I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Gomex

Gomex otvorio novi objekat u naselju Gradnulica Guvno

Novi, 16. po redu maloprodajni objekat kompanije „Gomex” u Zrenjaninu, otvoren je u gradskom naselju Gradnulica Guvno. Ova prodavnica u formatu superete nalazi se na adresi Prvomajska ulica 72-74. 

Nakon završene obuke u Gomexovom Trening centru, u novom objektu zaposleno je 14 novih radnika. „Gradnulica Guvno” raspolaže sa tri kase, mesarom, voćarom, kao i savremenim tipovima rashladnih vitrina za mleko i mlečne proizvode.

Gomex Gradnulica

-Otvaranje „Gradnulice Guvno”, rezultat je strateškog ulaganja naše kompanije u razvoj maloprodajne mreže, uzimajući u obzir činjenicu da je objekat namenski građen za GOMEX, kažu u menadžmentu ove kompanije.

I u ovom maloprodajnom objektu je u potpunosti ispoštovana procedura za opremanje Gomexovih maloprodajnih objekata uz postavljanje najsavremenije rashladne opreme i svih ostalih činilaca koji potrošačima omogućavaju još veće zadovoljstvo kupovine.

Gomex Gradnulica 1

– Danas smo ujedno otvorili i objekat u mestu Dolovo kraj Pančeva i sa velikim zadovoljstvom mogu da potvrdim da ovu 2017. godinu završavamo u skladu sa našim planovima koji se tiču širenja maloprodajne mreže. Od 15. decembra stanovnici Gradnulice Guvno, ali i svi oni koji gravitiraju ka ovom delu Zrenjanina, imaće priliku da kupuju u izuzetno lepom i velikom maloprodajnom objektu koji ima blizu 400 kvadratnih metara prodajnog prostora i u svakom trenutku potrošačima nudi između pet i sedam hiljada različitih artikala – izjavio je Nedeljko Golušin, marketing menadžer kompanije Gomex.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Gomex Gradnulica 3

Značajno je istaći da je u ovoj prodavnici postavljen mlin za kafu koji ljubiteljima kafe omogućava da kombinacijom tri kvalitetne vrste zrna, na licu mesta pripreme i samelju svoju omiljenu mešavinu. Za ljubitelje slatkiša, ponuda u novom objektu dodatno je „pojačana” ručno pravljenim kolačima po pristupačnim cenama.

Info pult

Dodatna pogodnost za kupce u je GOMEX info pult. Za sve korisnike Kasice Brojalice, korišćenjem ovog pulta mogu se dobiti informacije o cenama artikala koji se kupuju uz loyalty karticu, kao i o stanju Keširića i drugim, za korisnike Brojalice, važnim podacima.

Radno vreme novog objekta je svakog dana od 7 do 21h.

Gomex Gradnulica 4

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh