I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Gomex

Novogodišnji humanitarni koncert ispunio Baroknu salu do poslednjeg mesta

Barokna sala Gradske kuće u Zrenjaninu bila je premala da primi sve zainteresovane za Novogodišnji humanitarni koncert horskog festivala „Slobodan Bursać“.

Praznični duh i pravu zimsku čaroliju priredila su deca iz Gradskog dečijeg hora Kulturnog centra uz dirigentsku palicu Senke Milisavljević, zatim Združeni horovi „Sanjalice”, „Volimo solfeđo mi” i „Muzika u boji” uz pratnju dirigenata Sanje Popović i Tanje Ivanice i Dečiji hor muzičkog centra „Supernova” kojim je dirigovao Marko Pejčić, i koji je otvorio koncert. Organizatori koncerta bili su KulturKick Creative Productions Zrenjanin i Kulturni centar Zrenjanina u saradnji i uz podršku kompanije Gomex.

Kao i prethodnih godina, ulaznice za ovaj koncert su slatkiši i slane grickalice, od kojih će biti napravljeni paketići koji će biti uručeni dečijem odeljenju Opšte bolnice „Đorđe Joanović”. Prilikom dodele paketića, Cekom – Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju, izvešće novogodišnju predstavu „Novogodišnji kraljevski festival” za decu na odeljenju.

Ovo će ujedno biti i prvi promotivni koncert petog, jubilarnog Horskog festivala „Slobodan Bursać”, koji će se održati juna 2018. godine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh