I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Gomex

Studenti Ekonomskog fakulteta posetili kompaniju Gomex

Kao otvorena i moderna kompanija uvek spremna da podeli svoja iskustva i da sa načinom poslovanja i standardima upozna javnost, posebno onu stručnu, kompanija Gomex je prvog dana novembra bila domaćin grupi studenata treće godine Ekonomskog fakulteta iz Beograda.

Dvadeset budućih akademskih građana, u pratnji njihovih savetnika za karijerno vođenje, upoznalo se sa načinom rada i funkcionisanja ovog trgovinskog lanca, uz obilazak skladišnih kapaciteta Distributivnog centra u Zrenjaninu. Jedan deo posete izdvojen je za razgovor sa generalnim direktorom Gomex-a, Goranom Kovačevićem.

-Tokom boravka u DC Zrenjanin, studentima su predstavljeni svi segmenti poslovanja i organizacione strukture kompanije, kroz obraćanja izvršnih direktora i rukovodilaca sektora. Očekivano, najviše pažnje gostima iz Beograda privukle su informacije koje su se odnosile na finansijske rezultate, tokove i planove naše kompanije, ali ništa manje studente nisu zanimale ni teme iz domena marketinga, maloprodaje, ljudskih resursa…, navode u ovoj kompaniji.

Susret sa generalnim direktorom Goranom Kovačevićem protekao je u odličnoj atmosferi, ispunjenoj mnogobrojnim pitanjima kako studenata tako i njihovih asistenata.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Sumirajući rezultate na kraju, gosti su izrazili zahvalnost kompaniji Gomex na odličnoj organizaciji događaja, kvalitetnim informacijama koje su im tom prilikom plasirane, ali i na prilici da izbliza vide kako funkcioniše jedan od najbrže rastućih trgovinskih lanaca u Srbiji.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh