I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Gomex

„Youth fan zone“ – podrži reprezentaciju i nauči nešto novo

Tokom trajanja Svetskog prvenstva u fudbalu u Omladinskom klubu Zrenjanin (prostorije Kulturnog centra Zrenjanina – na spratu) biće organizovan projekat „Youth fan zone!“. Kreator ideje i nosilac ovog projekta je Kancelarija za mlade Zrenjanina uz podršku Fudbalskog saveza Srbije, grada Zrenjanina i kompanije GOMEX.

Prvi događaj u okviru projekta „Youth fan zone!“ zakazan je za nedelju 17. juna od 13h kada će biti održane radionice o pravilima fudbala i bezbednosti na stadionima od strane stručnih lica nakon čega od 14h navijamo svim srcem za „Orlove“ protiv tima Kostarike!

Prijave za učešće u projektu mogu se izvršiti isključivo putem Faceboook stranice Kancelarije za mlade Zrenjanina, a broj učesnika je ograničen. U pauzama će biti organizovani kvizovi sa simboličnim nagradama za pobednike. Pozivamo sve zainteresovane od 15 do 30 godina da se prijave. Sledeća dva termina su petak 22. jun od 20h kada „orlovi“ igraju protiv Švajcarske i sreda 27. jun od 20h kada se prati utakmica Srbije protiv Brazila.

„Youth fan zone!“ za cilj ima jačanje podrške koju mladi ljudi pružaju fudbalskoj reprezentaciji Srbije za vreme trajanja Svetskog prvenstva. Želja organizatora je da, uz jačanje poverenja u našu reprezentaciju, mladi navijači steknu i osnovna saznanja o načinu, svrsi, cilju i predmetu sportskog navijanja. Po prvi put u Srbiji biće omogućeno mladim ljudima da prate utkakmice nacionalnog tima uz punu podrušku institucija koje se bave sportom i mladima. Kao predavači u sklopu „Youth fan zone!“ pojaviće se stručnjaci Fudbalskog saveza Srbije, treneri i fudbalski stratezi, kao i članovi Saveza fudbalskih sudija Srbije čiji će zadatak biti da učesnicima projekta objasne principe fer plej suđenja ali i sportskog ponašanja na stadionima. Biće reči i o bezbednosti posetilaca fudbalskih utakmica, kao i o mogućnostima prenošenja stečenih znanja na sve ljubitelje fudbala.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

  • Divider

  • Divider
Na vrh