I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 29. maja do 5. juna

OVAN

Početkom nedelje možete osetiti blokadu, kao da nešto koči vaše napore. Ali od srede je sasvim drugačija situacija, kada se otvaraju mogućnosti za realizaciju novih ideja. Mars u lepom aspektu sa Uranom donosi iznenađenja, uspeh u poslovima koji podrazumevaju brze odluke. Dakle, sve što je rizično, neuobičajeno, donosi ekspanziju. Idu vam od ruke intelektualni poslovi, pisanje, učenje a studenti briljiraju na ispitima. Iskoristite uticaj Venere za uspostavljanje harmonije u emotivnom životu. Neki će sresti staru ljubav ili se vratiti u prošlost. Raste vitalnost.

BIK

Sada ste u fazi kada sklapate plodne i dugoročne veze. Venera u dobrom aspektu sa Saturnom ukazuje na povoljne prilike u finansijskim i društvenim poslovima. Dominira osećaj za realnost, štedljivost, ekonomičnost i samokontrola. Možete biti uspešni u kreativnim poslovima, umetnosti, naročito muzici i srodnim oblastima. Krajem nedelje Mars menja znak, a uticaće na komunikaciju. Biće više kretanja i kraćih putovanja. U ljubavi naginjete romantici, a povremeno i ekscentričnim postupcima. Susreti gde dominira razlika u godinama. Lako se regenerišete.

BLIZANCI

Većina je posvećena višim umnim aspektima. Možete napredovati u kreativnim delatnostima, ispoljiti talente vezane za maštovitost, imaginaciju, poeziju ili umetničko procenjivanje. S druge strane, brzo shvatate svaku situaciju i na neki način ste intelektualno nadmoćni. Moć sugestije vam pomaže u sprovođenju planova kroz uticaj na javnost, mase. Idealno ako ste predavač, govornik, pisac, kritičar. Pred vama je lep i bogat društveni život, puno zabave, iznenadnih susreta ali i nesvakidašnjih ljubavi. Uglavnom, kroz prijateljstvo. Izbegavajte hladne napitke.

RAK

Odličan period za privatni i porodični biznis. Posebno ako se bavite proizvodnjom ili izradom umetničkih predmeta ali i tehnikom. Krajem nedelje Mars tranzitira vaš znak što je idealno za nove poslove, zapošljavanje. Red i disciplina biće prioritet. Mnogi će prednost dati velikim projektima ili sportskim takmičenjima. Obratite pažnju na taktičnost u odnosima, naročito sa poslovnim saradnicima i negujte strpljivost. To se odnosi i na porodicu, bračnog partnera i sve do kojih vam je stalo. Mlađima, emotivna uzbuđenja. Obratite pažnju na ishranu.

PerSu marketi

LAV

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. Ženski uticaji dominiraju. To mogu biti susreti sa važnim ličnostima, autoritetima ali i većim brojem ljudi. Kako osećanja utiču na volju, budite oprezniji u donošenju odluka ali i delovanju. Većina uspešno rešava teže probleme a imate i podršku moćnih ljudi. Odlično se snalazite u paralalenim poslovima. Neki će putovati i sklopiti zanimljive aranžmane ili proširiti krug saradnika. Skloni ste maštanjima, lepom raspoloženju i romantičnim susretima. Vaše telo je pomalo iscrpljeno i zato se više odmarajte.

DEVICA

Profesionalni interesi su od prevashodnog značaja, kao i status,  ambicije. Usredsređeni ste na sebe, ciljeve koje ste sebi zacrtali i marljivo radite. Dok je Merkur u polju inostranstva, uspeh donose putovanja,studije, kontakti sa strancima ali i visokoobrazovanim ljudima. Iako se često ističete svojim stavovima, idejama, ali, pre svega, talentima, vešto izbegavate konkurenciju. Krajem nedelje je izvesna promena, jer ćete težiti timskom radu. Ako ste slobodni, privlače vas parteri koji ulivaju poverenje i sigurnost. Relaksirajte se uz dobru knjigu.

VAGA

Možda se osećate pomalo frustrirano zbog okolnosti na koje ne možete da utičete. Ovo je prolazna faza u kojoj se borite za ideje, ciljeve, sprovođenje novina. Povremeno imate utisak da ste  nemoćni pred problemima. Krajem nedelje Mars tranzitira polje karijere. Inicira nove poslove, projekte i ukazuje na više obaveza. S druge strane, povedite računa o odnosima sa nadređenima, autoritetima, posebno ako se bavite manuelnim poslovima. Venera je u lepim aspektima za ljubav i donosi satisfakciju ako ste u stabilnoj vezi ili braku. Uživajte u izlascima i dobrom društvu.

ŠKORPIJA

Većina uživa u onome što radi. Mesec je početkom nedelje u polju karijere i doprinosi većoj popularnosti. Izvesne su interakcije sa većim brojem ljudi. Situacija na radnom mestu je izuzetno prijatna a ovih dana su moguća iznenađenja, pokloni.Venera donosi  uspeh u poslovima sa ženama, uslužnim delatnostima, svemu što je kreativno. Favorizovani su umetnici, kozmetičari, vlasnici galerija, butika, salona lepote… Ako ste slobodni, eto prilike da vas zainteresuje neko na radnom mestu ili kroz poslovnu saradnju. Bavite se sportom.

STRELAC

Odlično se prilagođavate svakodnevnim obavezama.Usmereni ste na praktične stvari, administraciju, trgovinu i poslovna putovanja. Uglavnom, imate konstruktivne odnose sa saradnicima, šefovima a često ste i u ulozi organizatora. Rođeni u trećoj dekadi mogu biti frustrirani pravnim problemima ili stvarima vezanim za prošlost. No, krajem nedelje rešavate sve što vas je do sada sputavalo. Za zabavu ste uvek raspoloženi, izlaske, uživanje u lepim stvarim. Neočkivani i neobični ljubavni susreti ako ste slobodni. U dobroj ste formi.

JARAC

Budite oprezni do sredine nedelje dok je Saturn u izazovnom aspektu sa Marsom. To je aspekt suprostavljanja, prepreka a zahteva dobar balans. Ne donosite nagle zaključke, ne činite drugima ustupke i budite precizni u ispunjavanju obaveza. On je odličan za obavljanje težih poslova, naročito intelektualnih. Odnosi sa starijima su delikatniji nego obično, ali i sa inženjerima ili u radu na zahtevnijim projektima. Javni odnosi dobijaju na važnosti krajem nedelje, kao i bračni. Bićete dominantniji nego obično ili će draga osoba nametati svoj tempo. Rekreirajte se.

VODOLIJA

Uran, vaš vladar je u aspektu sa Venerom što vas usmerava na uzvišene ciljeve. Podstiče inventivnost, kreativnost, sposobnost originalnog razmišljanja. Lako zaobilazite prepreke koje se, eventualno, nađu na putu do ostvarenja ciljeva. Odličan aspekt za dobitke kroz ulaganja  ili originalne poteze u radu. Izvesna su putovanja, zanimljivi susreti, predavanja i razmena informacija. Odlična komunikacija sa okolinom i bliskom rodbinom. Biće iznenadnih, kraćih putovanja i zanimljivih susreta, pre svega romantičnih. Više se krećite.

RIBE

Rođeni u trećoj dekadi mogu biti pod svojevrsnim pritiskom još par dana. Druga polovina nedelje donosi rasterećenje i nove poslovne mogućnosti. Finansijska situacija je dobra ako se bavite kreativnim delatnostima. Sklapaćete unosna poslovna prijateljstva ili projekte koji odudaraju od standardnih. Do kraja nedelje je  akcenat na privatnom biznisu, radovima u kući ali za vikend se fokusirate na nešto drugo. U ljubavi nema većih oscilacija a to znači da ste zadovoljni. Vežbajte!

Vesna Lalić

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh