I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Gomex

U prolećnoj “Korpi solidarnosti” najviše osnovnih životnih namirnica

Još jedna u nizu akcija pod nazivom „Korpa solidarnosti“, koju već osam godina, dva puta godišnje, zajednički realizuju kompanija “Gomex” i zrenjaninski “Rotaract” klub, održana je ovog vikenda.

Cilj ove aktivnosti je prikupljanje pomoći socijalno ugroženim porodicama koje školuju veliki broj dece.

“Jedna od vremenski najdužih akcija, koje kompanije “Gomex”, sprovodi u svojim maloprodajnim objektima, je upravo “Korpa solidarnosti”. To je akcija koja traje skoro čitavu deceniju, tačnije ovo je osma godina kako je sprovodimo u saradnji sa “Rotaract” klubom. Dosadašnji rezultati su pokazali da su Zrenjaninci, kao i građani drugih gradova u kojima se sprovodi, ljudi izuzetno velikog srca i sa odličnom dozom empatije, i željom da pomognu. U toku ovih osam godina, pomogli smo više od sto pedeset porodica iz grada Zrenjanina, i sa teritorije Vojvodine, koji školuju najveći broj dece. Mislim da je upravo to i cilj koji smo želeli i mi u kompaniji “Gomex”, i naši prijatelji iz “Rotaract” kluba u Zrenjaninu, ali i u drugim gradovima Vojvodine, bude blizu i uspešno ostvaren već prve godine. Želja nam je da i narednih godina “Korpa solidarnosti” zadrži taj svoj snažni humanitarni karakter. S druge strane, želja nam je i da pomognemo svima onima kojima je ta pomoć neophodna, u što manjem broju. Nemojte pogrešno shvatiti, kada imamo malo onih kojima je pomoć potrebna, znači da nam je dobro. Mogu sa zadovoljstvom da konstatujem, da je 2019. i ova Uskršnja “Korpa solidarnosti”, najuspešnija do sada od svih prethodnih“, istakao je PR menadžer kompanije “Gomex” Nedeljko Golušin.

Prema rečima predstavnika kompanije, u korpu se najviše doniraju osnovne životne namirnice, koje čine brašno, ulje, šećer i ostalo. Nešto manje se donira sredstava za ličnu higijenu, i higijenu životnog prostora, kao i ostalih proizvoda.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh