I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Gomex

Gomexovi Deda Mrazovi podelili paketiće mališanima u centru grada

Tradicionalna manifestacija „Grad otvorenog srca”, održana je po peti put poslednjeg dana 2017. godine, na glavnom gradskom trgu u centru Zrenjanina. Najmlađi Zrenjaninci napravili su najbolji uvod u novogodišnje veselje, a u tome su im pomagali Deda Mrazovi, klovnovi, animatori, muzičari, kao i kompanija Gomex.

Grad otvorenog srca

Kompanija Gomex darivala je sve prisutne klince i klinceze prigodnim novogodišnjim paketićima koje su im delili brojni Deda Mrazovi. Uprkos temperaturi koja je bila jednocifrena, mnogi naši sugrađani odlučili su da sunčan dan provedu u centru grada i svojoj deci omoguće lepo druženje i zabavu u poslednjem danu 2017. godine.

Grad otvorenog srca

Organizatori programa – Grad Zrenjanin, Kulturni centar grada, Turistička organizacija grada zajedno sa našom kompanijom – potrudili su se da pripreme sadržajan program tokom kog su nastupili Gradski dečiji hor, amatersko pozorište mladih „CEKOM”, Gimnastičko plesni klub „Free dance”.

Grad otvorenog srca 3

Sa decom se družilo desetak Deda Mrazova koji su im na kraju događaja podelili paketiće, dar kompanije Gomex. U kasnim popodnevnim satima, mališani su se, zadovoljni i srećni, zajedno sa svojim roditeljima, uputili kućama na poslednje pripreme pred doček Nove godine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

deda mraz

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh