I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 27. novembra do 4. decembra

OVAN

Od utorka do petka je Mesec u vašem znaku što deluje stimulativno i ohrabrujuće. Ipak, ovo je period izazova jer se pojačava aspekt između Marsa i Urana. Možete delovati kontradiktorno u komunikaciji, ili će vas iritirati nečija sporost, neefikasnost. Javne ličnosti mogu biti na meti kritike, pa je usklađivanje ideja sa drugim ljudima od prevashodne važnosti.Izbegavajte brzopleto sklapanje veza, dogovora i ortakluka.Razmirice sa ukućanima i bračnim partnerom rešavajte na konstruktivan način. Putovanje sa dragom osobom, za mlađe. Sklonost povredama.

BIK

Možda ste preopterećeni svakodnevnim obavezama, teško uspostavljate harmoniju na radom mestu. Mars u kući posla ukazuje na borbu da se održi položaj i probleme u odnosu sa saradnicima. Od petka Venera menja znak i usmerava na rešavanje ozbiljnijih finansijskih problema. Ukazuje na dobitke od ortakluka, partnerstva, nasleđe ili bavljenje osiguranjem, kreditima, sponzorstvom. Vraćanje dugova je od prevashodne važnosti. Promene na ljubavnom planu su neizbežne ako ste do sada bili usamljeni. Raspoloženi ste za eksperimentisanje. Osetljivost reproduktivnih organa.

BLIZANCI

Poželjeno je da do nedelje obavite sve najvažnije poslove, sve što ne trpi odlaganja ili je vezano za rokove. Merkur, vaš vladar biće retrogardan tri nedelje, a to znači da stvari neće ići brzinom kakvu priželjkujete. U nedelju je i pun Mesec u vašem znaku što je idealno ako nešto privodite kraju, zaokružujete određenu fazu života, aktivnosti. Većina planeta naglašava opozitni znak što u prvi plan stavlja javne i partnerske odnose. Mislićete samo na ljubav, jer Venera ukazuje na nove susrete ali i vraćanje u prošlost ako ste još u dilemi. Slabost disajnih organa.

RAK

Na neki način ste po strani kada je reč o karijeri ili okrenuti privatnom biznisu. Mars naglašava rad u kući, eventualno za državu, što je bitno za političare. Ostali nestrpljivo prave planove koji podrazumevaju korenite promene. Krajem nedelje je pun Mesec, u kući podsvesti, što za mnoge znači pretresanje prošlosti i prevazilaženje problema. Venera je u kući rada od petka što ukazuje na uživanje u svakodnevnim poslovima, uspeh ako se bavite uslužnim delatnostima. Udvaranje kolege ili saradnja sa bračnim partnerom. Išijas.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sunce i Mesec su u opoziciji krajem nedelje što je dobar znak da nešto završite, privedete kraju. Ako ste bili skloni liniji manjeg otpora, izbegavali teže poslove, od petka dolazi do značajnijih promena. Venera ima pozitivan uticaj na umetnike, kreativce, pedagoge, sve koji su vlasnici privatnih salona, agencija, butika. Donosi uspeh u finansijskim špekulacijama. Obratite pažnju na administraciju, račune, knjigovodstvo jer  su moguća iznenađenja. Većina se okreće zabavi, izlascima, sportskim aktivnostima i ljubavi. Mlađi su skloni zaljubljivanju. Više se odmarajte.

DEVICA

Za vas je  bitno da do kraja nedelje obavite sve najvažnije poslove jer Merkur kreće retrogardno. Otežava komunikaciju, pa može biti kašnjenja, nesporazuma, omaški i slično. Dakle, sve što ne trpi odlaganje završite. Kao da ste se okrenuli privatnim poslovima jer većina planeta prolazi intimno polje. Lep period za porodični biznis ili čak odmor. Dosta se oslanjate na ukućane ali i oni na vas, zajednički planirate. Vikend je zanimljiv za okupljanje sa prijateljima, decom, emotivnim partnerom. Poverljivi razgovori sa dragom osobom. Više šetajte.

VAGA

Venera menja znak od petka i deluje na oblast komunikacije. Lep aspekt za umetnike, estete, pisce, kreativce, predavače. Očekuju vas prijatna kraća putovanja, susreti, razmena informacija, ideja. Uspeh u učenju, studiranju, prezentaciji, okupljanju istomišljenika. Do nedelje završite poslove vezane za administraciju, dokumenta, knjigovodstvo, račune jer kasnije može biti odlaganja. Takođe, obavite sve što se tiče inostranstva i planova vezanih za putovanja. Biće prilike za emotivno zbližavanje ako ste do sada odolevali  iskušenjima. U dobroj ste formi.

ŠKORPIJA

Venera napušta vaš znak u petak i prelazi u polje novca. Donosi poklone, dobitke, poboljšanje na materijalnom planu. Naglasak je na finansijama, pa ćete se u narednom periodu pozabaviti sklapanjem ugovora i poslova koji su prilično unosni. Retro Merkur od nedelje ukazuje na vraćanje dugova a nekima mogu kasniti isplate. Svakako, izbegavajte sve što je rizično i proveravajte saradnike. Vašem šarmu retko ko može odoleti i toga ste svesni. Uživaćete u pažnji i naklonosti partnera. Pažljivo rukujte električnim aparatima.

STRELAC

Više planeta u vašem znaku, a od petka i Venera, ukazuju na zanimljiv period. Naravno, od vas zavisi kako ćete iskoristiti pozitivne uticaje ali je važno da ništa ne propustite. Raspoloženi ste, druželjubivi, spremni za slavlje, zabavu, putovanja. Puno postižete šarmom jer lako privlačite pažnju drugih. Kako je Merkur u povratnom hodu od nedelje, obratite pažnju na  javne izjave, šta potpisujete ili ako ste u ulozi posrednika. Ako ste slobodni, eto prilike da se zaljubite, pronađete srodnu dušu. Ostali će uživati u društvu onih koje vole. Rekreirajte se.

JARAC

Uticaj Marsa na karijeru je još uvek naglašen. Ambiciozni ste, radite bez predaha i hrabro se hvatate u koštac sa svim problemima. Određeni aspekti ukazuju na izazove, suprostavljanje, borbu ali sve ćete uspešno pregurati. Većina planeta  naglašava diskreciju, tajnovitost, poverljive razgovore, planiranje. Sada je prilika da se pozabavite analizama ili istraživačkim radom. Uglavnom, vučete mudre poteze ako ste na rukovodećoj poziciji. Venera ukazuje na tajne ljubavi. Kao da još niste spremni da otvorite vrata svog srca. Reumatski bolovi ako ste tome skloni.

VODOLIJA

Mnogo očekujete od prijatelja, udruženja, stranaka i timskog rada. Okrenuti ste društvenom životu, pa će biti dosta sastanaka, predavanja i savetovanja. Ako kujete zajedničke planove, poželjno je da do kraja nedelje utvrdite sve tačke dogovora. Kako je od nedelje Merkur u povratnom hodu, mnogi dogovori mogu pasti u vodu ili će se odložiti. No, imaćete prilike da o svemu dobro razmislite i izbegnete svaki rizik. Raspoloženi ste za izlaske ali i upoznavanje. Moguće su romantične veze sa umetnicima, političarima. Više se opuštajte.

RIBE

Većina planeta tranzitira polje karijere što znači da ste usmereni na poslove. Ispunjavate svoje obaveze i to sa velikom ljubavlju ali pod uslovom da se bavite nečim što je kreativno. Venera je naklonjena umetnicima, od petka, ali i svima koji zavise od javnog mnjenja. Plenićete šarmom, ljubaznošću i sklopiti zanimljive aranžmane. Poželjno je da važne dogovore završite do vikenda jer kasnije može biti odlaganja. Zaokupljeni ste društvom suprotnog pola ako ste mlađi, slobodni i u potrazi za emotivnim partnerom. Zaljubljivanje. Izbegavajte opijate.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh