I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 11. do 18. decembra

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 11. DO 18.DECEMBRA

OVAN – Mars, kao vladar znaka, tranzitira polje bogatstva. Usmerava ka rizičnim finansijskim potezima ali donosi uspeh jer je u povoljnim aspektima. Dobićete novac koji tražite, kredit, pozajmicu ili će vas neko podržati u poslovima od većeg društvenog značaja. Možete investirati u proizvodnju, opremu, popravku automobila i slično. Početkom nedelje, Mesec,u opozitnom znaku, ukazuje na značaj javnosti i utiska koji ostavljate na druge. Pridajete važnost odnosu sa emotivnim partnerom i rečima koje upućujete jedno drugom. Žene su osetljivije ali ste u dobroj formi.

BIK – Mnogo energije investirate u svakodnevne obaveze i poslove. Do sredine nedelje budite oprezni u komunikaciji sa ženama ali i saradnicima na radnom mestu. Sreda je posebno osetljiv dan za javne odnose, pa izbegavajte kritičnost. Ako ste u iskušenju da procenjujete ili naglo reagujete, pokušajte da na vreme prepoznate svaku provokaciju i sačuvate zdrav razum. Odlično se snalazite u bankarskim i ekonomskim poslovima. Preuzeli ste inicijativu kada je reč o udvaranju i osvajanju suprotnog pola. Partner je prijatno iznenađen vašim stavom. Puni ste energije.

BLIZANCI – Ove nedelje Merkur formira zanimljive aspekte ka Suncu i Veneri. Podstiče intelektualnu radoznalost, želju za radom, organizacijom poslova. Imaćete uspeha u pregovorima sa autoritetima, umetnicima, mladim ljudima, reklamiranju i posredovanju. Izvesna su kraća putovanja , dopisivanje, puno priče. No, konverzacija će biti poverljiva, diskretna, iako ćete imati glavnu reč u svakoj diskusiji. Okolina i emotivni partner vas uvlače u društvene aktivnosti. Neodumice između stare i nove ljubavi. Posvetite više pažnje kretanju i rekreaciji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

RAK – Naglašeno polje svakodnevnih aktivnosti ukazuje na kancelarijske poslove, administraciju, poslovnu tehniku, papirologiju. Interakcija sa podređenima, ali i nadređenima je u prvom planu. Odličan period za medicinske radnike, sve koji pružaju neku vrstu usluga ili su vlasnici radionica, agencija  i slično. Većina uživa u onome što radi ili vam prija podrška koju  dobijate od okoline. Saturn uskoro napušta ovo polje , što na neki način osećate. To najavljuje promene i na sentimentalnom planu ako ste do sada bili usamljeni. Više se odmarajte.

LAV – Mars u polju privatnosti čini vas aktivnim kod kuće. Akcenat je na porodičnom biznisu. Odlično se snalazite u poslovima koji su kreativni, zabavni, ili podrazumevaju rad sa decom. Često ste na prezentacijama, izložbama, aukcijama, a nisu vam strane ni finansijske špekulacije. Možda planirate promene kada je reč o karijeri a naredna nedelja može biti presudna kada je reč organizaciji poslova. Sunce je u lepom aspektu sa Merkurom i Venerom a to obećava dobar provod. Partner vas obasipa pažnjom i ljubavlju. Uživajte u sportskim aktivnostima.

DEVICA – Retro Merkur usporava mnoge vaše planove ali kao da vam to na neki način odgovara. Do srede možete biti neodlučni po pitanju karijere i novih aranžmana. Svesni ste da je sada ključni momenat za odluke i delovanje. Naredna nedelja je za mnoge specifična, pa tako i za vas. Bitno je da napravite dobru strategiju ako se bavite privatnim biznisom.Sve preliminarne dogovore i pregovore, zaključivanje ugovora i potpisivanje  ostavite za kraj godine. Većina se opušta u krugu porodice, sa decom. Mlađi uživaju u ljubavi i pažnji drage osobe.Vitalni ste.

VAGA – Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Donosi obilje događaja na porodičnom i privatnom planu ali i ulogu u javnosti. Naravno, ako se bavite poslovima koji su povezani sa medijima, umetnošću, diplomatijom ili politikom. Kako je naglašeno i polje komunikacije, sklopićete brojna poznanstva, obaviti zanimljive razgovore a biće i kraćih putovanja.Venera u aspektu sa Suncem i Merkurom podrazumeva naklonost osobe na položaju. Donosi uspeh u ljubavi i uživanje u nesvakidašnjim  događajima. Skloni ste hedonizmu.

ŠKORPIJA  – Mars u vašem znaku podstiče ambicije i sposobnost upravljanja. Obilje energije usmereno je na uvećanje prihoda i imovine. Uglavnom, posao cveta inženjerima, vojnim licima, trgovcima, apotekarima, hirurzima,istraživačima. Zadovoljni ste finansijskom situacijom, mada će neke isplate kasniti. Ako  u nešto investirate, strpite se do kraja godine jer će situacija biti povoljnija. Nema bitnijih promena na emotivnom planu, ako ste u stabilnoj i dužoj vezi. Znate tačno šta želite i  ne odstupate od svojih principa.Prolazna nervoza sredinom nedelje.

STRELAC – Saturn je na poslednjem stepenu vašeg znaka a naredne nedelje  ga napušta. Dakle, ovo je period kada se završava svojevrstan dvoipogodišnji uticaj planete ograničenja. Poslednji stepen znaka je specifičan jer ukazuje na  promenu koja dolazi, da se završava jedna faza i da je vreme za nešto novo. Retro Merkur podrazumeva čekanje, tako da ovu godinu možete ispratiti sa olakšanjem i bez ulaska u rizične poduhvate. Ali zato vas ništa ne sprečava da slavite u društvu  prijatelja, obožavalaca i onih koji su vam najdraži. Miljenik ste suprotnog pola. Ograničite unos šećera.

JARAC – Mesec ima dobar upliv na karijeru početkom nedelje. Ukazuje na kontakte sa javnošću, većim brojem ljudi i značajan uticaj žena. Ipak, većina planeta tranzitira polje tajni što je karakteristično za poslove vezane za zatvorene ustanove. S druge strane, Saturn je na poslednjem stepenu i uskoro tranzitira vaš znak čiji je vladar.Sada ste na svojevrsnoj prekretnici i neophodno je da osluškujete šta vam govori podsvest. Mnogi su skloni preispitivanju porodičnog, emotivnog i bračnog statusa. Mlađi uživaju u  ljubavi i osvajanju. Naučite da se opustite.

VODOLIJA – Sada ste u svom elementu  jer drugima namećete tempo koji vama odgovara. Mars daje priliku da se istaknete ali po cenu rizika opasnostima. Protežiraju vas moćne osobe ili ste i sami na rukovodećoj poziciji. Aspekt sa Jupiterom znači donošenje pozitivnih odluka, dobru organizaciju, posebno ako se bavite vojnim ili militantnim poslovima, sportom. Snalažljivi ste u rešavanju pravnih problema ili bilo kakvih transakcija. Za prijatelje i društvo ste uvek raspoloženi a ovo je period grupnih aktivnosti i zabave. Zaljubljivi ste. Bitno je da sebe ne forsirate previše.

RIBE – Svesni ste svojih potencijala i hrabro istrajavate u poslovima od kojih bi mnogi odustali. Saturn najavljuje kraj jednog ciklusa koji je bio pun izazova  za vas.  Uskoro dolazi do značajnih promena, kada je reč o poslovnoj strategiji. Neki su u nedoumici oko novih projekata ili očekuju poslovnu ponudu ako su do sada bili bez stalnog zaposlenja. Za sada, izbegavajte potpisivanje dokumenata, zaključivanje dogovora, pregovora, bar do kraja godine. Imate velikih očekivanja u sferi ljubavi i emocija. Ali ko ne sanja ne može ni da se nada uspehu. Pažljivo sa medikamentima.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh