I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Dani Piva

Počinju 30. “Dani piva” – povorka fijakera sa bačvom piva obišla grad

Povorka fijakera sa bačvom piva, krenula je jutros u susret 30. “Danima piva” u Zrenjaninu, pozivajući sve građane da svojim prisustvom uveličaju ovu tadicionalnu manifestaciju.

30-dani-piva-5

U Gradskoj bašti, uz zvuke tamburaškog orkestra “Melemi” i zdravicu “tečnom hlebu”, napunjene su prve krigle kojima su nazdravili lokalni funkcioneri.

30-dani-piva-2

I Taxi Zrenjanin

Povorka je tokom dana obilazila ceo grad, delila besplatno pivo i informisala građane o programu koji će se odvijati u centru grada od srede do nedelje.

30-dani-piva-3

– Po tradiciji dan pre početka manifestacije povorka fijakera poziva građane, časti ih pivom i obaveštava da od sutra mogu da uživaju u najbolje do sada pripremljenoj manifestaciji na jubilarnim 30. „Danima piva“. Već od sutra na novom trgu očekuje nas koncert zrenjaninske Filharmonije, Svetlane Cece Ržnatović, Željka Joksimovića, Zvonka Bogdana. Na Žitnom trgu gde su i pivarski štandovi očekuje nas  veliki broj izvođača: Yu grupa, Generacija 5, Ok bend, Amedeus bend, Prljavi Inspekrot Blaža i mnogi drugi afirmisani i poznati bendovi koji će od 26. do 30 uveseljavati naše posetioce a očekujemo da će ih biti oko 500000 rekla je Marica Kosanović ispred Turističkog centra Zrenjanina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

30-dani-piva-4

Takmićenje u ispijanju piva koje je tradicija ove manifstacije održaće se i ove godine kao i veliki broj pratećih programa poput Persu dečije ulice u Gimnazijskoj ulici, dramski program u Gradskoj bašti, sportski program, festival folklora Lala i mnogo toga nas očekuje ove godine dodala je Kosanović i pozvala sve sve da posete jubilarne 30. „Dane piva“

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh