I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 2. do 9. marta

OVAN

Sredinom nedelje Venera napušta vaš znak i prelazi u polje novca. Donosi finansijski uspeh, napredovanje u poslovima koji su povezani sa lepotom, umetnošću, modom, cvećem… Uživaćete u društvenoj angažovanosti, kontaktima sa ženama, javnošću. Neko od autoriteta će vas podržati u važnom projektu ili ćete dobiti vetar u leđa kada se najmanje budete nadali. Biće prilike za slavlje i uživanje sa prijateljima. Kako je u vam proradio nemiran duh, ništa vas ne može zaustaviti na putu do osvajanja nečijeg srca. Sportski ste nastrojeni i uživate u kretanju.

BIK

Venera  tranzitira vašim znakom od četvrtka. Unosi svežinu u svakodnevni život i budi sva čula. Podstiče uspeh u poslu, društvenost, pa ćete više vremena provoditi u komunikaciji sa prijateljima, poznanicima. Konjukcija sa Uranom ide na ruku umetnicima, svima koji su originalni ili u aktivnostima gde se očekuje unikatnost. Neki će biti u prilici da obnove diplomatske ili trgovačke veze sa inostranstvom. Skloni ste da poistovećujete ljubav i prijateljstvo. Izvesni su neuobičajeni susreti, iznenadni izlivi emocija, nekonvencionalne veze ako ste mlađi. Proverite rad štitne žlezde.

BLIZANCI

U sredu Merkur, vaš vladar, menja znak. Ostaje retro do kraja nedelje, pa je ovo period kada se privode kraju pregovori oko putovanja. Dakle, sve što je odloženo a ima veze sa naukom, obrazovanjem, sportom, stvaralaštvom, trgovinom, inovacijama, medicinom, krupnim biznisom, izvozno-uvoznim poslovima. Povoljan je za profesore, učitelje, sve koji se bave propagandom. Lep aspekt sa Venerom vas čini veštim u postizanju kompromisa, što možete iskoristiti u odnosu sa emotivnim partnerom. Optimizam.

RAK

Mesec je u fazi rasta i pozitivno utiče na ambicije. Ipak, u drugoj polovini nedelje budite obazrivi jer ste skloni nestrpljenju, rizicima. Ukoliko ste sa nekim u pregovorima, obratite pažnju na zahteve koje drugima postavljate ili oni vama. Možete se pozabaviti zaostalim računima, osiguranjem, porezima, bankarskim operacijama. Prilično ste dominantni u javnim diskusijama i lako skrećete pažnju moćnih ljudi. Očekuju vas zanimljive promene na emotivnom planu, posebno ako ste već duže bez partnera. Ljubav kroz prijateljstvo. Kanališite energiju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Aspekti se menjaju u drugoj polovini nedelje a to ukazuje na izuzetnu satisfakciju ako se bavite javnim poslovima. Venera donosi popularnost, pomoć prijatelja u važnim projektima. Mogu se obnoviti pregovori od kojih ste digli ruke ili će zaživeti ideja o kojoj maštate neko vreme. Ipak, pomno proučavajte dokumente koje potpisujete ako se uplićete u pravne zavrzlame, sklapate ortakluke. Nikako da definišete problem koji vas muči u odnosu sa emotivnim partnerom. Nećete dugo čekati ako se dvoumite između stare i nove ljubavi. Više se odmarajte i spavajte.

DEVICA

Retro Merkur menja znak u sredu i upućuje na poslove koje ste ostavili po strani. Bićete razapeti na više strana, raditi prekovremeno, ispravljati tuđe greške, posebno ako se bavite uslužnim delatnostima. Možda ćete dosta pažnje posvetiti planiranju, sekretarskim poslovima, dokumentaciji, papirologiji i računima. Dobar aspekt sa Venerom doprinosi uspostavljanju kompromisa ako se bavite trgovinom, izdavaštvom i komercijalnim poslovima. Vikend je rezervisan za kraće putovanje i uživanje sa emotivnim partnerom. Posvetite se više sebi.

VAGA

Venera, vaš vladar, menja znak u četvrtak. Ima dobar upliv na finansije, sve što se tiče transakcija, bankarskih poslova, osiguranja, nasleđa. Omogućava podršku drugih ljudi ili ćete profitirati kroz ortakluke, udruživanje i neki vid partnerstva. Uspostavićete zanimljive kontakte sa ljudima iz kulturnog života, a to može imati pozitivan efekat na kreativce, stvaraoce, pisce, sve koji se bave obrazovanjem, intelektulanim radom. Dobar aspekt sa Merkurom unosi vedrinu u odnose i čini vas posebno privlačnim za suprotni pol. Sklonost flertu. Hedonizam.

ŠKORPIJA

Trenutno ste zaokupljeni društvenim, grupnim aktivnostima, svemu što podrazumeva timski rad. Neki aspekti usmeravaju na promene uslova i načina života, odnosno poboljšanje. To podrazumeva bavljenje nepokretnom imovinom, zemljištem, uz učešće prijatelja, bliske rodbine, ili raznih asocijacija, udruženja. Raste vaša popularnost u javnosti a imaćete uspeha u rešavanju pravnih situacija. Venera ima odličan upliv na bračne i emotivne odnose. Najavljuje buran i romantičan period ako ste slobodni. Oprez u saobraćaju.

STRELAC

Ovih dana fokus može biti na komunikaciji, kako verbalnoj, tako i pismenoj. Takođe, na informacijama koje pristižu sa raznih strana. Bitno je da proučite svaki detalj, svaki dokument, pre nego što donesete konačnu odluku. Izvesna su poslovna putovanja,razgovori i konsultacije sa autoritetima, organima vlasti oko dobijanja dozvola, registracije firmi, kola, svega što se odnosi na transport. Druga polovina nedelje je nešto opuštenija a biće i prilike za romantična druženja. Moguća ljubav kroz poslovne kontakte. Ograničite unos slatkiša.

JARAC

Za vas nema odmora, niti opuštanja. Ništa ne prepuštate slučaju i koristite svaku priliku na najbolji mogući način. Neki aspekti nagoveštavaju ulaganje novca u obrazovanje, ili prihode od putovanja, krupnijeg biznisa, transporta, trgovine, ekonomije i svih komercijalnih poslova. Ako kasne isplate, strpite se još ovu nedelju jer je rešenje problema na vidiku. Uspeh vas čeka u svemu što je kreativno ili je povezano sa javnim delovanjem. Čekaju vas prijatna iznenađenja na emotivnom planu. Prepustite se čarima ljubavi, zabavi i sportskim aktivnostima.

VODOLIJA

U sredu se retro Merkur vraća u vaš znak. Tek da vas podseti na dugovanja, finansijske probleme i sve što podrazumeva dublju analizu. S druge strane, mogući su honorarni poslovi, dopunski rad, prihodi od pružanja usluga, popravki, posredovanja, konsultacija i slično. Mnogo toga se odvija u diskreciji, iza scene, ili imate utisak da vas neke okolnosti sputavaju u delovanju. Uran je u zanimljivom aspektu sa Venerom što donosi promene u ljubavnom i emotivnom životu. Više ćete vremena provoditi sa porodicom, u kući. Relaksirajte se jer to pozitivno utiče na rad hormona.

RIBE

Merkur napušta vaš znak u sredu. Delovaće na polje tajni, podsvesti, što je povoljno ako se bavite poslovima koji podrazumevaju koncentraciju, diskreciju, analitičnost. Možda ste u fazi pripreme za nešto novo ili prikupljate informacije za važan projekat. Biće zanimljivih, konstruktivnih susreta i razgovora ako se bavite pisanjem, pravom, nekim kreativnim zanimanjem. Dosta pažnje usmerićete na kraća putovanja i širenje vidika, učenje. Krajnje je vreme da sa emotivnim partnerom otvoreno razgovarate i nađete kompromisno rešenje. Snažni ste.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh