I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Gomex

Humanost potrošača – najuspešnija „Korpa solidarnosti“ do sada

Tradicionalna „Korpa solidarnosti“ organizovana je po trinaesti put u subotu, 16. decembra u Supermarketu GOMEX Total u Zrenjaninu. Ovu humanu akciju zajedničkim snagama organizuju Gomex i Rotaract klub iz Zrenjanina svake godine pred uskršnje i božićne praznike.

Kao i prethodne godine, „Korpa solidarnosti“ je paralelno organizovana i u maloprodajnim objektima u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Pančevu, kroz saradnju sa tamošnjim Rotaract klubovima. Proizvodi koji su prikupljeni tokom akcije namenjeni su socijalno ugroženim porodicama koje žive na teritoriji grada Zrenjanina, Sremske Mitrovice, Novog Sada i Pančeva sa namerom da im se ulepšaju predstojeći praznici.

-Naši potrošači u svim objektima prikupili su veliki broj artikala, do sada najviše od početka sprovođenja “Korpe solidarnosti”. Takođe, raduje podatak da se sve više kupaca uključuje u ovu aktivnost što je dobar znak da su dobra namera i želja za pomoć drugim ljudima, koji su u teškoj socijalnoj situaciji, izuzetna, kažu u kompaniji Gomex.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh