I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Gomex

Lep gest zaposlenih u kompaniji „Gomex“ – dan za druženje sa članovima Udruženja „Suncokret“

Zaposleni u menadžmentu kompanije Gomex pridružili su se u petak, zajedno sa svojom decom, članovima udruženja “Suncokret” na kreativnoj radionici koju su organizovali.

Predstavnici trgovinske kompanije želeli su da ovim gestom članovima udruženja za pomoć nedovoljno mentalno razvijenim osobama, čestitaju za osvojeno treće mesto na nedavno održanoj Mini olimpijadi „Uprkos svemu, dohvati život“ i to u konkurenciji 14 ekipa. Bila je to dvanaesta po redu Mini olimpijada, koju su „Suncokreti“ organizovali uz pomoć drugih institucija. Kao podrška, i zaposleni u Gomexu učestvovali su u takmičenju u svojstvu volontera.

– Članovima ovog udruženja pripremili smo prigodne poklon pakete, a bilo je organizovano i posluženje od strane naše kompanije. Cilj je bio da se svi bolje upoznamo i družimo na jednom lepom događaju. Bili smo veoma lepo ugošćeni od strane domaćina, člannova Udruženja „Suncokret“, koji su nam priredili predstavu, a takođe su nas i iznenadili poklonima koje su sami napravili. Pokazali su nam svoje radove, slike, ručno izrađene magnete, i demonstrirali rad na razboju koji veoma često koriste kako bi napravili razne odevne i ukrasne predmete. Svi su bili veoma zadovoljni i lepo raspoloženi, a druženje je proteklo u prijatnoj atmosferi, rekli su nam zaposleni u kompaniji Gomex nakon ovog druženja.

Trgovinska kompanija Gomex poznata je po svom društveno-odgovornom delovanju, ne samo u Zrenjaninu, već u svakoj zajednici u kojoj posluje. Podrška je brojnim manifestacijama dečijim, sportskim, tradicionalnim, a posebno se ističe doprinos ove kompanije u razvoju kulture.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh