I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Gomex

Održane Inkluzivne igre „Kad granice ne postoje – igramo se mnogo bolje“

Pete po redu Inkluzivne igre „Kad granice ne postoje – igramo se mnogo bolje“ održane su 10. decembra u Sportskoj hali „Medison“ u Zrenjaninu.

gomex

Zrenjaninska Osnovna i srednja škola „9.maj“, uz svesrdnu pomoć kompanije „Gomex“ kao generalnog pokrovitelja, i ovoga puta organizova je lepo druženje dece iz te škole sa njihovim vršnjacima osnovnih škola u Zrenjaninu i okolini.

-Potvrđujući visok stepen društvene odgovornosti, a pre svega brige o zdravom odrastanju naših najmlađih, naša kompanija se i ove godine sa zadovoljstvom uključila u organizaciju Inkluzivnih igara. Obezbeđene su majice, sportski rekviziti i osveženje za sve učesnike, a među takmičarima našli su se i zaposleni u „Gomexu“, rekao je referent promotivnih aktivnosti u kompaniji Gomex Nedeljko Golušin.

On se obratio posetiocima u „Medisonu“ zajedno sa direktorkom škole „9. maj“ Snežanom Oluški i zamenikom gradonačelnika Sašom Santovcem.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Odbojkašice kluba MD Zrenjanin proglasile su igre otvorenim.

Pre takmičarskog dela, u igri „zagrevanja“, koja je ujedno „zaštitni znak“ ove manifestacije, učestvovali su svi prisutni: od takmičara, publike, sponzora, gostiju… da bi zatim usledilo desetak takmičarskih disciplina prilagođenih uzrastu malih sportista.

gomex5

gomex1

gomex2

gomex3

gomex4

Specifičan cilj ovog programa jeste ravnopravno učešće dece sa intelektualnim smetnjama u javnim manifestacijama, smanjenje predrasuda koje javnost inače ima prema ovoj populaciji, a zajedničkim snagama dokazano je da su razlike motiv, a ne prepreka. Deca su se družila kroz igru, navijala, učila da poštuju pravila i različitosti. I takmičari i publika su navijali za prave vrednosti. Na kraju manifestacije svi takmičari su dobili medalje i poklone sponzora.

– Celokupna ekipa „Gomexa“ uživala je u druženju sa ovom decom, što nam je dalo dodatni motiv da ovakve akcije podržavamo i u budućnosti, istakao je Golušin.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh