I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Gomex

Nova gastronomska usluga u Supermarketu „Total“ – roštilj za poneti po ceni od 150 dinara

Sa željom da potrošačima u Supermarketu Total u Zrenjaninu dodatno ulepša kupovinu, kompanija Gomex uvela je novu gastronomsku uslugu koja obuhvata ponudu kvalitetnih, pečenih Graničar pljeskavica, kobasica i ćevapa.

Svakog dana u terminu od 11 do 17h na „toploj liniji“ u okviru Supermarketa Gomex Total, potrošači će moći da poruče Graničar domaći roštilj po trajno niskoj ceni od svega 150 dinara.

– Dok naši potrošači obavljaju kupovinu, naši kuvari će po njihovom izboru pripremiti jedan od tri specijaliteta: Graničar pljeskavicu u somunu, pet Graničar ćevapa u somunu ili Graničar kobasice u somunu, uz napomenu da kod Graničar kobasica postoji mogućnost izbora između pivske, roštiljske i koktel ljute Graničar kobasice. Nakon što porudžbina bude spremna i preuzeta sa „tople linije“, plaćanje se obavlja na kasi, zajedno sa ostalim namirnicama koje je potrošač pazario, pojašnjavaju u trgovinskoj kompaniji Gomex, pozivajući Zrenjanince da probaju novu gastronomsku ponudu u Supermarketu Total.

image description

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh