I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 18. do 25. decembra

OVAN

Ovu nedelju obeležiće značajni aspekti, a među najvažnijima je tranzit Saturna. U sredu menja znak i u narednih dve i po godine uticaće na vašu karijeru i status. U pozitivnom smislu, doprinosi sticanju položaja, moći, ali uz ozbiljno zalaganje i trud. Neki će promeniti ciljeve, ali pod uslovom da su nezadovoljni svojim poslom. Budite obazrivi u komunikaciji sa autoritetima, starijima, posebno u drugoj polovini nedelje. Mars u polju erotike doprinosi magnetskoj privlačnosti. Bez premca ste kada je reč o osvajanju suprotnog pola. U odličnoj ste formi.

BIK

Dok je Venera u dobrom aspektu sa Uranom izbegavate rutinske obaveze. Privlače vas promene, sve što je drugačije, inovacije,grupne aktivnosti. Finansijska situacija je povoljna posebno ako se bavite ekonomijom, bankarstvom ili politikom. Saturn od srede prelazi u vaše polje inostranstva, što može otežati poslovanje sa stranim firmama. Neki će pristupiti ozbiljnijoj ideologiji ili promeniti pogled na mnoga društvena pitanja. Mars u polju braka čini vas dominantnim u odnosu na emotivnog partnera. Potrudite se da uspostavite ravnotežu. Više se krećite.

BLIZANCI

Nekoliko  aspekata obeležiće ovu nedelju ali i kraj godine posebno značajnim. Merkur kreće direktno, od subote, i ubrzava komunikaciju. Budite spremni za nove pregovore, potpisivanje važnih ugovora, aranžmana ili projekata od javnog značaja. Saturn napušta polje partnerstva i, samim tim, olakšava saradnju sa drugima, ortacima u poslu. Delovaće na oblast finansija, u narednih dve i po godine, i bilo bi poželjno da racionalnije raspolažete imovinom. Rešavaju se sve nedoumice vezane za bračni i emotivni status. Ljubav kuca na vaša vrata! Rekreirajte se.

RAK

Mlad Mesec, početkom nedelje, ukazuje na novine u oblasti svakodnevnih obaveza ili pružanja usluga. Saturn napušta oblast poslovanja, i ukazuje na promene kada je reč o radnom mestu. Možda ste imali utisak da ste neprilagođeni, ili ste bili rob rada, nezadovoljni saradnicima, uslovima poslovanja. U svakom slučaju, neobična iskustva promeniće pristup svemu što radite. Fokusiraćete se na partnerstvo, ortakluke, javne odnose. U ljubavnim i bračnim odnosima biće: sve ili ništa! Dakle, spremni ste za duge i kvalitetne veze. Mogući hronični problemi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sredinom nedelje Sunce menja znak a biće u aspektu sa Saturnom. Ukazuje na kontakte sa starijim osobama, autoritetima na poslu. Ulazite u novu fazu poslovanja, a od vas zavisi kako ćete se organizovati i koliko ćete biti uspešni. Neki će raditi napornije nego obično, često prekovremeno, ili će se teže prilagođavati svakodnevnim obavezama. Aspekt je povoljan za privatnike, sve koji su samostalni i ne trpe autoritete. Odličan period za mlađe podanike znaka koji se zabavljaju i uživaju u naklonosti suprotnog pola. Nova ljubav. Odmarajte se.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, kreće direktno u petak. Spremni ste za donošenje važnih odluka u oblasti karijere. U prednosti ste ako se bavite privatnim biznisom, trgovinom, veleprodajom, ili poslujete sa strancima. Saturn prelazi u polje kreativnosti i u  narednih dve ipo godine ograničava društvene kontakte. Možete osetiti otpor prema formalnostima i težiti jednostavnosti naročito u odnosu sa decom. Bitno za pedagoge i sve koji su uključeni u obrazovanje. Ženama ovaj aspekt donosi vezu sa starijim muškarcem. Ostali mogu biti skloni povlačenju. Alergije.

VAGA

Iskoristite povoljan aspekt Venere i Urana koji će potrajati do kraja nedelje. Ima dobar  upliv na studiranje, učenje, kontakte sa okolinom i kraća putovanja. Ukoliko planirate potpisivanje novih poslovnih ugovora, sačekajte petak. Merkur u polju komunikacije ističe verbalne sposobnosti, literarne, što je značajno za književnike, predavače ali i komercijaliste, trgovce. Saturn prelazi u polje intime, porodice, doma i donosi promene u odnosu sa ukućanima. Za sada, uživate u emotivnom odnosu koji podrazumeva veći stepen nezavisnosti. Proverite rad hormona.

ŠKORPIJA

Prva polovina nedelje je značajna za finansijsko poslovanje i zarade.  Mlad Mesec u polju novca ukazuje na uspeh, novi projekat koji može inicirati  neka ženska osoba. Saturn napušta oblast prihoda i prelazi u polje komunikacije. Donekle ograničava putovanja, trgovinu, pa to ne treba forsirati po svaku cenu. Neki će biti revnosniji u učenju, studiranju, u rešavanju težih problema. Kod ovog aspekta su mogući ekstremi, pa se naoružajte strpljenjem. Mlađi su skloni platonskim i tajnim ljubavima. Sklad u porodičnim odnosima. Okrenite se sportu.

STRELAC

Najzad, Saturn napušta vaš znak u sredu! Prelazi u drugo polje zarada i materijalne sigurnosti. U narednih dve i po godine posvetite pažnju štednji i dugoročnim poslovnim projektima. Nećete dugo čekati na dogovore i ostvarenje  poduhvata koje planirate već duže vreme. Ova nedelja donosi prijatne susrete, kraće puteve, razmenu mišljenja sa mlađim osobama, umetnicima, ljudima iz oblasti kulture. Ako ste se dvoumili oko izbora emotivnog partnera, sada je trenutak da se opredelite. Uživaćete u zabavi i provodu. Vitalnost raste.

JARAC

Saturn tranzitira vaš znak od srede. Kako je u svom sedištu, što je izuzetno povoljno, u narednih dve i po godine imate šanse za ostvarenje ambicija. Kraj godine je uvek povoljan za podanike vašeg znaka, tako da sada imate povoda za još veći optimizam. Konjukcija sa Suncem podrazumeva dobru koncentraciju i uspeh u pregovorima sa autoritetima. Poslušajte savet nekoga iskusnijeg ili starijeg ako menjate strategiju poslovanja. Oprezni ste u emotivnom ispoljavanju ali tačno znate šta želite. Neki su skloni tajnim ljubavima. Priuštite sebi dobru masažu.

VODOLIJA

Mars ima odličan upliv na karijeru i donosi brojne profesionalne pogodinosti. Prednost imaju rukovodioci, šefovi, sportisti, tehničari, hirurzi, zanatlije. Mlad Mesec, početkom nedelje, pomaže u društvenoj afirmaciji ako ste stranački nastrojeni, pripadate nekom timu ili klubu. Za vas je timski rad o prevashodnog značaja i dosta se oslanjate na prijatelje. Saturn će u narednih dve i po godine delovati na vašu podsvest. Sve zavisi od vas i koliko ste spremni za preispitivanje. Lep period za ljubav i druženje. Negujte optimizam i veru u sebe.

RIBE

Posle dužeg perioda možete osetiti olakšanje kada je reč o karijeri.  Saturn napušta ovu oblast i prelazi u kuću ciljeva i prijatelja. To znači da imate ambiciozne planove  i zato se pobrinite da budu dobro utemeljeni u realnosti. Aspekt  ukazuje na usklađenost između ideala sa praktičnom kreativnošću i planovima. Mlad Mesec početkom nedelje donosi uspeh u novom projektu uz pomoć ženske osobe. Može vas fascinirati osoba na visokom položaju ako ste slobodni. Ostali su obuzeti poslovima i na neki način zapostavljaju porodične obaveze. Opustite se.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh