I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Gomex

Humanitarna akcija „Penal za život˝ i ove godine deo ˝Family day˝-a na Danima Piva

U ponedeljak, 27. avgusta, u okviru manifestacije ˝Dani Piva˝ i u saradnji sa kompanijom Gomex, biće održan ˝Family Day˝ – porodični dan za decu i roditelje koji će imati prilike da se zabave ali i da učestvuju u humanitarnoj akciji.

Sa početkom u 19 časova, ˝Family day˝ će obradovati najmlađe Zrenjanince, kada ih očekuje humanitarna akcija˝Penal za život˝, dok će se nešto kasnije održati popularni dečiji karaoke festival, ˝Soundlovers mini˝.

Prvi deo ˝Family day-a˝ biće humanitarna akcija „Penal za život“ sa početkom u 19h na glavnom gradskom trgu.
„Penal za život“ predstavlja aktivnost u kojoj učesnici mogu šutirati penal poznatim golmanima i za to donirati novac u humanitarne svrhe, poručili su ispred kompanije Gomex.

Na golu će se naći Ivica Kralj, Danilo Dača Pustinjaković, Nenad Mirosavljević. Podršku ovom humanitarnom događaju svojim prisustvom pružiće legendarni Darko Kovačević i Zoran Bambi Tošić.

Dečiji karaoke festival 4. put u Zrenjaninu

Drugi deo ˝Family day-a˝ je dečiji karaoke muzički festival ˝Mini Soundlovers˝ od 20h na glavnom gradskom trgu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ove godine festival se organizuje po četvrti put, a prijavljen je maksimalan broj učesnika što je garant veoma lepe zabave.
Uz karaoke pevanje poznatih numera, učesnike će ocenjivati i specijalni žiri, dodali su.

Najboljima će nakon takmičenja biti dodeljene nagrade, a kompanija ˝Gomex˝ obezbedila je poklon pakete za sve male pevače.

Očekujemo vaše ekipe u ponedeljak, 27. avgusta od 19h na glavnom gradskom trgu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh