I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 9. do 16. aprila

OVAN

Mars je u znaku i polju svoje egzaltacije što naglašava ambicije. U prednosti ste u odnosu na rivale ako se bavite politikom ili poslovima od šireg društvenog značaja. Ipak, sve što postižete podrazumeva ulaganje napora i veći stepen discipline. Biće zanimljivih dogovora i sastanaka sa autoritetima, sportistima. Lep aspekt sa Venerom donosi finansijski uspeh ali i poklone od dragih osoba. Uspostavlja se ravnoteža u ljubavnim odnosima. Privlačićete druge svojom toplinom i uživati u izlascima, udvaranju, provodu sa prijateljima. Izuzetno ste snažni i vitalni.

BIK

Venera u vašem znaku podstiče entuzijazam, maštovitost i kreativnost. Imate specifične planove, želje, posebno kada je reč o umetnosti, muzici, putovanjima. Početkom nedelje obratite pažnju na javnu komunikaciju, odnos sa ženama ako poslovno sarađujete ili zaključujete nove ugovore. Proveravajte informacije i papirologiju ako se bavite pravom, sudstvom, ekonomijom. Uglavnom, naginjete hedonizmu i teško se usredsređujete na praktične stvari. Ovo je period strastvenih ljubavi, burnih dešavanja na emotivnom planu. U dobroj ste formi i zdravstveno zaštićeni.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

BLIZANCI

U nedelju Merkur završava svoje retrogardno kretanje i postaje direktan. Do tada izbegavajte poslovne dogovore, finansijske transakcije i bilo kakve operacije sa bankama, kreditima, osiguranjem i slično. Možete osetiti poboljšanje u komunikaciji od srede. Stižu lepe vesti a nije isključeno ni kraće poslovno putovanje. Aspekti favorizuju timski rad, sve što je vezano za udruženja, asocijacije i odnose sa mlađim osobama. Skloni ste komforu i uživanju u aktivnostima koje pružaju zadovoljstvo. Tajne ljubavi i susreti ako ste slobodni. Provodite više vremena na otvorenom.

RAK

Početkom nedelje je Mesec u aspektu sa južnim lunarnim čvorom što podrazumeva oprez kada je reč o egzistenciji.Taktičnost je od presudne važnosti ako ste poslovno vezani za nekog člana porodice.Bitno je da dobro odmerite snage ako menjate posao ili poslovno sarađujete sa strancima. Ovo je period kada su izvesna iznenađenja ili ćete biti prinuđeni da donosite brze i efikasne odluke.Venera ima lep upliv na društvene i prijateljske odnose.Iako uživate u nezavisnosti, nije isključena ljubav ili romansa na većem skupu.Nemir.

LAV

Puni ste optimizma i izuzetno pokretljivi.Za vas nema predaha sve dok ne ostvarite planove koje ste sebi zacrtali.Izazovan aspekt Sunca i Plutona podrazumeva podređivanje  okolnostima na koje ne možete da utičete. Odnosi se na poslove sa inostranstvom, diplomatske veze, ali i na visokoobrazovne ustanove.Komunikacija sa autoritetima i moćnim ljudima je , donekle, otežana.Ipak, imate podršku na koju možete uvek da se oslonite.Venera donosi popularnost i omiljenost kod suprotnog pola.Može vas privući osoba koja je na visokom položaju ako ste mlađi.Relaksirajte se.

DEVICA

Merkur kreće direktno u nedelju ,pa je strpljenje od presudne važnosti tokom ovog perioda.Bitno je da pažljivo razmatrate svaku novinu, dogovor, ortakluk.Lepe vesti stižu iz inostranstva a izvesni su i dobici od poslovanja sa stranim firmama. Možete se osloniti na neku mlađu osobu ili saradnika oko administrativnih poslova,finansijskih špekulacija.Mars ima dobar uticaj na sportske aktivnosti i privatan biznis.Uzbudljiv emotivni period za žene i sve koji su u potrazi za partnerom.Oni u braku i dužoj vezi mogu uživati u zajedničkom putovanju.Neuralgija.

VAGA

Zaokupljeni ste privatnim poslovima ili problemima a to vas, donekle, udaljava od karijere. S druge strane,  naglašeno polje javnosti ima specifičan uticaj na društveni život. Kao da ste razapeti između različitih aktivnosti i potreba.Neki dogovori se prolongiraju, kao i rešavanje pravnih situacija, takođe, potpisivanje ugovora.Venera ima dobar uticaj na finansije, posebno ako ste sa nekim u ortakluku. Dobici su izvesni i preko bračnog partnera.Sreća vas prati na ljubavnom planu, pa nisu isključeni sudbinski susreti ako ste slobodni.Ograničite unos slatkiša.

ŠKORPIJA

Svakodnevnim poslovima posvećujete najviše pažnje.Ne odvija se sve brzinom na koju ste navikli, ali ste svesni da na određene okolnosti ne možete da utičete.Ovo je izazovan period za sve koji se bave uslužnim delatnostima,manuelnim poslovima ili aktivnostima koje podrazumevaju fizičku spremnost.Dakle, ako ste u podređenom položaju naoružajte se strpljenjem.Ipak, Venera donosi uspeh u javnim poslovima, pravnim, diplomatiji.Čini vas magnetski privlačnim za suprotni pol ali i vas može očarati posebno talentovana osoba.Kontrolišite krvni pritisak.

STRELAC

Uživate u svakodnevnim poslovima.Venera donosi poslovne veze, popularnost, lako zapošljavanje, protežiranje. Naklonjene su vam žene ili ste uspešni u aktivnostima vezanim za lepotu, kozmetiku, farmaciju.Takođe, sve što podrazumeva kreativnost, umetnost, pozorište,  obrazovanje, sport.Bitno je da uživate u onome što radite, da verujete u svoj doprinos društvu.Obratite pažnju na troškove.Prilično ste romantični i skloni platonskim ljubavima ako ste mlađi.Možda se vraćate u prošlost ili maštate o tajnom susretu.U dobroj ste formi.

JARAC

Većina radi ono što voli , a to znači da vam ništa ne pada teško. Spojili ste lepo i korisno. Ako vaša karijera podrazumeva neki vid zabave, kreativnosti, bavljenje decom, sportom, obrazovanjem, onda ste izuzetno uspešni.Mars je još uvek u vašem znaku što je izuzetno povoljno za sportiste i sve koji se bave privatnim biznisom. Dakle, za vlasnike teretana,salona za masažu,butike za sportsku opremu i slično.Porodica je na prvom mestu  i dosta pažnje posvećujete deci i emotivnom partneru.Neko će vas oboriti s nogu ako ste mlađi.Uživajte u sportu.

VODOLIJA

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. Stavlja akcenat na poslovne odnose sa ženama. Iako je komunikacija izuzetno naglašena u ovom periodu, budite obazrivi još neko vreme.Proveravajte račune, knjigovodstvo, šta potpisujete, ugovore.Možda ste u fazi kada prikupljate dokumentaciju, informacije, ili spremate ispite. Privlače vas orginalne i moderne teme, ili ste konstantno za računarom, telefonom.Venera unosi sklad u porodične odnose i ukazuje da se najbolje osećate kod kuće, sa  partnerom. Proverite rad hormona.

RIBE

Vaš status zavisi od interakcija sa timovima, klubovima, udruženjima, strankama.To znači konstantno odricanje, prilagođavanje ali i sklapanje novih prijateljstava.Svakako, vodite računa kome poklanjate poverenje a posebno finanasije. Možda će neko zatražiti pozajmicu ili ste u iskušenju da uložite u nešto rizično. Sačekajte kraj nedelje ako planirate određene poslovne promene.Venera ima lep uticaj na komunikaciju, odnos sa bliskom rodbinom. Mlađima donosi  ljubav ili simpatiju u susednom gradu.Vitalnost je na zavidnom nivou.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh