I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Godišnji horoskop za 2020.

OVAN

Pred vama je godina prosperiteta i osvajanja značajnih pozicija u karijeri. Jupiter i Saturn su u vašem polju statusa i obećavaju sretne okolnosti za realizaciju ambicija. Do kraja marta ste izuzetno aktivni, takmičarski raspoloženi, što će se pozitivno odraziti na finansijski učinak. Tokom proleća se situacija menja, pa vas čekaju odricanja, neplanirani troškovi. Iako će Mars od jula, pa sve do kraja godine biti u vašem znaku i dati vam neverovatnu energiju, obratite pažnju kada krene retrogardno od 9. septembra. Već od sredine novembra imaćete priliku da nadoknadite sve što ste propustili. Vaša neverovatna energija privlačiće druge kao magnet. Šanse da uletite u strastveni zanos su već u februaru. Neodlučnost u izboru partnera se može javiti tokom maja i juna. Zdravstveno ste zaštićeni sve do jeseni, pod uslovom da se ne iscrpljujete previše.

BIK

Za vas ovo može biti godina preokreta i burnih dešavanja. Pre svega, kada je reč o karijeri jer, već krajem  marta Saturn deluje na oblast poslovanja. To podrazumeva promenu radnog mesta, možda saradnika, poslove ne određeno. Neizvesnost vas može pratiti sve do jula kada ćete konačno znati na čemu ste. Budite na oprezu u finansijskom i poslovnom smislu od druge polovine maja pa do kraja juna. Kada u decembru Jupiter i Saturn promene znak, možete očekivati korenite promene statusa. Venera je retrogardna od 13. maja do 25. juna pa se čuvajte iluzija u ljubavi, tajnih veza, sedenja na dve stolice. Ako ste porodičan tip, avgust je idealan mesec za opuštanje ili zajedničko putovanje sa partnerom. Vodite računa o hormonalnom balansu jer ste pod uplivom Urana i lako podležete stresu. Slabiji imunitet tokom proleća.

BLIZANCI

Biće ovo godina za pamćenje zbog zanimljivih planetarnih dešavanja u vašem znaku. Merkur je već u februaru retrogardan a može usporiti obavljanje poslova, komunikaciju sa saradnicima, dogovore ili uticati na promenu planova. Biće još dva puta retrogardan, tokom jula, juna i oktobra, u vodenim znacima, što utiče na intuiciju i kreativnost. Osa lunarnih čvorova se pomera, pa će tako severni čvor, od 5. maja, tranzitirati vašim znakom. Povezano je sa pomračenjima a prvo će biti krajem novembra. Idealno za javne poslove i sve koji zavise od publike, medija. Kako deluje na polje braka i partnerstva neki će se venčati ili odlučiti za život pod zajedničkim krovom. Bićete u emotivnoj dilemi tokom retrogardnog kretanja Venere, u vašem znaku, u maju i junu. Podložni ste psihosomatskim tegobama zbog izazovnog aspekta sa Neptunom.

RAK

Ova godina je karakteristična zbog čak šest pomračenja od kojih su dva baš u vašem znaku. Prvo je 10. januara, a drugo krajem juna. Osa čvorova se pomera 5. maja što će uticati na vaše radno okruženje i poslovnu situaciju. Radićete više nego ikad, ulagati enormne napore za postizanje ciljeva. Profesionalni napredak može biti donekle usporen tokom retrogardnog kretanja Marsa u septembru, oktobru i novembru. Na emotivnom planu neće biti ništa manje uzbudljivo. Tokom proleća ste tajanstveni, skloni tajnim vezama. Najlepši mesec za ljubav je avgust. To je  za mnoge prilika da uspostave balans u porodičnim odnosima. Neki će se zaljubiti, flertovati, drugi uživati u brojnim susretima. Poželjno je da jačate imunitet jer južni čvor u polju zdravlja slabi fiziologiju. Hranite se zdravije a posebnu pažnju posvetite unosu zdravih masnoća.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Karijera i status su i dalje pod uplivom Urana što obećava brz uspeh. Naravno, pod uslovom da ste inventivni, zainteresovani za sve što je moderno i u trendu. Krajem marta Saturn prelazi u polje partnerstva gde će se zadržati do jula. Možda ćete biti pod utiskom da se odričete mnogih privilegija što će rezultirati prekidom ugovora, ortakluka. Posebno ako ste poslovno vezani za putovanja, inostranstvo. Tokom jeseni se naoružajte strpljenjem ako očekujete vesti iz daleka. Promene na emotivnom planu su gotovo izvesne ako ste u dužoj vezi ili braku. Zbog profesionalnih obaveza neki će se distancirati od partnera tokom proleća. Šanse da se upustite u tajnu vezu ili flert su prilično velike ako već duže vreme osećate da nešto ne štima između vas i partnera. U septembru ste strastveniji nego ikad. Balansiraćete između samodiscipline i hedonizma, što će uticati na vitalnost tokom godine.

DEVICA

Sve što se bude dešavalo u ovoj godini ostaviće neizbrisiv trag na mnoge aspekte vašeg života. Merkur će, kao i prethodne godine biti tri puta retrogardan u februaru, junu i oktobru. Dakle, početak godine nagoveštava rešavanje zamršenih pravnih situacija. U tom periodu izbegavajte potpisivanje ugovora, sklapanje rizičnih poslova i ortakluka. Od 5. maja severni lunarni čvor deluje na karijeru i donosi munjevit uspeh ako se bavite stvaralaštvom, nečim kreativnim, modom, komercijalnim poslovima, dipolomatijom, obrazovanjem. Istovremeno, južni čvor ima upliv na porodične odnose, sve što se odnosi na raspolaganje nekretninama ili nasledstvom. Oslobodićete se tereta prošlosti kada je reč o ljubavi. Avgust i oktobar su najlepši za uživanje i osvajanje suprotnog pola, ako ste bez partnera. Obratite pažnju na cirkulaciju i krvni pritisak tokom prolećne sezone.

VAGA

Ove godine je Venera retrogardna od 13. maja do 25. juna. Ima upliv na  polje inostranstva, ali i studiranja, učenja, službena putovanja, izvoz-uvoz, transport, izdavaštvo. Tokom leta budite obazrivi ako se bavite sportom, militantnim poslovima, ili ste pred očima javnosti. Mars će do kraja godine biti u opozitnom znaku i na neki način vas učiniti dominantnim, ali vodite računa šta javno izjavljujete i potpisujete. Ženama ovaj aspekt donosi udvaranja, strastvene susrete i ljubavi na prvi pogled. U bračnim odnosima može biti indikator trvenja i nesuglasica. Tokom jeseni izbegavajte rasprave sa bračnim partnerom. S obzirom da će severni lunarni čvor delovati na polje drugog braka, eto prilike da pronađete srodnu dušu na putu ili u inostranstvu. Na zdravlje i imunitet najviše utiče Neptun koji prouzrokuje alergije na pojedine namirnice.

ŠKORPIJA

Godinu započinjete sa puno optimizma i mnoštvom planova koje treba realizovati. Sve do leta radićete na definisanju ciljeva, pronalaženju najboljih rešenja kada je reč o finansijama, dugoročnim  investicijama. Osa čvorova aktivira polje novca i bogatstva, pa će biti prilike za dobitke  preko drugih ljudi, kroz nasleđe, neki vid sponzorisanja. Kada Mars bude u tranzitu kroz polje rada i znak koji ga maksimalno podržava, ništa vas neće zaustaviti. Radićete bez predaha sve do jeseni, kada vaš vladar krene retrogardno. Što se tiče emotivnog statusa, tu se ništa bitnije neće menjati. Biće iznenadnih, burnih susreta, neformalnih veza koje nastaju iz prijateljstva. U martu dolazi do izražaja vaša senzualnost koja može privući osobu koja je po vašim standardima. Bićete izuzetno vitalni i aktivni tokom cele godine. Priuštite sebi odmor u septembru.

STRELAC

Ove godine se osa lunarnih čvorova pomera 5. maja. To znači da će južni čvor tranzitirati vašim znakom i doneti dva pomračenja, jedno u junu a drugo u decembru. Sve to ukazuje na izuzetno važan životni period, posebno kada je reč o javnim ličnostima, umetnicima, novinarima, piscima, onima koji zavise od javnosti. Venera donosi izvesnu popularnost tokom maja i juna ako ste društveno  orijentisani. Oni koji su bez stalnog partnera težiće zajedništvu, razmišljati o braku. Biće tajnih susreta, predomišljanja, dvostrukih veza. Određeni aspekti vas čine nejasnim drugima, pa je preporuka da definišete stavove. U suprotnom, može se desiti da propustite šansu koja je na dohvat ruke. Većina će uživati u strastvenoj ljubavi do kraja godine. Izuzetna vitalnost i sportski duh biće naglašeni tokom cele godine.

JARAC

Prethodna godina se završila pomračenjem u vašem znaku a u ovoj vas čeka još jedno lunarno u julu. Oslobodićete se tereta prošlih dugovanja 5. maja kada južni čvor pređe u polje tajni, podsvesti. Osim toga, Jupiter – planeta sreće je u vašem znaku, što predstavlja svojevrsnu zaštitu na mnogim poljima. Ipak, neće biti lako u periodu kada Saturn bude tranzitirao polje novca od 22. marta pa sve do jula. Povoljan je za dugoročne poslove ali podrazumeva pažljivije raspolaganje imovinom, resursima. Indikator je uspeha kroz neki vid štednje. Mars deluje na polje privatnosti što ukazuje na radove u kući. S druge strane, bićete aktivniji u porodičnom krugu a nije isključena ni svojvrsna tenzija. Društveno ste orijentisani i uvek okruženi prijateljima. Emotivni kontakti su naglašeni tokom marta i leta. Više samodiscipline u pogledu ishrane učiniće da budete u top formi.

VODOLIJA

Ova godina je uzbudljiva za sve znake zbog brojnih planetarnih dešavanja, pa tako i za vas. Saturn će od 22. marta tranzitirati vašim znakom sve do jula. Naglašava ozbiljnost, oslanjanje na sopstvene snage, donekle introvertnost. Imaćete veći stepen kontrole, ne samo nad sobom, već i nad okolinom. Druga polovina godine je znatno rasterećenija i puna dinamike. Bićete aktivniji, puno putovati, sklapati nova poznanstva. Tokom jeseni izbegavajte kupovinu kola, tehnike i proveravajte ispravnost vozila. Potreba za ljubavnim doživljajima je u punom zamahu, što će se najviše osetiti u februaru. Neko će probuditi strast u vama i poljuljati ravnotežu u vezi koja je zapala u kolotečinu. Bićete u dilemi neko vreme i na kraju mudro izabrati. Ako ste u braku  uživaćete u opuštenosti i harmoniji. Saturn može usporiti cirkulaciju ili uticati na krvni pritisak ako ste tome skloni.

RIBE

S obzirom da ove godine, tačnije od 5. maja, južni lunarni čvor prelazi u vaše polje karijere, očekujete značajne promene. Aspekt je povoljan za privatan biznis, poslove koji ne privlače pažnju drugih i nisu medijski propraćeni. Dakle, nije preporučljivo da radite za druge i da se preterano eksponirate u javnosti. Druga polovina godine je zanimljiva u pogledu finansija, zarada, jer će Mars prilično dugo delovati na ovu oblast. Možete se upustiti u nove projekte i poslove koji iziskuju hrabrost. Ipak, izbegavajte rizike tokom jeseni. Bićete prepuni emocija, romantični i zaljubljivi tokom januara i početkom februara. Venera će biti u znaku egzaltacije i učiniti da zablistate u svakom društvu. Većina će se najbolje osećati u krugu porodice. Leto je rezervisano za odmor u dvoje. Jačajte imunitet pozitivnim mislima i okružite se onima koje volite.

U 2020. želim svima ispunjenje želja i neka vas prate sreća, zdravlje i ljubav! Vaš astrolog,

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh