I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Gomex

Kompanija Gomex i ove godine uz Sterijino pozorje

Na Dan Sterijinog pozorja, 29. marta, kompanija Gomex potpisala je ugovor o sponzorstvu i podršci toj renomiranoj pozorišnoj smotri u Novom Sadu, potvrđujući na najbolji mogući način visok stepen društvene odgovornosti.

sterijino-pozorje-gomex

Direktor finansija i opštih poslova kompanije Gomex Dragan Ranisavljević i Miroslav Miki Radonjić, direktor Sterijinog pozorja, istakli su nakon svečanog čina potpisivanja, značaj povezivanja privatnog sektora i ustanova kulture u ostvarenju zajedničkog cilja – nastavka misije prosvećivanja.

-Kompanija Gomex postala je partner Sterijinog pozorja 2014. godine, a saradnja je nastavljena i naredne, 2015. godine. Izuzetan značaj koji ovaj događaj uživa među ljubiteljima pozorišta, ali i ostalim poštovaocima kulturnih događanja, dovoljan je motiv za našu kompaniju da i ove, 2016. godine, stane uz organizatore, saopštila je ta trgovinska kompanija.

U selekciji 61. Sterijinog pozorja, koje će biti održano od 26. maja do 2. juna u Novom Sadu, ove godine našlo se sedam predstava u takmičarskom programu i dve u međunarodnom programu, a festival će nositi slogan „Gde su granice?“

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh