I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Gomex

Trgovinski lanac „Gomex“ obeležio 24. rođendan u društvu svojih potrošača

Kompanija Gomex obeležila je danas 24. rođendan nizom akcija i iznenađenja za potrošače, priređenim u svim maloprodajnim objektima. U Supermarketu „Total“, petnaestak dobavljača organizovalo je degustacije i podelu poklona, što je u potpunosti bilo u skladu sa rođendanskom atmosferom.

Prema rečima Nedeljka Golušina, marketing menadžera ove kompanije, rođendani su prilika da se sumiraju postignuti rezultati i da se najave oni planovi koji će dodatno uticati na ugođaj potrošača.

– Gomex danas ima 2000 zaposlenih radnika, 166 maloprodajnih objekata, dva distributivna centra, jedan rashladno- distributivni centar. U planu je da u toku ove godine otvorimo otvranje još jednog distributivnog centra jer planirao proširenje na području centralne Srbije, odnosno, da počnemo sa konkretnom realizacijom plana da postanemo nacionalni trgovački lanac, kaže Golušin.

Trgovački lanac je rođendan proslavio uz slogan „24 godine idealan spoj iskustva i svežine“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Svega ovoga svakako ne bi bilo da nema naših potrošača sa kojima imamo jednu kvalitetan odnos. Sve njihove ideje, iskustva i zapažanja, i pre svega kritike, uvek su dobrodošle jer se na osnovu toga planiraju naši dalji poslovni potezi. Ono što je najvažnije, odavno smo shvatili da nismo mi potrebni našim potrošačima, nego oni nama, poručio je naš sagovornik.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh