I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Gomex

Novi Gomexov market u Zrenjaninu – u naselju Berbersko

Novi maloprodajni objekat trgovinskog lanca Gomex otvoren je u Zrenjaninu, u sredu, 14. aprila, u gradskom naselju Berbersko.

Ova prodavnica u formatu superete nalazi se na adresi Dr Jovana Krstića bb (kod pruge).

Poslovni prostor od preko 300m2 sagrađen je po najsavremenijim standardima i nudi bogat asortiman od oko 4300 svakodnevno potrebnih proizvoda za prehranu, negu, higijenu i domaćinstvo. Na odeljenju mesarice mogu se naći komadi svežeg junećeg mesa pakovanog posebnom skin tehnologijom naše robne marke “Graničar“, kao i sveži komadi šarana sa ribnjaka Ečka u MAP pakovanju. Značajno je istaći da je u ovoj prodavnici postavljeno odeljenje pekare, te će vas svakog dana čekati i svojim mirisom privlačiti sveže pečeni hleb i pecivo. Za ljubitelje biciklizma i fitnesa takođe imamo poseban kutak sa opremom.
Novootvoreni market ima tri kase i četrnaest novih radnika koji će kupcima biti na usluzi od ponedeljka do nedelje, od 7:00 do 20:45h. Otvaranje je obeležio dolazak velikog broja kupaca, kao i specijalne akcije, popusti i pokloni iznenađenja.
Objekat je otvoren uz posebnu brigu o poštovanju svih propisanih mera tokom epidemije izazvane virusom COVID-19. Nošenje maski, obavezna distranca, ograničen broju ljudi u prodavnici odmah su stupile na snagu pri otvaranju.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh