovanja do prevozničkih, poštanskih kompanija. Pronicljivost i dobra moć opažanja uticaće na uspeh u pregovorima. Za zabavu i dobar provod ste  uvek raspoloženi. Većina je privržena svom dugogodišnjem partneru. Prilično ste vitalni ali je poželjno da se više krećete.

VAGA

Početkom nedelje pun Mesec deluje na karijeru i mnogima donosi popularnost. Odličan aspekt za žene ili  dobijanje podrške  javnosti. Naravno, ako zavisite od medija ili ste u kontaktu sa masom sveta. Označava i završetak nekog važnog poduhvata. Venera podstiče entuzijazam, društvenost, umetničke sklonosti. Raspoloženi ste za komunikaciju, pisanje, razmenu mišljenja ali i učenje novih stvari. Ipak, porodična dešavanja su u prvom planu, odnosi sa rodbinom i prijateljima. Harmonija u braku i dugim emotivnim vezama. Više vežbajte.

ŠKORPIJA

Prilično ste borbeni, ambiciozni, odlučni da istrajete u ostvarenju svojih planova. Idu vam na ruku povoljni aspekti sa Marsom koji će se intezivirati krajem nedelje. Imate utisak da sve možete i da nema te prepreke koja vas može zaustaviti. I u pravu ste! Bitno je da se dobro organizujete, u čemu imate podršku Jupitera. Odličan aspekt za obavljanje pravnih poslova, transakcija i za finansijska ulaganja. Većina je naklonjena kraćim putovanjima, kontaktima sa bliskom rodbinom. Ne odvajate se od emotivnog partnera koji vas verno prati. Izuzetna moć regeneracije.

STRELAC

Trenutno je Merkur u tranzitu kroz vaš znak što povoljno utiče na komunikaciju. Ovo je period ispunjen mnoštvom interesovanja i aktivnosti. U prvom planu su intelektualci, trgovci, agenti, posrednici, novinari. Naglašeno polje finansija donosi uvećanje prihoda, dobitke sa više strana, poklone. Ipak, naklonjeni ste štednji i dobro se snalazite u rizičnim situacijama. Druga polovina nedelje je interesantna za sve koji se bave sportom ili vole putovanja. Promene na emotivnom planu su izvesne ako ste bez stalnog partnera. Privlače vas neobične osobe. U dobroj ste formi.

JARAC

Pun Mesec u opozitnom znaku utiče na javne i partnerske odnose. Važan je utisak koji ostavljate na druge pa obratite pažnju šta izjavljujete. Odlično se snalazite kao timski igrač, posebno ako sprovodite reforme ili se zalažete za nove zakonske odredbe. Mars u polju prijatelja, udruženja, ima pozitivan uticaj na rad sportskih klubova, ali i stranačku delatnost. Dobar je period za susrete sa autoritetima, diplomatama i pravnicima. Venera u vašem znaku ima lep upliv na ljubavni i bračni život. Privlačni ste za suprotni pol. Kontrolišite šećer.

VODOLIJA

Uran kreće direktno početkom nedelje što može inicirati promene u svakodnevnom životu. Poslovni elan vas ne napušta a sada će doći još više do izražaja. Mnoštvo originalnih ideja možete plasirati na maestralan način. Prednost imaju inženjeri, konstruktori, inovatori, programeri, svi koji se bave nekim modernim zanimanjem, kompjuterima.Većina planeta okupira polje tajni ali i podsvesti, pa ste skloni preispitivanju. Mnogi analiziraju emotivni život, odnos sa dragom osobom ili žude za osobom koja je daleko. Unosite tople napitke ako ste skloni prehladama.

RIBE

Obratite pažnju na finansije ako planirate da investirate u nešto potpuno novo. Uran donosi promene i priliku da zarađujete na originalan i neuobičajen način. Svakako se radi o nečem što je moderno ili ima veze sa tehnikom, kompjuterima. Obavićete brojne razgovore, susrete a biće i poslovnih putovanja. Imate dobru komunikaciju sa intelektualcima, mladim osobama. Društveno ste orijentisani i uvek raspoloženi za provod, zabavu i slavlja. Možda se obnovi  emotivna veza sa nekim ko vam je značio u prošlosti. Priuštite sebi kraći odmor ili relaksaciju.

Vesna Lalić

Veliki godišnji horoskop za 2018. pročitajte OVDE

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh