I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Gomex

Gomexovi Deda Mrazovi podelili paketiće mališanima u centru grada

Tradicionalna manifestacija „Grad otvorenog srca”, održana je po peti put poslednjeg dana 2017. godine, na glavnom gradskom trgu u centru Zrenjanina. Najmlađi Zrenjaninci napravili su najbolji uvod u novogodišnje veselje, a u tome su im pomagali Deda Mrazovi, klovnovi, animatori, muzičari, kao i kompanija Gomex.

Grad otvorenog srca

Kompanija Gomex darivala je sve prisutne klince i klinceze prigodnim novogodišnjim paketićima koje su im delili brojni Deda Mrazovi. Uprkos temperaturi koja je bila jednocifrena, mnogi naši sugrađani odlučili su da sunčan dan provedu u centru grada i svojoj deci omoguće lepo druženje i zabavu u poslednjem danu 2017. godine.

Grad otvorenog srca

Organizatori programa – Grad Zrenjanin, Kulturni centar grada, Turistička organizacija grada zajedno sa našom kompanijom – potrudili su se da pripreme sadržajan program tokom kog su nastupili Gradski dečiji hor, amatersko pozorište mladih „CEKOM”, Gimnastičko plesni klub „Free dance”.

Grad otvorenog srca 3

Sa decom se družilo desetak Deda Mrazova koji su im na kraju događaja podelili paketiće, dar kompanije Gomex. U kasnim popodnevnim satima, mališani su se, zadovoljni i srećni, zajedno sa svojim roditeljima, uputili kućama na poslednje pripreme pred doček Nove godine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

deda mraz

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh