I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. decembra

OVAN

Mars, vaš vladar, od subote menja znak i prelazi u polje kojim vlada. Ali pre toga, formira odlične aspekte koji podrazumevaju pravilno usmeravanje energije. Neće vam nedostajati hrabrosti u odbrani ideja, ideala, niti maštovitosti, sposobnosti za sprovođenje u delo određenih planova. Možete se pozabaviti finansijskim transakcijama, nasleđem, osiguranjem, kreditima, potraživanjem dugova i nezavršenim poslovima vezanim za novac. Kompromis sa bračnim partnerom je uspostavljen. Zanimljivo poznanstvo na putu, ako ste slobodni. Vitalnost raste.

BIK

Ova nedelja je dobra za završavanje poslova, podvlačenje crte ili sumiranje utisaka. Od subote ulazite u dinamičnu fazu koja podrazumeva veći upliv javnosti. Mars utiče na partnerske odnose a to znači više borbe, nametanja mišljenja, suprostavljanje tuđim idejama, nadmudrivanje sa neistomišljenicima. U svakom slučaju, izbegavajte sudske procese, konflikte i potrebu da po svaku cenu budete u pravu. Ženama ovaj aspekt donosi uzbuđenja na ljubavnom i erotskom planu. Biće udvaranja, strastvenih susreta, zabave. Skloni ste infekcijama.

BLIZANCI

Iako je Merkur u povratnom hodu, ovo je odličan period za reorganizaciju. Aspekt sa Saturnom vas usmerava na ozbiljne dužnosti i da se pozabavite ličnim interesima. Kao da jasnije opažate sve što je od suštinske važnosti za ostvarenje ambicija ili planova. Od subote je Mars u polju rada tako da nećete dizati glavu od posla. Na neki način ste suzdržani kada je reč o partnerstvima, javnosti, donošenju konačnih odluka, ali s pravom. Uživate u društvenim događanjima, prijemima i naklonosti suprotnog pola. Produbljuje se odnos sa emotivnim partnerom. Bavite se sportom.

RAK

Od utorka je Mesec u vašem znaku, u opadanju. Usmerava na lične interese, pre svega porodične. Uticaj žena je dominantan ili ćete češće biti u njihovom društvu a uz njihovu podršku stičete popularnost, priznanja. Ako se bavite politikom, državničkim poslovima, onda je odnos sa javnošću u prvom planu. Mars, od subote, ima pozitivan uticaj na sportiste, pedagoge i sve koji se bave privatnim poslovima. Izbegavajte finansijske transakcije. Porodična situacija se polako smiruje. Možda vas privlači kolega sa posla ako ste slobodni. Stres ublažite rekreacijom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Još uvek je aktuelan izazovan aspekt Sunca sa Neptunom. Predstavlja svojevrsno iskušenje, pa morate biti spremni na različite izazove, teškoće koje se mogu savladati samo smirenošću i nepokolebljivom verom. Mnogi su skloni separatisanju od okoline ili jednostavno neučestvovanjem u dešavanjima oko sebe. Period je pogodan za sve koji su na društvenim funkcijama, bave se pedagoškim radom, umetnošću. Mars od subote  deluje na privatan i porodični život. Možda više aktivnosti kod kuće. Uživanje u ljubavi za mlađe. Više se opuštajte.

DEVICA

Dok je Merkur u povratnom hodu budite oprezniji u komunikaciji i donošenju važnih odluka. Na neki način se osećate sputano u odnosima a možda i poslovanju. Većina planeta ima povoljan uticaj kada je reč o privatanom biznisu. Neki su skloni povlačenju, odmoru ili nisu dovoljno motivisani za rad. Finansijski ste prilično oslabljeni Marsovim aspektom, koji je u kući novca indikator troškova. Od subote slabi njegov uticaj ali će pospešiti odluke, kretanje i kraća putovanja. Uživate u krugu porodice i drage osobe. Ojačajte kondiciju.

VAGA

Krajem nedelje Mars napušta vaš znak ali prelazi u polje novca. Obično  donosi veći napor na poslu, više zalaganja da se ostvari dobit, ili ćete lako trošiti zarađeno. Troškovi mogu biti povezani sa partnerstvom, ortaklukom ili sklapanjem rizičnih poslova. Ipak, većina ima uspeha u poslovima vezanim za estetiku, lepotu, umetnost, pisanje. Biće kraćih puteva, predavanja, susreta, razmene  mišljenja i zanimljivih ponuda. Venera u dobrom aspektu sa Suncem budi naklonost suprotnog pola i pogoduje sklapanju romantičnih veza. Štiti vaše zdravlje.

ŠKORPIJA

Sada ste u periodu koji je izuzetno povoljan za finansije. Radi se o većem novcu, pod uslovom da radite na veliko, sa inostranstvom, izvozno-uvozne poslove. Mars tranzitira vaš znak od subote što će pojačati tempo. Lako namećete svoju volju drugima, brzo obavljate sve aktivnosti a biće i više kretanja. Odličan aspekt za sportiste, sve koji se bave militantnim poslovima, manuelnim, svuda gde se traži fizička spremnost. Fatalni ste za suprotni pol i bez premca u osvajanju. Uglavnom, emotivni partner se povinuje vašim željama. Puni ste energije.

STRELAC

Iako je poslovna situacija izuzetno dobra, pomalo se osećate preopterećeno. Ipak, snalazite se i u situacijama koje iziskuju više napora nego što je to uobičajeno. Retro Merkur je povoljan za aktivnosti koje se ponavljaju, kao što su ispiti, ili za obaveze koje ste ostavili po strani. Budite oprezni kada je reč o administraciji, jer tu može biti propusta, grešaka. Ovo je period zanimljivih susreta, dogovora, usaglašavanja sa istomišljenicima. Mnogi traže vaše društvo, pa ste u neodumici kome da poklonite pažnju ali i ljubav. Regulišite ishranu.

JARAC

Pritisak na radnom mestu polako popušta. Krajem nedelje Mars prelazi u polje prijatelja. Akcenat može biti na timskom radu,dogovaranju sa strankama, udruženjima, klubovima. Zanimljivi su i kontakti sa inostranstvom, ili ćete većinu planova usmeriti na putovanja. Dosta planeta deluje u polju tajni što je povoljno za poslove koji podrazumevaju koncentraciju, diskreciju, istraživački duh. Emotivni život skrivate od očiju javnosti ili se još uvek preispitujete ako ste od nedavno u vezi. Možda maštate o staroj ljubavi. Negujte optimizam i vedrinu.

VODOLIJA

Društveno ste aktivni i odličan organizator. Ulazite u fazu pojačanih poslovnih  aktivnosti jer Mars od subote tranzitira oblast karijere. Indikator je brzih poslova, novina na radnom mestu, kretanja ali i borbi. Bitno je da ne ulazite u rizične poduhvate, polemike sa javnošću i oponentima. U pozitivnom smislu možete biti inicijator svega što je progresivno, savremeno, neuobičajeno. Neki planovi se mogu odložiti ali ne brinite, na kraju će sve biti kako želite. Uživate u izlascima, zabavi, susretima sa prijateljima. Ljubav i druženje se prepliću. Proverite krvni pritisak.

RIBE

Posvećeni ste karijeri a povoljni aspekti omogućuju društveni uspeh. Venera je idealna za umetnike, diplomate, javne poslove. Ostavljate pozitivan utisak na druge i lako uspostavljate kontakte. Često ste u ulozi posrednika i uvek spremni na kompromise. Mars od subote ima zanimljiv upliv na poslove sa inostranstvom ako ste tome skloni. Odličan je za transport, sportske  aktivnosti i takmičenja, ali i manuelan rad. Romantični susreti su mogući na poslovnom putu. Većina je okupirana obavezama ali bračni partner ima razumevanja. Naspavajte se.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh