I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Dani Piva

„Dani piva“ duži : Ove godine trajaće šest dana

Na prvom sastanku organizacionog odbora doneta je odluka da se 31. manifestacija „Dani piva 2016“ održi poslednjih dana avgusta i to od 23. do 28. Organizator ove manifestacije je grad Zrenjanin u saradnji sa JP Turističim centrom grada Zrenjanina.

Dani piva

Članovi organizacionog odbora su predstavnici javnih preduzeća i ustanova od kojih u velikoj meri zavisi kavalitet realizacije manifestacije, kao što su: JKP Vodovod i kanalizacija, JP Direkcija za izgradnju i uređenje grada, JKP Čistoća i zelenilo, JKP Pijace i parkinzi, Kulturni centar Zrenjanina, Odeljenje za urbanizam, Komunalna policija, Sportski savez grada, Gradska stambena agencija kao i predstavnici SAKUD-a i udruženje preduzetnika Zrenjanina.

Ovogodišnja manifestacija će trajati 6 dana, tj. jedan dan duže od prethodnih kako je prosle godine obecao gradonačelnik i predsednik organizacionog odbora Čedomir Janjić.

PerSu marketi

Lokacije na kojima će se održavati manifestacije su uglavnom iste kao i prethodne godine a to su: Žitni trg, Trg dr Zorana Đinđića, Trg slobode, Gradska bašta, Kulturni centar, Gimnazijska ulica, ulica Aleksandra I Karađorđevića, parking kod centalne apoteke, sportski objekti i tereni, hala Medison, parking prevlaka, Motel Šumice, Narodni muzej, plato kod Vodotornja…

dani-piva-trg

Pored zvučnih imena, izvođača sa domaće estrade i ove godine će se odvijati programi po kojima se „Dani piva“ razlikuju od manifestacija ovog tipa kao sto su međumarodni festival folklora „Lala“, dramske večeri, koncerti ozbiljne muzike, dečiji program, Banatske vredne ruke, prodajna izložba suvenira, sportski program, sajam preduzetnika INOCOOP, fijakerijada, izložba pasa, takmičenje u kuvanju riblje čorbe „Zlatni kotlić“, sajam knjiga, luna park…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Podsetimo da su prošle godine 30. jubilarni „Dani piva“ u Zrenjaninu okupili rekordan broj posetilaca od kad postoji ova manifestacija. 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh