I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Gomex

Gomex obeležio 22. rođendan u krugu svojih potrošača

Nakon obraćanja javnosti, a zatim i svečane proslave humanitarnog karaktera, Kompanija Gomex je 22. rođendan proslavila i u krugu potrošača.

U supermarketima Total u Zrenjaninu i Šapcu, ova kompanija je priredila niz promocija, degustacija i poklone za potrošače.

U prijatnoj i domaćinskoj atmosferi, potrošači u Zrenjaninu iskoristili su priliku da se upoznaju sa asortimanom brojih proizvođača.

– Potrošači su u nama prepoznali komšijski koncept maloprodajnih objekata u koje se oni vraćaju svaki dan ili više puta u toku dana. Mi smo kompanija koja za svoj rođendan ne dobija poklone, nego ih deli, ali amo uvek raspoloženi i otvoreni da primimo mišljenja, sugestije i kritike naših potrošača. Mislimo da je ta interakcija između potrošača i kompanije Gomex zapravo formula za uspeh, rekao je danas marketing menadžer Nedeljko Golušin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

On je istakao da ta kompanija neprestano investira u razvoj i inovacije za potrošače, ali da nijednog momenta nije zapostavila segment brige o zajednici u kojoj živi i posluje.

-Ponosni smo na visok stepen društvene odgovornosti koji se iz godine u godinu povećava. U 2017. godinu smo zakoračili sa dobrim namerama i brigom o deci pa bih u tom pravcu izdvojio saradnju sa kompanijom Nelt i podelu LEGO igračaka socijalno ugroženoj i deci sa posebnim potrebama u nekoliko gradova u Srbiji. Osim toga, važimo i za izuzetnog donatora u domenu kulture. Mi smo generalni pokrovitelji Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ i partneri Sterijinog pozorja, a s obzirom da nam je želja da postanemo nacionalni trgovački lanac, sasvim sam siguran da će ovakvih primera društveno odgovornog poslovanja biti još više, istakao je Golušin.

Potrošači su bili u prilici da degustiraju pekarske i mlečne proizvode, mesne prerađevine, grickalice….

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh