I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Gomex

U Melencima održana izložba pasa svih rasa – briljirali i najmlađi vlasnici pasa

Izložba pasa svih rasa koja je organizovana u Banji Rusanda u Melencima osim činjenice da predstavlja lepu manifestaciju, bila je prilika i da se pokaže snažna veza između najmlađih učesnika i njihovih ljubimaca.

Kompanija GOMEX je sa zadovoljstvom prihvatila poziv organizatora, Kinološkog društva „Rusanda“ iz Melenaca, da bude deo ove vrlo lepe i uspešne izložbe, u segmentu sponzorstva za najmlađe učesnike.

-Pažljivo smo odabrali nagrade baš za te najmlađe učesnike, kao što su i oni pažljivo pripremali svoje ljubimce za iskusne oči međunarodnih kinoloških sudija. Poklonili smo im, između ostalog, i pakete naše hrane za pse „1/1“, artikla koji se nalazi u ponudi svih GOMEX-ovih maloprodajnih objekata. Oni nešto stariji učesnici ocenili su našu „1/1“ hranu za pse vrlo visokim ocenama, potvrđujući na taj način da i u ovoj kategoriji imamo svog favorita, kaže Nedeljko Golušin iz te trgovinske kompanije.

Bila je to revija  zanimljivih i kvalitetnih pasa, ali i prilika da se poznavaocima i ljubiteljima kinologije predstave neki budući vlasnici šampiona, odgajivačnica, pa i buduće sudije. Male vodiče – „hendlere“, i njihove pse, aplauzom je pozdravila okupljena publika, a oni su, po ugledu na one starije vodiče, vrlo znalački i odmereno, prošetali svoje četvoronožne drugare.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Bilo je i kuca koje su „za glavu“ bile više od svojih vodiča, ali to je samo dalo dodatnu draž celoj ovoj priči… Na kraju, posle sudijskog većanja i dugog razmišljanja, proglašeni su najlepši psi u ovoj kategoriji. Mali takmičari pozdravili su troje najboljih i njihove vodiče. Nije bilo suza i razočarenja, već samo čestitki i lepih reči.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh