I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Gomex

Novogodišnji humanitarni koncert ispunio Baroknu salu do poslednjeg mesta

Barokna sala Gradske kuće u Zrenjaninu bila je premala da primi sve zainteresovane za Novogodišnji humanitarni koncert horskog festivala „Slobodan Bursać“.

Praznični duh i pravu zimsku čaroliju priredila su deca iz Gradskog dečijeg hora Kulturnog centra uz dirigentsku palicu Senke Milisavljević, zatim Združeni horovi „Sanjalice”, „Volimo solfeđo mi” i „Muzika u boji” uz pratnju dirigenata Sanje Popović i Tanje Ivanice i Dečiji hor muzičkog centra „Supernova” kojim je dirigovao Marko Pejčić, i koji je otvorio koncert. Organizatori koncerta bili su KulturKick Creative Productions Zrenjanin i Kulturni centar Zrenjanina u saradnji i uz podršku kompanije Gomex.

Kao i prethodnih godina, ulaznice za ovaj koncert su slatkiši i slane grickalice, od kojih će biti napravljeni paketići koji će biti uručeni dečijem odeljenju Opšte bolnice „Đorđe Joanović”. Prilikom dodele paketića, Cekom – Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju, izvešće novogodišnju predstavu „Novogodišnji kraljevski festival” za decu na odeljenju.

Ovo će ujedno biti i prvi promotivni koncert petog, jubilarnog Horskog festivala „Slobodan Bursać”, koji će se održati juna 2018. godine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh