I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Horoskop do 16. avgusta: Bikovima se savetuje oprez, Lavovi da izbegavaju troškove

OVAN

Početkom nedelje možete biti razdražljivi i manje fokusirani zbog Marsa u izazovnom aspektu sa Mesecom. Muško-ženski odnosi su problematični ali samo do srede kada će se sve polako srediti. Akcenat će biti na svakodnevnim poslovima, obavezama, pružanju usluga, dogovorima sa klijentima, saradnicima. Svakako, izbegavajte prenagljene poteze kada je reč o putovanjima, pisanju, sporazumima… Do kraja nedelje nema bitnijih promena na emotivnom planu. Odlično se zabavljate ako ste u stabilnoj vezi. Nervoza utiče na metabolizam, pa birajte lakše svarljivije obroke.

BIK

Venera, vaš vladar, je do kraja nedelje u znaku svog izgona. Već od naredne započinje tranzit u svom sedištu, što je idealno. Ali do tada se dešavaju neobične situacije, pre svega, zbog izazovnog aspekta sa Neptunom. Savetuje se oprez u rešavanju poslovnih problema, naročito finansijskih, ekonomskih i administrativnih. Ipak, dobar aspekt sa Plutonom donosi uspeh kreativcima, umetnicima, stvaraocima. Skloni ste maštanju, iluzijama, velikim očekivanjima u ljubavi ako ste bez partnera. Uzbudljiv susret i preokret na emotivnom planu, krajem nedelje. Imate moć regeneracije.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, menja znak u sredu. Biće u svom sedištu gotovo do kraja meseca, što je za vas mnogo bolja pozicija. Dakle, prvih par dana ove sedmice su nešto kritičnije dok  je planeta na poslednjim stepenima znaka. Tada treba pažljivije donositi odluke jer je istovremeno aktuelan izazovan aspekt sa Jupiterom. Izbegavajte pravne razmirice, nove poduhvate, a obazrivost se savetuje i u pogledu izdataka. Većina se okreće domaćim temama, porodici, bračnom partneru i deci. Uživaćete u društvu onih koje volite. Relaksirajte se.

RAK

Mesec je u fazi rasta pa se i vaše ambicije polako bude. Od srede ste pokretljiviji, bolje organizovani, a to znači da će komunikacija biti u prvom planu. Mnoštvo susreta, dogovora, razmena informacija, prepiska, administrativni poslovi i po koje kraće putovanje. Ako poslovno sarađujete sa nekim rođakom, bliskim prijateljem, ne dozvolite da vas to optereti više nego što je neophodno. Kako dani budu odmicali sve ćete bolje funkcionisati. To se odnosi i na emotivni život koji je bio u drugom planu. Simpatija na daljinu, preko društvenih mreža ako ste mlađi. Pažljivo u saobraćaju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sunce vas još uvek greje ali Merkur napušta vaš znak od srede. U narednom periodu deluje na polje zarada, finansijske i materijalne sigurnosti. Bićete praktičniji, racionalniji, usmereni na komercijalne poslove, ekonomiju, trgovinu, sve što podrazumeva komunikaciju. Možda razmišljate o investicijama, ali u ovom momentu se uzdržite od troškarenja i pozabavite se temeljnim analizama. Isplatiće se u budućnosti. Kao da ste se distancirali od emotivnog partnera ili se teže usklađujete zbog poslovnih obaveza. Razmislite o prioritetima. U dobroj ste formi.

DEVICA

Merkur  započinje tranzit vašim znakom, kojim inače vlada, od srede. Dakle, bićete u svom elementu, bar intelektualno, racionalno… Više ćete se kretati, komunicirati, uspostavljati saradnju, nova poznanstva. Dolaze do izražaja vaša elokvencija, pogotovo ako drugima prenosite informacije, bavite se reklamom, pisanjem, novinarstvom, komercijalnim i sekretarskim zanimanjima. Izbegavajte rasprave, bilo kakav vid konfrontacije sa konkurencijom. Atraktivni ste kako za okolinu, tako i za suprotni pol, pa su udvaranja, flert, avanturice gotovo neminovni. Više se odmarajte.

VAGA

Do kraja nedelje Venera, vaš vladar, ostaje u znaku svog izgona. Naglašeno polje izolacije, podsvesti, ukazuje na izvesno povlačenje od svakodnevnice. Dosta toga obavljate daleko od očiju javnosti, pa mnogi ne znaju ni šta radite, ni čime se bavite. A vi radite punom parom, ali izbegavate gužvu, uplitanje u istraživanje, donošenje konačnih poslovnih rešenja. Od srede rešavate administrativne i pravne probleme. Slobodni više analiziraju svoj emotivni i ljubavni život. Ostali su skloni prepuštanju ili kolebanju oko izbora partnera. Sporiji metabolizam.

ŠKORPIJA

Poslovne obaveze privodite kraju jer vas okupiraju drugačiji planovi. Društveni život  je u fokusu od srede. Prijatelji, udruženja, klubovi, stranke, timovi, svemu tome dajete prioritet u narednom periodu. Možda ćete početkom nedelje biti nešto nervozniji jer neće ići sve onom brzinom kojom očekujete. Ali ubrzo ćete shvatiti da sve ide u pravcu koji vama odgovara. Bitno je da budete što fleksibilniji oko dogovora. Ljubav kroz prijateljstvo ako ste bez stalnog partnera. Neko će vas prilično zaintrigirati. Prijaće vam zdraviji režim ishrane.

STRELAC

Većina brzih planete deluje na vaše polje karijere, statusa. Od srede će i Merkur, planeta komunikacije započeti tranzit, a to podrazumeva veću pokretljivost, više obaveza, zauzetost poslovima. Kao da ćete obavljati mnoštvo razgovora, mučiti muku sa administracijom, papirologijom, transakcijama, finansijama, knjigovodstvom. Druga polovina nedelje podrazumeva bolju organizaciju a i laknuće vam jer će se  problemi rešavati u hodu. Da li ćete uspeti da se bar na kratko distancirate od obaveza i posvetite porodici, dragoj osobi, zavisi samo od vas. Pažljivo u saobraćaju.

JARAC

Trenutno ste više usmereni na putovanja, inostranstvo, odmor. Eventualno, poslovna saradnja sa strancima, izbozno-uvozni aranžmani, trgovina, diplomatija, sportska takmičenja, studiranje, učenje, kursevi onlajn. Biće nekih promena ili pomaka oko karijere ako se bavite javnim poslovima ili zavisite od medija. Tek od nedelje očekujte lepe vesti ili poziv za saradnju. Do tada se pozabavite poslovnom strategijom. Dosta ste posvećeni porodici, bračnom ili emotivnom partneru. Trudite se da jedno drugom ugađate i to vam, uglavnom, uspeva. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

U ovom periodu se fokusirate na ozbiljnije teme, naročito od srede. Merkur napušta polje javnosti pa će delovati na finansije. Dobar aspekt za transakcije, bankarske operacije, bavljenje nasleđem, osiguranjem, investicijama. Možete se pozabaviti poreskim pitanjima ili biti u prilici da nekome date dobar savet, finansijsku podršku ako je zatraži. Bračni partner je u odličnoj poziciji kada je reč o ekonomiji i poslovanju. Između vas vlada harmonija i razumevanje. Slobodni su naklonjeni avanturama, eksperimentisanju. Izbegavajte stresne situacije.

RIBE

Brze planete okupiraju polje javnosti i partnerstva. Od srede i Merkur prelazi u ovu oblast a to podrazumeva mnoštvo susreta, poznanstava. Dakle, sve što se odvija pred očima javnosti je od presudnog značaja ili ćete tome dati veći prioritet. Konsultacije, dogovori, potpisivanje ugovora, rešavanje pravnih i administrativnih problema… Dosta se oslanjate na poslovnog ili bračnog partnera, mada tu može biti manjih nesuglasica ili ćete se povremeno razilaziti u mišljenju. Ipak, nekako ćete se uskladiti i uživati u zajedničkom putovanju. U dobroj ste formi.

Piše: Astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh