I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop do 29. januara

 

OVAN – Mesec je u vašem znaku početkom nedelje .Čini vas dinamičnim, stimulativnim za okolinu i efikasnim u poslu.Obratite pažnju na odluke u četvrtak  , pre nego što Mars promeni znak. Kada je na poslednjem stepenu može pojačati osetljivost,  brzopletost  i impulsivnost. Ipak, tranzit kroz  polje inostranstva,donosi uspeh i realizaciju projekata vezanih za putovanja ili saradnju sa stranim firmama.Uspostavili ste ravnotežu u odnosu sa emotivnim partnerom i uživate na sebi svojstven način.Odličan period za sportske  aktivnosti zbog priliva pozitivne energije.

BIK  – Izuzetno ste motivisani da se dokažete na poslu. Venera ima odličan upliv na karijeru ako je vaše zanimanje povezano sa lepotom, modom,šou-biznisom, muzikom, manekenstvom i srodnim oblastima.Uglavnom, ostavljate snažan utisak u društvu ili u medijima.Od petka obratite pažnju na finansijske odluke, transakcije i izbegavajte rizične  poteze.Mars prelazi u polje koje je povezano sa većim novcem, nasleđem, riskantnim situacijama.Ljubav i karijera se na neki način prepliću. Možda vas privlači osoba na položaju ako ste slobodni.Proverite rad hormona.

PerSu marketi

BLIZANCI – Ovo je period kada privodite kraju najvažnije poslove. Od petka Mars deluje na javne i partnerske odnose.U pozitivnom smislu ,čini vas dominatnim u raspravama, sugestivnim i borbenim. Ipak, vodite računa šta izjavljujete  da se ne bi našli u situaciji da branite svoja prava ili  imovinu.Svakako, izbegavajte kritičnost na račun neistomišljenika i oponenata. Aspekt je povoljan za pravnike i konsultacije sa pravnim licima, sudijama. Ženama donosi uzbudljiv emotivni period jer će biti kao magnet za suprotni pol.Ako ste u braku, naoružajte se strpljenjem.Čuvajte se povreda ruku i ramena.

RAK – Ulazite u fazu pojačanih napora jer Mars deluje na polje rada i zdravlja. Iskoristite period do petka za pravljenje planova, finalne dogovore i sve što je povezano sa novcem. Čekaju vas mnogobrojne obaveze, pa je od suštinske važnosti da na vreme napunite baterije.Ukoliko se radi o novim projektima, pažljivije birajte saradnike kako vas ne bi  ometali u ispunjavanju rokova.Merkur pomaže u taktičkom posredovanju.S druge strane, ukazuje na sklonost flertovanju ako ste bez stalnog emotivnog partnera.Skloni ste upalama i visokoj temperaturi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Sunce i Venera  u polju javnosti stavljaju naglasak na odnose i povezivanje sa drugima. Lako skrećete pažnju na sebe ako se bavite politikom, diplomatijom, ali i umetnošću.Odahnućete od petka kada Mars napusti polje privatnosti.Odličan period za biznismene i sve koji su bili okupirani problemima vezanim za nekretnine, imovinu.Neki će se okrenuti sportu, poslovima vezanim za zabavu, turizam, putovanja.Kako ste strastveniji nego obično, teško izlazite na kraj sa iskušenjima.Ipak, šarmom rešavate većinu nesuglasica sa dragom osobom.Vitalnost raste.

DEVICA – Dobar aspekt Merkura i Jupitera ima uticaja na mnoge sfere poslovanja. Pre svega,  donosi uspeh u visokom obrazovanju, intelektualnim poslovima , naučnom istraživanju, književnom radu.Odličan je za komercijaliste i sve koji se bave izdavaštvom, putuju.Mars od petka ima upliv na privatne poslove i sve što obavljate u svom domu. Budite spremni na iznenađenja, renoviranja, popravke i obaveze koje podrazumevaju veći angažman.Tolerancija u porodičnim odnosima biće imperativ.Posvetite više pažnje onima koje volite.Relaksirajte se.

VAGA – Društveni kontakti su u prvom planu.Sunce i Venera utiču na kreativnost ali pružaju i svojevrsnu zaštitu. Imate obilje ideja, ističete se u organizaciji poslova,predvodništvu, svemu što je vezano za obrazovanje, umetnost, pozorište,zabavu, decu.Finansijski problemi ostaju iza vas jer Mars prelazi u polje komunikacija od petka. Ipak, do tada budite obazrivi kada je reč o troškovima. Mnogi će se aktivirati, više putovati i biti skloni pregovorima. Ovo je period zaljubljivanja i zanimljivih susreta. Ostali uživaju u porodičnom krugu.Pažljivo u saobraćaju.

ŠKORPIJA – Vaš vladar Mars od petka menja znak i deluje na oblast finansija.Intezivira poriv za sticanjem materijalnih dobara tako da ste u prilici da u  nešto investirate. Po svoj prilici, to će biti  nekretnina ili nešto što je vezano za privatan biznis.Interesantne su ponude iz inostranstva ili izvozno-uvozni poslovi, veleprodaja.Aspekt stavlja naglasak na troškove, pa je bitno da o svemu dobro razmislite.Većina je sklona porodičnom okupljanju, uživanju kraj drage osobe, dece.Posvećeni ste svom emotivnom partneru ali i on vama. U odličnoj ste formi.

STRELAC – Tranzit Marsa kroz vaš znak, od petka, ukazuje na brojne aktivnosti i veći priliv pozitivne energije. Brže postižete ciljeve,spremniji ste na rizike,nove poduhvate.Aspekt je odličan za sportiste, sve koji se bave poslovima koji podrazumevaju fizičku spremnost.Imate uspeha u ortačkim poduhvatima a u ovom periodu možete očekivati veći finansijski učinak.Razmena ideja, informacija je i dalje prisutna. Omiljeni ste u društvu i rado viđen gost na svakoj zabavi.Romantični susreti su izvesni ako negde putujete. Uživajte u sportu.

JARAC – Dok je Merkur u vašem znaku  skloni ste zbližavanju sa drugima i razmeni ideja. Privlače vas poslovna putovanja i aktivnosti koje podrazumevaju širenje vidika.Na finansijskom planu ste prilično uspešni, a Venera  donosi dobitke ako se bavite  umetnošću ili nekim  kreativnim zanimanjem. Mars od petka deluje na polje tajni, pa može  uticati na dalju poslovnu politiku.Ako  menjate strategiju konsultujte osobu od poverenja.Iako ste prilično sentimentalni, držite konce u svojim rukama kada je reč o ljubavi i odnosu sa partnerom. Više se opuštajte.

VODOLIJA – Do sada ste bili okupirani karijerom i poslovima, ali od petka se situacija menja. Mars prelazi u polje prijatelja i stavlja akcenat na društvena događanja. Dobar je za udruživanja, ortakluke, timski rad, bavljenje stranačkim radom ili humanitarnim aktivnostima.Obično je znak nečeg novog, reformi ili specifičnih metoda.Biće novih kontakata, posebno sa strancima ili ponuda iz inostranstva.Obratite pažnju na finansije jer su mogući povećani troškovi ili pozajmice.Romantičarski snovi su i dalje prisutni a čeka vas i strastvena ljubav ako ste slobodni.Unosite vitamine.

RIBE – Do petka ste  u pregovorima sa brojnim organizacijama.Puni ste planova, zainteresovani za inovacije, reforme.Mars će uticati na karijeru u narednom periodu tako da nećete dizati glavu od posla.Bitno je da ne precenite svoje mogućnosti, odnosno da konstruktivno kanališete energiju. Aspekt je odličan za sprovođenje novih ideja, za pokretanje poslova ili sklapanje novih aranžmana. Idealan za sportske aktivnosti, sve koji se profesionalno bave fitnesom.Venera u polju tajni ukazuje na platonske ljubavi, sanjarenja ali i uživanje u komforu, zadovoljstvima. Pažljivo sa  medikamentima.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh