I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Gomex

Otvoreni novi Gomex minimarketi u Orlovatu i Mladenovcu

Trgovački lanac kompanije Gomex bogatiji je od petka, 18. decembra, za dva nova objekta. Maloprodajni objekti otvoreni su u Orlovatu i Mladenovcu, posluju u formi minimarketa i raspolažu sa 160 kvadrata prodajnog prostora.

MP „Mladenovac” nalazi se na adresi Kraljice Marije 29, dok se MP „Orlovat” nalazi na Trgu Uroša Predića br. 2. Prodavnica u Mladenovcu raspolaže sa dve kase, dok je u Orlovatu instalirana jedna kasa.

– U MP „Mladenovac” je, nakon završene obuke u našem Trening centru, zaposleno sedam novih kolega i koleginica, dok je taj broj u MP „Orlovat” pet. Objekat GOMEX-a u Mladenovcu radi od ponedeljka do subote u terminu od 07:00 do 20:45h i nedeljom od 07 do 13h, dok je MP „Orlovat” otvoren od ponedeljka do subote od 06:45 do 20:30h i nedeljom od 07 do 13h, kažu u kompaniji Gomex.

U navedenim terminima kupcima je na raspolaganju izbor od preko 3000 različitih artikala po izuzetnim cenama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovim prodavnicama biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i robnu marku mesa i prerađevina od mesa „Graničar”. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar”, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MP „Mladenovac” i MP „Orlovat” deliti slično iskustvo – poručili su iz kompanije Gomex.

Sa nova dva minimarketa, Gomexov sistem ima ukupno 163 maloprodajna objekta.

  • Divider

  • Divider
Na vrh