I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 6. do 13. novembra

OVAN

S obzirom na to da je Mars još uvek u tranzitu kroz polje javnosti, prilično ste otvoreni i spremni za saradnju. Puni ste entuzijazma, srdačni, prijateljski nastrojeni što donosi uspeh u timskom radu. Spremni ste za nove ortakluke, udruživanje i preuzimanje inicijative u važnim projektima. Naglašeno osmo polje donosi finansijski uspeh, posebno ako ste poslovno vezani za inostranstvo. Aspekt je povoljan i za rešavanje problema oko nasleđa, osiguranja, kredita. Izražena emotivnost i strastvenost unose nesvakidašnja uzbuđenja u vaš ljubavni život. Relaksirajte se.

BIK

Venera od utorka menja znak i prelazi u opozitno polje. Kako je u aspektu sa Jupiterom, lako stičete popularnost. Odličan aspekt  za društvene aktivnosti, obraćanje javnosti, sticanje poena kod različitih interesnih grupa. Možete rešavati pravne probleme ili će biti interakcija sa pravnicima, advokatima, sudovima. Izuzetno ste aktivni, posebno ako ste na rukovodećoj poziciji ili se bavite organizacijom poslova. Ulazite u povoljan emotivni period. Biće zanimljivih susreta, udvaranja ako ste još uvek slobodni. Harmonija u bračnim odnosima. Obratite pažnju na ishranu.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, je promenio znak i deluje na partnerske i javne odnose. Ulazite u nemiran period koji je pogodan za kreativce, umetnike ali i posrednike u pregovorima. Izazovan aspekt sa Neptunom podrazumeva veći oprez u ispoljavanju ličnog gledišta. Vodite računa šta i kome poveravate kod bilo kog poslovnog poduhvata. Ukoliko ste privatnik ili na rukovodećoj poziciji, Venera ukazuje na podršku saradnika i da ćete uživati u svakodnevnom radu. Nije isključena emotivna veza kroz poslovnu saradnju. Podložni ste infekcijama.

RAK

Mesec je u opadanju a u utorak i sredu tranzitira vaš znak. Stavlja u prvi plan porodična pitanja, privatne poslove. Skloni ste preispitivanju, analiziranju, introspekciji , vizijama i intelektualnim aktivnostima.Merkur u kući rada ima dobar uticaj na komunikaciju sa radnicima, potčinjenima, šefovima. Donosi uspeh trgovačkim poduhvatima, organizaciji poslova i putovanjima. Sada je prilika da se pozabavite administrativnim problemima. Venera ima blagotvoran upliv na ljubavne i emotivne odnose. Prilika da se zaljubite ako ste mlađi. Umor.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sunce u dobrom aspektu sa Plutonom daje šansu za samopotvrđivanjem. Čini vas uticajnim i superiornim u odnosu na druge. Idealno za predvodnike, rukovodioce, sve koji žele afirmaciju u javnosti. Vladar karijere je promenio znak, tako da se najbolje snalazite u privatnom biznisu. Obratite pažnju na komunikaciju sa konkurencijom, neistomišljenicima, posebno ako se bavite politikom ili diplomatijom. Pod uticajem Venere, osetićete zaštitu u porodičnom okruženju. Skladni emotivni odnosi i uživanje u zadovoljstvima. Vitalni ste.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, tranzitira polje privatnosti što je povoljno za  porodični biznis i aktivnosti koje se obavljaju kod kuće. Obratite pažnju na finansije jer Mars donosi troškove, nekontrolisane izdatke. Ovo je period kada ste naklonjeni kraćim putovanjima, novim poznanstvima, učenju, studiranju i razmeni informacija. Možda će neki investirati u novi automobil ili stvari vezane za dom. Sada je prilika da realizujete kraći put sa emotivnim partnerom i uživate u zajedničkoj avanturi. Izbegavajte nekontrolisanu upotrebu medikamenata.

VAGA

Od utorka Venera prelazi u drugo polje zarada i nagoveštava uspešan finansijski period. Još uvek ste pod uticajem Marsa koji vas čini aktivnim, brzim, sportski nastrojenim. Mnoge aktivnosti su povezane sa javnošću  ili ono što radite privlači pažnju medija. Obratite pažnju na administraciju, dokumenta, šta potpisujete, jer može biti omaški, gubitka  sitnica. Izbegavajte  kritičnost ili davanje saveta neproverenim osobama. Kako su Mars i Venera u recepciji, što je kao da su u svom sedištu, imate sreće u ljubavi. Možda se zaljubite na prvi pogled. Više šetajte.

ŠKORPIJA

Pored Sunca i Jupitera, od utorka ste i pod uticajem Venere. Lepa kombinacija koja donosi brojne mogućnosti i podiže raspoloženje. Uživate naklonost bogatih i moćnih ljudi, stranaca, koji pozitivno utiču na vaš status i ostvarenje ambicija. Možete se istaći u poslovima od društvenog ili finansijskog značaja, ali i u javnom delovanju. Obratite pažnju na ortakluke i partnerstva koja ostvarujete. Na emotivnom planu  vas čekaju prijatna iznenađenja, ljubavi na prvi pogled. Sve o čemu ste do sada maštali može se ostvariti. U odličnoj ste formi.

STRELAC

Ulaskom Merkura u vaš znak možete ostvariti poslovne ambicije. Sve što radite privlači pažnju drugih i na neki način vas ističe bez naročitog truda.  Aspekt je  idealan za pisce, književnike, govornike, intelektualce, predavače, trgovce. Ako ste u potrazi za poslom, šanse su na dohvat ruke. Za neke je to prilika da naprave zaokret ili promene kurs u poslovanju, da se oprobaju u nečem novom. Biće i prilike za putovanja. Tajanstveni ste po pitanju emocija, ljubavi, intimnog života. Venera donosi skrivene, tajne ljubavi i susrete. Osetljivost disajnih organa.

JARAC

Saturn je u lepom aspektu sa Uranom što donosi uspeh u nauci i politici.U stanju ste da na metodičan način sprovedete značajne poduhvate ili  promene od šireg društvenog značaja. Posebno se možete istaći u oblasti inovacija vezanih za tehniku. Sve može biti povezano sa intezivnim putovanjima i razmenom ideja, iskustava. Mars u polju karijere podrazumeva puno rada, kontakte sa militantnim ustanovama i moćnim ljudima. Posvetićete se više prijateljima, zabavi, a biće i slavlja. Na pomolu je nova ljubav kroz druženje. Ne zanemarujte fizičku aktivnost.

VODOLIJA

Venera u polju karijere ukazuje na dobru atmosferu na radnom mestu. Sigurno ostvarujete kontakte koji vas ispunjavaju, ili uživate naklonost važnih ljudi. Dolazi do izražaja smisao za umetnost, kreativnost, tako da se možete istaći u oblasti lepote, dizajna, mode, muzike i srodnih oblasti. U kombinaciji sa Jupiterom, aspekt može inicirati napredovanje u poslu ili će vas sretne okolnosti navesti na pozitivne promene. Ako ste do sada bili u potrazi za srodnom dušom, eto prilike da se ostvare želje i snovi. Ljubav kroz poslovne kontakte. Raste vitalnost.

RIBE

Tranzit Merkura kroz polje karijere naglašava ambicije. Sve možete lakše ostvariti uz partnerstvo ili udruživanje. Izazovan aspekt sa Neptunom podrazumeva bolju procenu ljudi i poslovnih situacija. Oprezno kod novih saradnika ali i kada je reč o administrativnim problemima. Posebno su na udaru trgovci, ekonomisti, privatnici.Ipak, dominiraju pozitivni aspekti sa Venerom koji donose uspeh u studiranju, učenju, poslovima sa inostranstvom. Ulazite u lep period za ljubav koji će vas emotivno osnažiti. Obratite pažnju na alergije ako ste tome skloni.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh