I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 16. do 23. jula

OVAN

Dominira osećaj odgovornosti prema drugima kao i želja da budete od koristi. Svakodnevne aktivnosti i rutinske obaveze oduzimaju najviše energije jer ne gubite iz vida ciljeve koje ste sebi zacrtali u ovom periodu. Venera u kući rada podrazumeva prijatne kontakte sa saradnicima, naročito ženama. Uglavnom kancelarijski poslovi, sve što ima veze sa lečenjem, medicinom, određenom procedurom i pružanjem usluga. Većina uživa u porodičnom okruženju i bračnom životu. Ako ste slobodni, moguća simpatija kroz poslovne kontakte. Obratite pažnju na bubrege.

BIK

Pokušavate da spojite lepo i korisno, zabavu i profit.Venera podstiče uspeh i dobitke kroz kreativne programe, prezentacije, lutriju, ali i od sporta, privatnih agencija, butika, salona, prodavnica zdrave hrane i slično. Sve do septembra budite oprezni u javnom delovanju, u komunikaciji sa medijima, autoritetima, moćnim ljudima. Podložni ste pogrešnom rasuđivanju ili rasipanju energije, što će krajem nedelje biti više izraženo. Lep period za ljubav, izlaske, uživanje sa prijateljima. Dominira potreba za mirnim životom i skladnim emotivnim odnosima. Regulišite ishranu.

BLIZANCI

Prilično ste ambiciozni i motivisani u svemu što je neobično i neistraženo. Merkur deluje na područje komunikacija, kraćih putovanja i ukazuje na dobro prilagođavanje u različitim okolnostima. Aspekt je odličan ako se bavite menadžmentom, pisanjem, posredništvom, mobilnom telefonijom, internetom, novinarstvom, tehnikom. Sada ste u prilici da ostvarite zajedničke interese ako ste deo ortakluka ili poslujete sa bliskim rođacima. Uživaćete u porodičnom okupljanju i pažnji emotivnog partnera. Vitalnost raste.

RAK

Kako je Mesec u fazi rasta motivisani ste za preduzimanje inicijative. Odličan period za nešto novo, naročito krajem nedelje i ako poslujete sa inostranstvom. Kako je Sunce na poslednjim stepenima vašeg znaka, obratite pažnju na izbore koje donosite. Frustracije su moguće zbog tuđih grešaka ili nepoštovanja discipline. Saradnja sa ženama je izuzetno  dobra a biće prilike i da sklopite zanimljive aranžmane. Atraktivni ste za okolinu i raspoloženi za druženje, upoznavanje i flert ako ste slobodni. Ljubav na kraćem putu. U dobroj ste formi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Fordomanija

LAV

Vašim znakom tranzitiraju dobre planete, jedna za drugom. Krajem nedelje obradovaće vas Sunce i učiniti da zablistate kako samo vi to umete. Do tada, uživaćete u susretima sa mladim osobama, intelektualcima, piscima, novinarima. Aspekt podstiče kretanje, pa ste raspoloženi za putovanja, razmenu informacija, trgovinu, učenje novih stvari. Mars utiče na partnerske odnose i čini vas dominantnim ali vodite računa da ne preterate u svojoj želji za privlačenjem pažnje. Većina naginje hedonizmu, dobrom provodu i osvajanju suprotnog pola. Kondicija je na zavidnom  nivou.

DEVICA

Mesec u vašem znaku, početkom nedelje, doprinosi afirmaciji u  javnosti. Bićete okruženi masom sveta, naročito ženama ili će porodični odnosi izbiti u prvi plan. U svakom slučaju, pogodan period za društvene poslove, uspon, sticanje popularnosti ili napredovanje uz nečiju podršku. Trenutno ste u fazi kada dosta planirate, dogovorate se ali u tajnosti. Merkur u polju tajni je odličan za konsultacije, savetovanja, učenje i pravljenje analiza. Razonoda je na prvom mestu, zadovoljstvo, ulepšavanje, udvaranje. Uživaćete u naklonosti drage osobe. Išijalgija.

VAGA

Privodite kraju određene aktivnosti, posebno ako ste na rukovodećoj poziciji ili se bavite privatnim biznisom. Iako finansijski prilično dobro stojite, neke isplate kasne ali strpite se još neko vreme. Izbegavajte rizične troškove, ulaganja i razmislite o novim projektima. Dok je Venera u polju odricanja prednost imaju stvaraoci, umetnici, ali i svi koji se bave lečenjem, hotelijerstvom, odmorom. Možete planirati putovanje ili neki vid rekreacije zajedno sa emotivnim partnerom. Skrivene ljubavi ili obnavljanje prošlih veza. Više se krećite.

ŠKORPIJA

Mogućnosti za napredovanje u karijeri su na dohvat ruke. Prilično ste aktivni i lako ostvarujete ambicije jer ste ostvarili značajne kontakte. Uživate podršku javnosti ali i saradnika sa kojima ste na istoj talasnoj dužini. Krajem nedelje Sunce menja znak i unosi optimizam u svakodnevni život. Aspekt je idealan za rukovodioce a najavljuje i sklapanje poslovnih dogovora. Ako trgujete nekretninama, pažljivo čitajte ugovore. Balansirate između porodičnih i društvenih obaveza što vas na neki način opterećuje. Nova simpatija za mlađe. Napetost.

STRELAC

U prilici ste da sklopite nove poslovne aranžmane sa strancima. Venera ima blagotvoran upliv na karijeru i doprinosi većoj popularnosti. Odlično slaganje sa ženama ili će vam pomagati u realizaciji planova. Svakako, uspeh u kreativnim poduhvatima, diplomatiji, trgovini lepim stvarima, umetnosti ali i pravnim poslovima. Možda ćete imati manjih tehničkih problema ili troškove oko popravke automobila. Kao da ste privatan život podredili profesiji i obavezama što se odražava na porodični i emotivni status. Pažljivo vozite.

JARAC

Možete se pohvaliti izvanrednim rezultatima ako je vaša karijera povezana sa inostranstvom ili obrazovanjem. Dosta ste ulagali u diplomatiju, usavršavanje u određenim oblastima i razvijanju strategije. Budite pažljivi, krajem nedelje, kada je reč o finansijama, dogovorima vezanim za investicije jer je Sunce na poslednjim stepenima znaka. Poželjno je da važne odluke odložite za narednu nedelju ako se odnose na nekretnine ili neki vid kreditiranja. Sa emotivnim partnerom planirate putovanje ili obilazak više destinacija. Prilično ste izdržljivi i snažni.

VODOLIJA

Iako držite konce u svojim rukama, kada je reč o karijeri, nije vam lako. Na neki način ste pod pritiskom jer je uspostavljanje kompromisa imperativ za napredovanje. Merkur ima zanimljiv uticaj na javne odnose, komunikaciju sa intelektualcima, mlađim osobama. Očekujte dobitke  i uspeh u finansijskim poduhvatima, ako se bavite bankarstvom, osiguranjem i nekretninama. Krajem nedelje Sunce menja znak i stavlja akcenat na partnerstvo. Ima povoljan uticaj na bračne i porodične odnose. Mlađi su skloni eksperimentisanju i novim ljubavima. Nervoza.

RIBE

Okupirani ste privatnim poslovima i svemu što utiče na vaš rejting. Venera ima dobar upliv na javne odnose, društveni angažman i sve što se odnosi na udruživanje, ortačke poslove. Možete rešavati pravne probleme, ili obavljati konsultacije, pregovore od javnog značaja. Biće prilike za poslovna putovanja i utvrđivanje dugoročne saradnje sa nekom stranom kompanijom ili firmom. Za zabavu i umetnost ste uvek raspoloženi. Interesatni ste za suprotni pol i uvek ste na meti obožavaoca. Lep period za bračne i porodične odnose. Alergije.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh