I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Gomex

Festival „Zdrav život“ za vikend u Zrenjaninu (PROGRAM sa satnicom)

Udruženje građana „Zdrav Život“ i Kulturni centar Zrenjanina, u saradnji sa Gradom Zrenjaninom i udruženjem ZREPOK organizuju dvodnevni festival zdravog života u subotu i nedelju, 25. i 26. maja u Plankovoj bašti kod Kulturnog centra.

Generalni pokrovitelj ovog veoma zanimljivog i edukativnog okupljanja je kompanija GOMEX, koja je saradnju sa Udruženjem „Zdrav život“ počela na prvom festivalu prošle godine.

Tokom poslednjeg vikenda u maju naš grad će biti domaćin velikom broju gostiju. Uz domaćine i učesnike iz Zrenjanina, organizatori su najavili stručnjake iz raznih oblasti iz Beograda, Novog Sada ali i iz inostranstva. Tokom dva dana govoriće se i edukovati zainteresovani za aspekte zdravih stilova života, navika u ishrani, drevnih filozofija i religija i slično. Za najmlađe posetioce, organizatori su pripremili kreativne radionice koje će se održavati tokom oba festivalska dana. U subotu i nedelju program počinje u 9h, dok se prvog dana završava u 20h a drugog dana pola sata kasnije.

PROGRAM FESTIVALA „ZDRAV ŽIVOT“

Organizatori poručuju da zainteresovani posetioci sa sobom treba da ponesu samo osmeh i ljubav. Festival, kao i sve aktivnosti i predavanja na njemu su besplatni.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh