I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 10. do 17. avgusta

OVAN

U ovom periodu dominira izazovan aspekt Marsa sa Plutonom. U pozitivnom smislu ukazuje na neuobičajen uspeh, ispoljavanje organizatorske sposobnosti, da ste spremni da sve detaljno pročešljate ako vam povere važan zadatak. Posebno kada je reč o poslovima koji podrazumevaju fizičku spremnost, hrabrost, neku vrstu rizika. Dakle, militantne profesije, vojska, policija ili sportske aktivnosti. Zato će vam prijati porodična atmosfera, da što više vremena provodite sa emotivnim partnerom, decom. Konstruktivno usmeravajte višak energije.

BIK

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Kako je u kombinaciji sa Uranom, koji u nedelju kreće retrogardno, moguća su uzbuđenja ili ćete biti emotivniji nego obično. Naslućujete promene ili ih sami priželjkujete a vezane su za karijeru ili privatan status. Razni interesi mogu isplivati na površinu, kao i vaša originalnost, ekstravagancija, potreba da se osamostalite, nezavisno odlučujute o budućim koracima. Spremni ste da sve podredite ljubavi, emotivnom partneru ako ste do sada bili u potrazi za srodnom dušom. Više se relaksirajte.

BLIZANCI

Možda ćete u prvoj polovini nedelje biti dezorijentisani, rasipati energiju u nekoliko pravaca u isti mah. Ali vrlo brzo ćete povratiti stabilnost i ostvariti praktične rezultate. Merkur je u dobrom aspektu sa Marsom što vas čini veštim u komunikaciji, brzom donošenju odluka. Biće zanimljivih susreta, kraćih putovanja, sastanaka sa važnim ljudima, autoritetima i onima koji vas mogu podržati u delikatnim situacijama. Društveno ste orijentisani, pa ćete dosta vremena posvetiti prijateljima. Potrudite se da ne zapostavite emotivnog partnera. U odličnoj ste formi.

RAK

Mesec je u fazi opadanja pa su i vaše ambicije pod znakom pitanja. Ipak, ovo je period kada ste izuzetno vredni, aktivni, gotovo da nemate ni trenutak za predah. Preuzeli ste na sebe teret odgovornosti i svesni ste da nema povratka. Možete biti zadovoljni rezultatima, posebno kada je reč o finansijama. Dobici pristižu sa više strana, ako se bavite privatnim biznisom, pružanjem usluga, zanatstvom. Dobro se snalazite u izazovnim situacijama a to neće proći nezapaženo. Vikend pred vama donosi prijatne susrete, udvaranja, uživanje u ljubavi. Opustite se i maštajte.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sada ste u svom elementu jer se sve odvija kako se samo poželeti može. Sunce je u lepom aspektu sa Marsom, što je preduslov za velika dostignuća, napredovanje u karijeri ili prevazilaženje prepreka. Mogu vam ponuditi vodeći položaj ili rad na projektu od opštedruštvenog značaja. Na vama je samo da donesete pravu odluku. To može biti rad na fakultetu, u nekoj visokoobrazovnoj ustanovi, ali i poslovna saradnja sa strancima. Svesni ste da privlačite pažnju suprotnog pola ali ne preterujte u svojoj prezentaciji, posebno ako ste već u vezi. Vitalni ste.

DEVICA

Možda ćete početkom nedelje delovati nervozno, nezadovoljno, ali već u drugoj polovini dolazi do poboljšanja. Sve što ste zamislili ostvariće se a to će biti potvrda da ste na dobrom putu. Uglavnom, bićete prilično tajnoviti, skloni analiziranju, kalkulacijama, pravljenju planova sa nekim u koga imate neizmerno poverenje. Dobar je period za konsultacije, pisanje i sve poslove koji podrazumevaju neku vrstu izolacije. Uživaćete u porodičnom okupljanju, možda nekom slavlju ali i ćaskanju sa bliskim prijateljima. Relaksirajte se.

VAGA

Sa Venerom u polju karijere sve više ćete privlačiti poslovne saradnike ali i javnost. Kako je Mars i dalje u opozitnom znaku, vodite računa o tome šta javno izjavljujete, potpisujete, ali i sa kim sklapate ortakluke. Možete biti na meti kritike, ali povoljni aspekti ukazuju na izuzetno snalaženje u duelima. Takođe, kada je reč o rešavanju pravnih problema, političkih, diplomatskih. Biće dosta poslovnih sastanaka i konsultacija sa zanimljivim strankama. Jača potreba za emotivnom sigurnošću, ispoljavanjem emocija, što će obradovati partnera.Vežbajte.

ŠKORPIJA

Sada ste u prilici da realizujete poslovne dogovore koji su se odugovlačili. Pod uslovom da ste na rukovodećoj poziciji. Ako ste deo tima, grupe, oduševićete druge svojim nekonvencionalnim pristupom i neuobičajenim idejama. Aspekti su povoljni za intelektualce, pisce, trgovce, sve koji putuju ili poslovno sarađuju sa strancima. Neki će skrenuti pažnju javnosti ili će se više posvetiti reklami, marketingu, širenju uticaja. Zanima vas samo dobar provod, zabava, putovanja i druženje. Moguća ljubav kroz prijateljstvo. Kondicija je na zavidnom nivou.

STRELAC

Polako slabi izazovan aspekt između Jupitera i Marsa.To znači da se stanje raščišćava, kako na poslovnom, tako i na finasijskom planu. Uglavnom, odnosi se na sve koji su zaposleni u državnim firmama, većim kompanijama, ili su u pitanju državni službenici, pravnici, sudije… Još uvek izbegavajte transakcije, investiranje u nešto veliko, podizanje kredita ili kupovinu imovine. Stižu lepe vesti iz daljine a nije isključeno ni putovanje. Strasti su pojačane, što će doneti promene na emotivnom planu, posebno kod mlađih ili onih koji su bez partnera. Aktivni ste.

JARAC

Saturn, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Marsom, što ukazuje na izvesnu tenziju. Možda vas okolnosti primoravaju da reagujete oštrije, da ulazite u rasprave, ili da se borite sa preprekama na koje niste računali. Ipak, Venera u polju javnosti i partnerstva ukazuje na mogućnost postizanja kompromisa, ako zavisite od drugih ili rešavate pravne zavrzlame. Takođe, sve poslove u vezi sa nekretninama, imovinom, porodičnim biznisom. Prilično ste usmereni na dešavanja u kući, oko ostalih članova porodice. Nova ljubav ako ste slobodni. Sklonost povredama.

VODOLIJA

Uran, vaš vladar, menja smer kretanja u nedelju i postaje retrogardan. Simbol je promene, preokreta, vraćanja na nešto staro, obično problem, dilemu koja nije rešena. Kod vas je povezan sa poljem intime, porodice, doma, pa se može odraziti na privatan život, nešto što se tiče, nekretnina. Takođe, za stambena pitanja, kupovinu, prodaju stana, lokala, ili renoviranje. Eventualno, odnos sa nekim članom porodice. Društveni život je u usponu, pa vas rado pozivaju na slavlja, zabave ali ima i udvaranja. Sa bračnim partnerom ste na istoj talasnoj dužini. Nervoza.

RIBE

Sada ste u prilici da na mnogo opušteniji način razmatrate važna pitanja. Konstantno ste u pregovorima, na sastancima, i pokušavate da na najbolji mogući način drugima prenesete svoje vizije i nove projekte. Prilično ste nezadovoljni finansijskom situacijom iako je priliv novca konstantan. Rashodi su mnogo veći a ne vidite tome kraja. Ipak, pružiće se šansa da realizujete poslovni plan koji će značajno oporaviti vaš budžet. Ljubavni život je harmoničan, kao i sve što se dešava u porodici. Mlađi su skloni zaljubljivanju, maštanju, velikim očekivanjima. Boravite što više u prirodi.

Piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh