I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 19. do 25. februara

OVAN

Mesec je početkom nedelje u vašem znaku što naglašava entuzijazam. Okupirani ste realizacijom brojnih planova, maštoviti i kreativni. Kako je Mars položen u dobrom znaku, imate uspeha u studiranju, polaganju ispita. Od srede budite obazriviji u donošenju odluka, posebno ako ste u ortakluku, ako nešto potpisujete, što se odnosi na visokoobrazovne ustanove. Poslovi sa inostranstvom su u fokusu.Većina emotivnih odnosa se bazira na impulsivnosti, ispoljavanju strasti. Sklonost ljubavi na prvi pogled ako ste mlađi. Boravite više na svežem vazduhu.

BIK

Venera u kući prijatelja ukazuje na značajna udruživanja, pokroviteljstvo. Društveni kontakti su u prvom planu, sklapanje veza i ostvarenje planova. Biće sastanaka, dogovora, usaglašavanja ako ste deo tima, političke stranke ili nekog ortakluka. Pažljivije rukujte prihodima, rashodima i izbegavajte veće pozajmice. Krajem nedelje ste u iskušenju da u nešto uložite, investirate, ili će doći do izražaja specifične zamisli. Prilično ste emotivni i u raskoraku sa partnerom. Izbegavajte netaktičnost i insisitiranje na sopstvenim željama i bićete srećniji. Sklonost alergijama.

BLIZANCI

Merkur je promenio znak i sada deluje na oblast karijere. Pospešuje intelektualne, administrativne, komercijalne, trgovačke poduhvate. Pružaju se nove poslovne prilike, ali i mogućnost edukativnog usavršavanja. Možete se osloniti na starije, iskusnije kolege, autoritete. Dobar aspekt sa Saturnom naglašava mentalnu disciplinu i jak racio ali, ipak, budite na oprezu krajem nedelje. Izbegavajte oštre kritike ako se bavite javnim poslovima. Gunđanje ili pronalaženje grešaka samo otežava kompromis između vas i bračnog partnera. Više zabave i relaksacije.

RAK

Mesec utiče na karijeru početkom nedelje. U kombinaciji sa Uranom donosi iznenadan uspeh u nekom poduhvatu ili podršku prijatelja. Povoljan je za sprovođenje određenih promena ako ste tome naklonjeni. Od srede ste nešto ležerniji u obavljanju rutinskih obaveza a baš u tom periodu se mogu javiti nepredviđeni problemi. Boljom organizacijom možete izbeći protivrečnosti, upletenost u pravne komplikacije ili neispunjena obećanja. Ako čeznete za nekim ko je daleko od vas, uskoro vas čeka lepo iznenađenje i zajedničko putovanje. Umor.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sunce je promenilo znak i deluje na vaše polje finansija. Trenutno ste zaokupljeni ozbiljnijim temama, poput osiguranja, kredita, investicija, nekretnina ili dobijanja podrške, bilo finansijske ili verbalne. Aspekt sa Merkurom naglašava praktičnost, a pogodan je i za kraća putovanja. Raspoloženi ste za istraživanje novih ideja, područja a često ćete biti u situaciji da razgovarate o neobičnim temama. To mogu biti i telefonski pozivi, dogovori sa bliskim osobama. Mlađi su skloni paralelnim i tajnim vezama. Ako ste u braku, sve teče kao i obično. Sklonost virusnim infekcijama.

 

DEVICA

Naglašeno polje javnosti i partnerstva stavlja u prvi plan poslove koji su medijski propraćeni. Odličan aspekt za umetnike, muzičare, glumce, voditelje, za šou-biznis. Poslovi mogu biti povezani sa bračnim partnerom. Od srede obratite pažnju na komunikaciju, prepisku, potpisivanje dokumenata jer ste skloni omaškama. Boljom organizacijom rešavajte, eventualne, teškoće koje se mogu javiti  u drugoj polovini nedelje. Vašem zavodljivom šarmu retko ko može odoleti, pa nisu isključene neobične situacije u ljubavi. Psihosomatske tegobe.

VAGA

Dok je Venera egzaltirana u kući svakodnevnih obaveza uživate u poslovima. Sa saradnicima se  odlično dopunjujete ali i sa klijentima, ako se bavite uslužnim delatnostima. Ovo polje se odnosi na zanatlije, vlasnike radionica, salona za lepotu, prodavnice za sitnu tehniku i slično. Profit stičete i prodajom kozmetike, parfema, stvari vezanih za žene. Krajem nedelje obratite pažnju na komunikaciju sa podređenima. Emotivna veza je moguća kroz poslovnu saradnju ili na radnom mestu. Zanimljiv ljubavni život ako ste slobodni. Sklonost infekcijama polnih organa.

ŠKORPIJA

Investirali ste svu svoju energiju u poslove i kreativne poduhvate. Stvaralačka energija je izuzetno naglašena, težnja ka napredovanju, posedovanju, što donosi uspeh. Na neki način dominirate u svom okruženju, zahvaljujući sigurnosti kojom zračite. Nikoga ne ostavljate ravnodušnim jer ste puni ideja i odlično organizovani. Naglašeno peto polje donosi uspeh u sportu, umetnosti, poslovima vezanim za zabavu ili finansijske transakcije. Raspoloženi ste za izlaske, udvaranje, a biće i novih ljubavi. Izbegavajte stresne situacije.

STRELAC

Sportski ste nastrojeni, borbeni, puni inicijative i uvek u pokretu. Većina poslova je vezana za privatan biznis ili ste skloni da radite u kući. Ukoliko se bavite nekretninama, izdavanjem stanova, lokala, obratite pažnju na administraciju, šta potpisujete. Takođe, ako ste vlasnik kioska ili upravljate privatnim preduzećem, naročito u drugoj polovini nedelje. Finansijske transakcije odložite ako sumnjate u ishod. Lep period za druženje sa ukućanima, rodbinom, decom.Većina uživa u lenčarenju sa emotivnim partnerom, ili uz dobar film, knjigu. U dobroj ste formi.

JARAC

Poslovna klima se menja u skladu sa okolnostima. Trenutno ste okupirani proširenjem saradnje, razmenom mišljenja, ideja. Naglašeno polje komunikacije je idealno za dogovore, organizaciju poslova, menadžment, kraća putovanja. Odlično se snalazite u posredničkoj ulozi ali i kao predavač, ako se bavite obrazovanjem. Većina aspekata podržava sve koji su kreativno nastrojeni. Ovo je period prijatnih susreta, naročito sa rodbinom i prijateljima. Simpatija na kraćem putu, ako ste mlađi ili studirate u susednom gradu. Pažljivo vozite.

VODOLIJA

Većina planeta tranzitira polje zarade i novca. To znači da lako dolazite do prihoda, posebno ako se bavite poslovima vezanim za umetnost, lepotu, modu, sve što podrazumeva korišćenje sopstvenih talenata. Ipak, budite oprezni kada je reč o ulaganjima u nove projekte ili saradnji sa nepoznatim firmama. Brzo sklapanje prijateljstva može biti zanimljivo ali i rizično. Preporučljivo je da se o svemu podrobno obavestite pa da tek na kraju donesete odluku. Odnos sa emotivnim partnerom se, donekle, komplikuje ali nema razloga za paniku. Nervoza.

RIBE

U vašem znaku su čak četiri planete, što je izuzetno povoljno. Od vas zavisi kako ćete iskoristiti energiju Sunca i Merkura koji imaju blagotvoran uticaj na komunikaciju. Čine vas prilagodljivim i odličnim sagovornikom a biće i kraćih putovanja. Susreti sa autoritetima i mlađim osobama obogatiće svakodnevni život. Ovo je izuzetno zanimljiv poslovni period kada ste u prilici da započnete nešto novo i originalno. Venera donosi neobične, često tajne ljubavi, komplikovane odnose, ako još niste raščistili sa prošlošću. Kontrolišite preosetljivost.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh