I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Gomex

„Korpa solidarnosti“ 16. put u Supermarketu Gomex „Total“

Tradicionalna „Korpa solidarnosti“ biće organizovana po šesnaesti put u subotu, 20. aprila u Supermarketu GOMEX „Total“ u Zrenjaninu.

Ovu humanu akciju zajedničkim snagama organizuje kompanija GOMEX u saradnji sa zrenjaninskim Rotaract klubom. Tokom trajanja akcije, potrošači će biti u prilici da doniranjem barem jednog artikla u „Korpu solidarnosti“ pomognu socijalno ugroženim porodicama koje žive na teritoriji Zrenjanina. Za tu namenu, u maloprodajnom objektu biće postavljena posebno obeležena korpa za odlaganje artikala.

– Tokom dosadašnjih akcija „Korpe solidarnosti“ potrošači su prikupili veliki broj artikala koji su uspešno distribuirani na željene adrese. Takođe, raduje podatak da se iz godine u godinu sve više kupaca uključuje u ovu aktivnost što je dobar znak da su dobra namera i želja za pomoć drugim ljudima, koji su u teškoj socijalnoj situaciji, izuzetna. Tokom svih prethodnih akcija, naša kompanija bila je najveći donator, kaže Nedeljko Golušin ispred Kompanije „Gomex“.

Ova aktivnost organizuje se dva puta godišnje, početkom proleća i uoči novogodišnjih i božićnih praznika.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh