I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Gomex

Kompanija Gomex tradicionalno organizovala put na sajam knjiga u Beogradu

Nastavljajući tradiciju približavanja kulturnih dešavanja Zrenjanincima, kompanija GOMEX je i ove godine u saradnji sa gradskim radiom KLIK FM, organizovala odlazak na Sajam knjiga u Beogradu.

Svi slušaoci koji su tačno odgovorili na pitanja postavljena u programu radio KLIK-a dobili su kao nagradu put i ulaznicu na jedan od najposećenijih sajamskih događaja u Srbiji. Slično kao i prethodnih godina, ka Beogradu je krenuo pun autobus ljubitelja knjiga.

Tu su se našli i nagrađeni slušaoci i zaposleni u kompaniji GOMEX, koji su uz prigodne pakete GOMEX-a i u dobrom društvu i prijatnom raspoloženju, proveli lep i sunčan subotnji dan, uživajući u odličnom izboru knjiga i publikacija koje je ponudio 64. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu.

Sajam je okupio više od 500 domaćih i stranih izlagača, od kojih njih 60 dolazi iz inostranstva, a organizovan je pod sloganom „Pismo = glava“, a zemlja počasni gost Sajma je Egipat, koji je posetiocima, pored knjiga, predstavio i svoju kulturu i tradiciju. Na egipatskom štandu, su bile organizovane svakodnevne radionice za slikanje i bojenje, kao i kaligrafiju, koje je vodio umetnik Muhamed Bagdadi. Pored Egipta, na sajmu su učestvovali i izlagači iz Rusije, Italije, Turske, Kine, Rumunije, Irana, Belorusije, Švajcarske, Alžira, Maroka, Tunisa i Albanije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh