I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Gradske manifestacije

„Korzo fest“ u junu donosi zabavu za sve građane

korzo-fest-3Glavna gradska ulica u Zrenjaninu biće u predstojećem periodu centar kulturnih, muzičkih i zabavnih sadržaja obuhvaćenih u dva kreativna programa koje će organizovati Poslovno udruženje „Zona unapređenog poslovanja – BID“. Jedna manifestacija biće ciljna i namenjena maturantima zrenjaninskih srednjih škola i njihovim roditeljima, dok će „Korzo fest“ kao druga manifestacija, biti namenjena svim generacijama.

“Korzo fest” će biti organizovan treću godinu u kontinuitetu, i već prvog ponedeljka u junu građani će imati priliku da uživaju u raznovrsnim sadržajima.

“I ove godine nas očekuje bogata programska koncepcija, u okviru koje će se smenjivati kulturni, muzički, pozorišni, likovni, sportski i književni sadržaji”, rekla je za portal I love Zrenjanin Vesna Piščević ispred zrenjaninskog BID-a.

korzo-fest-1

I Taxi Zrenjanin

Italijanski sastav ”Moreska Nova” prošle godine izazvao oduševljenje publike

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Piščević kaže da se ulica Kralja Aleksandra I Karađorđevića pokazala kao idealan prostor za organizovanje ovakvih dešavanja, zbog čega se lokacija neće menjati. Svakog radnog dana tokom juna, građani će u periodu od 19 do 22 časa imati priliku da uživaju u sadržajima pripremljenim na 7 odvojenih punktova u centru grada.

korzo-fest-2

Program za decu na prošlogodišnjem „Korzo festu“

“Projekat koji posvećujemo maturantima zrenjaninskih srednjih škola i njihovim roditeljima” naziv je drugog programa koji će BID organizovati u narednom periodu. “Odlučili smo da, u periodu kada srednjoškolci imaju svoje maturske večeri, organizujemo muzičke programe u centru grada. Roditelji i svi oni koji budu ispratili maturante na proslave završetka školovanja, neće morati da odu kući, već će imati priliku da se zadrže u centru grada i uživaju u programu koji je namenjen njima. Zrenjanin je jedini grad u Srbiji koji će ovakvu ideju sprovesti u delo”, istakla je Piščević.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh