I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Gradske manifestacije

Vip, Soundlovers i Propet doniraju i ekomotivišu

Na festivalu elektronske muzike centralna imena biće DJ Viktoria Metzker iz Mađarske i popularni DJ dvojac Malibu breeze – Soundlovers festival, koji ove godine slavi petu godinu svog postojanja, biće održan u Zrenjaninu 26. i 27. jula u prostoru letnje kino bašte.

festival zrenjanin

Tokom dve večeri, na festivalskoj bini će se smeniti veliki broj domaćih i evropskih izvođača, kao i američki DJ Ian Carisi koji dolazi iz San Franciska. Specijalni gost festivala je poznati svetski DJ i top model Viktoria Metzker iz Mađarske.

vip ekomotivacijaOve godine, tokom festivala u okviru „Uključi se i ti, Ekomotiviši“ inicijative kompanije Vip mobile a u saradnji sa lokalnom reciklažnom firmom „Propet recycling“, biće sprovedena akcija prikupljanja plastičnog otpada.

PerSu marketi

Novac sakupljen prodajom prikupljene plastike, biće doniran u humanitarne svrhe za nabavku ortopedskih pomagala, a kao podršku kampanji Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Srbije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Zahvaljujući „Be a DJ superstar” konkursu, mladim nadama elektronske muzike biće pružena šansa da svoje umeće predstave pred mnogobrojnom publikom. Najbolji po glasovima publike i stručnog žirija, predstaviće se brojnoj festivalskoj publici i imati priliku da svojim setovima uvedu publiku u festivalske noći.

Prošle godine posetioci festivala su imali jedinstvenu priliku da premijerno čuju originalnu verziju pesme „Celebrate summertime”, koju su popularni DJ Groover i DJ Conte specijalno posvetili festivalu. U originalnoj temi, vokalni deo odlično su interpretirali Danilo Marković i Ana Perišić, finalisti „Prvog glasa Srbije”. Ove godine, Malibu Breeze, poznati DJ dvojac, svojim novim remiksom ove numere pozivaju nas sve da leto provedemo na Soundlovers festivalu.

Festival „Soundlovers” 2009. godine osnovala je grupa mladih ljudi sa željom da se Zrenjanin pozicionira na mapi elektronske muzike Srbije. U protekle 4 godine, uz poznata domaća DJ i producentska imena, ovaj festival su posetili najpoznatiji svetski disk džokeji – Kurd Maverick, Funkerman, Sandy Rivera, Junior Jack i drugi.

prodajno mesto zrenjanin soundloversOvogodišnji spisak izvođača potvrđuje da „Soundlovers“ festival nastavlja da raste i pomera granice. Očekuje se da će ove godine letnji bioskop u Zrenjaninu ugostiti više od 6000 posetilaca iz svih krajeva Srbije.

Dvodnevne ulaznice, po promotivnoj ceni od 590 dinara, mogu se kupiti u Gigstix-u u Pariskom Magazinu, knjižari Bulevar Books na Bulevaru Oslobođenja, knjižari Serendipiti u SPENS-u, na trafici u centru Zrenjanina kod zgrade „Simpo“ kao i putem internet sajta gigstix.com.

Sve dodatne informacije u izvođačima pogledajte na sajtu http://soundlove.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh