I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Gradske manifestacije

Subota na peskari : Puštanje 200 svetlećih lampiona u obliku srca

Splav „Tropski bar“ ove subote 20. jula na peskari biće domaćin oficijalne promo žurke petog „Soundlovers“ festivala u Zrenjaninu.

lampioni svetleci

Organizatori festivala za ovu priliku najavili su festivalske hitove koje su puštali disk džokeji na prethonim festivalima, a iste će miksati lokalni DJ čije ime za sada ostaje u tajnosti. Našem portalu otkriva se samo da je u pitanju vrstan DJ i da ga u šali domaći klaberi zovu „Zrenjaninski Carl Cox“.

Pored performera festivala ovu promotivnu zabavu upotpuniće puštanje više od 200 svetlećih lampiona koje će volonteri i promoteri festivala zajedno sa kompletnom organizacijom uz zamišljenu želju pustiti u visine tačno u ponoć.

PerSu marketi

splav tropski barZa ovaj događaj već vlada veliko interesovanje brojnih profesionalnih fotografa, a karte za promo zabavu festivala su besplatne i mogu se podići na splavu „Tropski Bar“ na peskari u toku dana, ili kod ovlašćenih promotera festivala koji su na fejsbuku označeni avatar slikom „žuto srce sa brojem 5“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Promo žurke će kako najavljuju organizatori postati redovna praksa, cilj je dobra zabava i druženje,ali i skretanje pažnje javnosti na značaj festivala za grad Zrenjanin, značaj volonterizma uz podizanje svesti o značaju razvoja turističkih potencijala.

Najveseliji gosti ostvojiće i gratis karte za predstojeći festival koji će se u kino bašti održati 26. i 27. jula. 

Više o festivalu na http://Soundlove.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh