I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Gomex

Kompanija „Gomex“ donirala milion dinara Institutu za neonatologiju

Kompanija Gomex donirala je Institutu za neonatologiju u Beogradu medicinsku opremu u vrednosti od milion dinara. U pitanju je aparat Optifow koji služi za respiratornu potporu kod novorođenčadi. Pripada grupi aparata neinvazivne respiratorne potpore i primenjuje se za oksigenoterapiju primenom High Flow nazalnih kanila.

Sredstva za kupovinu aparata sakupljena su tokom akcije koja je u Gomexovim maloprodajnim objektima trajala od oktobra do decembra prošle godine.

Svečanoj primopredaji Optiflow aparata prisustvovao je izvršni direktor za finansijske i opšte poslove kompanije Gomex Dragan Ranisavljević i direktorka Instituta za neonatologiju Dr Milica Ranković Janevski.

Tom prilikom, doktorka Ranković Janevski zahvalila se na dragocenoj donaciji, koja predstavlja veliku pomoć u svakodnevnom radu i lečenju prevremeno rođene dece, dodajući da Optiflow aparat predstavlja „zlatni standard“ u lečenju, i da je ovo veliki podstrek i podrška za Institut u daljem radu i naporima koje čine. Direktor Ranisavljević upoznao je prisutne sa visokim stepenom društvene odgovornosti kompanije Gomex, uz poseban akcenat na značajnu podršku i pomoć koju pružaju deci.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Kompanija Gomex je dala prioritet prevremeno rođenim bebama, a Instutut za neonatologiju je najveća neonatološka ustanova u našoj zemlji.  Aparat koji smo donirali je dragocena pomoć u neonatologiji. Kompanija Gomex spada u red visoko društveno odgovornih kompanija. Generalni je sponzor Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ u Zrenjaninu. Takođe imamo dobru saradnju sa Sterijinim pozorjem, raznim udruženjima koja neguju kulturnu baštinu i učestvujemo u mnogim značajnim društvenim kampanjama kojima pomažemo različitim marginalizovanim grupama građana, poručili su iz ove kompanije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh