I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Gomex

Penal za život: Kralj i Pustinjaković branili penale najmlađim Zrenjanincima (VIDEO)

Humanitarna akcija „Penal za život” održana je na Trgu slobode u sklopu manifestacije „Family day” u ogranizaciji kompanije Gomex. Naši proslavljeni golmani Ivica Kralj i Danilo Pustinjaković branili su penale Zrenjanincima, a svako je mogao da se okuša u duelu sa dvojicom profesionalaca prethodno donirajući najmanje 100 dinara.

Sav prihod bio je namenjen humanitarnoj organizaciji „Zajedno za život” koja pruža pomoć i podršku deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.

Ivica Kralj

Kazneni prostor, veštačka trava i gol bili su u centru pažnje sinoć na Trgu slobode u Zrenjaninu. Puno dece stajalo je u redu kako bi šutiralo na gol Ivici Kralju i Danilu Pustinjakoviću koji nisu imali nimalo lak posao pošto su morali da brane više od 200 penala.

I Taxi Zrenjanin

– Imam tu privilegiju da sam od prvog dana uz humanitarnu organizaciju „Zajedno za život” i imali smo puno akcija do sada. Nastavljamo u Zrenjaninu, imao sam prilike da igram ovde pre dosta godina, ali me vežu lepe uspomene za ovaj grad. Posebno mi je velika čast i zadovoljstvo što je došlo ovoliko dece – izjavio je Ivica Kralj.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Danilo Pustinjaković

Zrenjaninac Danilo Pustinjaković nakratko se vratio iz fudbalske penzije i stao među stative iz humanog razloga.

– Zadovoljstvo je učestvovati u ovakvoj akciji, i drago mi je što se odigrava baš u mom gradu. Sjajan je osećaj biti deo ovakve akcije i nadam se da smo pomogli lečenju dece i da ćemo se i dalje okupljati oko ovakih sjajnih akcija – rekao je Pustinjaković.

Jovan Simić, osnivač humanitarne organizacije „Zajedno za život” odazvao se pozivu prijatelja iz Zrenjanina da dođe i organizuje akciju „Penal za život”.

– Broj ljudi i dece koji su došli, govori da je ovo bila prava stvar, a mislim da će ova akcija postati zaštitni znak naše humanitarne organizacije. Zahvalio bih se svima koji su došli – golmanima, Zrenjanincima, zaista je sve ispalo sjajno. Izuzetno mi je drago što je došlo toliko dece i porodica jer je suština svega onoga što radimo da vratimo sport nekim pravim korenima, zdravim osnovama i da ga koristimo u humanitarne svrhe. Vreme nas je ipak poslužilo, osećam se sjajno i nadam se da je ovo samo jedna u nizu akcija koje ćemo organizovati u ovom prelepom gradu – rekao je Jovan Simić.

Podršku ovoj akciji pružili su i fudbaleri Nenad Mirosavljević i Nenad Kovačević, koji su takođe šutirali ka golu Kralja i Pustinjakovića.

Nakon izvođenja penala, program za najmlađe je nastavljen dečijim karaoke festivalom „Sounlovers mini”.

Atmosferu sa sinoćnih dešavanja na Trgu slobode, pogledajte u našem video prilogu:

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh