I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 20. do 27. marta

OVAN

Prvog dana u nedelji Sunce započinje svoj godišnji ciklus u  vašem znaku. Ulazite u fazu egzaltiranih osećanja, slavlja, ambicija. Iako je  do  četvrtka aktuelan izazovan aspekt sa Mesecom, on će isprovocirati želju  i hrabrost da se suočite sa poteškoćama. Sada ste spremni da rešite sve materijalne probleme ali i da se uhvatite u koštac sa složenijim društvenim izazovima. Praktično, ništa sa strane neće uticati na postizanje ciljeva. U centru pažnje je ljubavno – emotivni status. Očekujte prijatno iznenađenje od drage osobe ili poklon. Tegobe sa očima.

BIK

Venera je još uvek u povratnom hodu tako da ste popustljiviji nego obično. Naglašene su umetničke sklonosti i ljubav prema društvenom životu. Do četvrtka će biti više poslovnih susreta sa ženama ili ćete pridavati značaj javnim dešavanjima. Izbegavajte rasprave, konflikte i bilo kakve afere. Druga polovina nedelje podrazumeva posvećivanje određenom cilju. Bićete spremniji za suočavanje sa izazovima posebno ako ste na rukovodećoj funkciji. Spremni ste da partneru stavite do znanja šta osećate i očekujete. Izbegavajte preterivanje u jelu i piću.

BLIZANCI

Sjajan period za razne oblike komunikacije. Društveno ste aktivni, usmereni na timski rad, udruženja, stranke, socijalne i  humanitarne organizacije. Spremni ste da pomažete drugima, primenjujete nove metode i napredujete. Svesni ste šta želite i kako da ostvarite ciljeve. Merkur je u polju prijatelja tako da se možete osloniti na njihovu pomoć ali i oni na vas. Što više izlazite jer je to prilika da sretnete osobu koja će vas očarati. Više se relaksirajte.

RAK

Naglasak je na karijeri. Sunce utiče na status u pozitivnom smislu i ukazuje na veliki angažman. Ipak, prva polovina nedelje može biti pomalo stresna zbog izazovnog aspekta sa Mesecom. Ono što ste planirali, želeli, može biti u konfrontaciji sa svakodnevnim obavezama. Pokušajte da uskladite profesionalni i privatni život. Oni do kojih vam je stalo su na vašoj strani a to se odnosi i na bračnog partnera i porodicu. Prolazna nervoza  ili glavobolja. Boravite više u prirodi.

PerSu marketi

LAV

Sunce, kao vaš vladar, je u znaku egzaltacije a to pozitivno utiče na mnoge aktivnosti. S oduševljenjem prihvatate mnoge poslove i novine. Uspeh vas čeka u sportu, na ispitima, takmičenjima, u obrazovanju ali i poslovima  sa inostranstvom. Mnogi teže duhovnom uzdizanju i puno ulažu u znanje. Dok je Mars u polju karijere  oslanjate sa na hrabrost a često i rizikujete. To je aspekt borbe  i rivalstva. Lep period za ljubav i druženje čeka vas krajem nedelje. U odličnoj ste formi.

DEVICA

Dok je Merkur u osmoj kući, imate uspeha u bankarskim poslovima, ekonomiji ali i delikatnijim zanimanjima poput hirurgije. Druga polovina nedelje podrazumeva promene i transformaciju zbog izazovnih aspekata. Izbegavajte bilo kakva preterivanja i rizike kada je reč o finansijama, ulaganjima. Mogu se javiti i sumnje u odnosu sa ortacima u poslu, pa je važno da o svemu dobro razmislite. Strasti dominiraju u odnosu sa partnerom. Prolazna nervoza.

VAGA

Većina planeta deluje na vaše sedmo polje partnerstva tako da pridajete značaj povezivanju sa drugima. Biće puno kontakata, susreta, dogovaranja, društvenih događanja. Možete posredovati između različitih interesnih grupa, voditi pregovore sa moćnim ljudima. Aspekti favorizuju sve koji zavise od javnog mnjenja. Uspeh vas očekuje u pravnim poslovima. Sada ste u delikatnom emotivnom periodu zbog retro Venere. Neki se vraćaju u prošlost ili će sresti osobu koju dugo nisu videli. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Okupiraju vas svakodnevne obaveze i poslovi koji se sve više gomilaju. Sunce u kući rada je odlično za rukovodioce, šefove, sve koji su nadređeni. Ukazuje na konsturktivne, plodne odnose sa radnicima, saradnicima i podređenima. Dobro se prilagođavate okolnostima a  imate uspeha u trgovačkim poduhvatima i svuda gde je važna dobra organizacija. Mars u opozitnom znaku daje moć, dominantnu ulogu u partnerstvima ali ne preterujte. To se odnosi, pre svega, na ljubavne odnose. Kontrolišite krvni pritisak.

STRELAC

Uglavnom se afirmišete kroz razne vidove umetnosti i zabave. Ovo je period kada ste izuzetno aktivni, vredni, razapeti na više strana. Imate obilje ideja, stvaralačke energije, organizatorske sposobnosti i svojstvo predvodništva. Sunce u kući kreativnosti ukazuje na dominaciju nad drugima ali i da ostvarujete sovjevrsnu zaštitu ili pokroviteljstvo važnih ljudi. Uživate u ljubavi i naklonosti suprotnog pola. Biće puno zabave i izlazaka ako ste mlađi. Sklonost upalama ako ste stariji.

JARAC

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku tako da osećanja utiču  na odluke. Bitno je da neprenagljujete i ne ulazite u prepirke. Osetljivost se ispoljava u partnerstvima ili kroz neki vid rivalstva u ortaklucima. Ukoliko se suočite sa oponentima  lako možete  izaći kao pobednik u duelima. Ipak, imaćete utisak da to i nije bilo neophodno. Većina planeta utiče na privatnost, porodične odnose jer je to najvažnije u ovom periodu. Harmonija u braku. Sportske aktivnosti imaju blagotvoran uticaj na vašu vitalnost.

VODOLIJA

Naklonjeni ste promenama, učenju, prikupljanju informacija i raznovrsnim kontaktima. Ovo je period kada se puno krećete a krajem nedelje su izvesna kraća putovanja. Mars ukazuje na puno privatnih poslova ili da ste aktivni kod kuće. Odličan aspekt za privatan biznis i sve koji se bave nekretninama, obradom zemlje i slično. S druge strane, dobar je period za renoviranja, popravke i majstorisanje. Na dobrom ste putu da se zaljubite ali će to biti na nekom putu. Problemi sa donjim delom leđa.

RIBE

Sunce prelazi u drugo polje i usmerava na novčana i materijalna pitanja. Donosi mogućnosti za razvoj karijere, nove aranžmane i ekonomski prosperitet. Važno je da na vreme prepoznate povoljne prilike i da reagujete na razuman način. Svakako, čekaju vas dobici, važni poslovni susreti, dogovori, posebno ako ste na rukovodećoj poziciji. Još uvek traje faza u kojoj treba biti obazriv u komunikaciji. Velika podrška u svemu može biti emotivni partner i porodica. Uživajte u prirodi.

Vesna Lalić

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh