I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Gomex

„Gomex“ na Šabačkom letnjem festivalu

Tokom prva četiri dana avgusta održan je sedamnaesti Šabački letnji festival, manifestacija po kojoj je ovaj grad poznat i van granica Srbije. Kompanija Gomex bila je oficijelni partner ovogodišnjeg Šabačkog Letnjeg Festivala.

Ova muzička manifestacija okuplja bendove sa prostora bivše Jugoslavije. Publici su se tokom četiri festivalska dana predstavili: „Slonz“, „Kristali“, „Eho Ton“, „Bad Copy“, „Majdan“, „Smoke Mardeljano“, „Goblini“, “Beogradski Sindikat”, “Zemlja Gruva”, Davorin Bogović i Rambo Amadeus”. Kvalitet ovog festivala se ogleda i u tome što je sprovedeno i mnoštvo programa koji predstavljjua manje poznate i nedovoljno afirmisane stvaraoce. Povodom svečanog otvaranja Šabačkog letnjeg festivala, kulturni sastav “Kristali” je obeležio 25 godina od izlaska prvog albuma, dok je spektakularnim nastupom Beogradskog Sindikata u nedelju završen ovogodišnji Šabački letnji festival.

– Interesovanje publike je bilo potpuno očekivano jer je svih festivalskih večeri šabačka tvrđava bila popunjena do poslednjeg mesta. Poseban kuriozitet festivala je sama lokacija koja ga čini posebno privlačnim – unutrašnjost tvrdjave koja datira iz 17. veka i arheološki lokalitet u spoju sa modernim duhom, daju ovom prostoru posebnu harizmu. Festival je do sada ugostio više od 170 izvođača, uz posebno zalaganje za afirmaciju mladih muzičkih talenata. Podrška naše kompanije Šabačkom letnjem festivalu nije izostala ni ovoga puta. Dobra saradnja između organizatora ŠLF-a i naše kompanije će se nastaviti i u budućnosti, navode u kompaniji Gomex.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh