I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Gomex

Druženje za celu porodicu – Gomex priredio humanitarni Family day

Kompanija GOMEX je u okviru ovogodišnjih Dana piva organizovala humanitarni Family Day. Na glavnom gradskom trgu u Zrenjaninu juče su bili postavljeni paviljoni uz lep i zanimljiv sadržaj za posetioce.

U okviru GOMEX Family Day priređena je prodajna izložba fotografija na otvorenom „Naša priča o prirodi“ višestruko nagrađivnih majstora fotografije Predraga Kostina i Danila Đekovića. Pod paviljonima, Frizerski studio „Vasiljev“ radio je šišanje i feniranje kose, studio lepote „Professional Beauty“ ponudio je tehnike ulepšavanja, lakiranja noktiju i ukrašavanja lica, dok je caffe bar „Bašta Mala“ promovisao zdrave napitke od voća i povrća. Sve navedene aktivnosti pod paviljonima posetioci su mogli da plate po simboličnim cenama. Celokupan prihod namenjen je Fondaciji „Podrži život“, organizaciji koja pruža podršku u kriznim situacijama oboleloj i siromašnoj deci, kao i njihovim porodicama.

Drugi segment GOMEX Family Day-a bio je treći po redu Mini Soundlovers dečiji karaoke festival. Na ovom jedinstvenom muzičkom događaju bilo je prilike da se čuju mali pevači i pevačice koji su izvodili numere njihovih omiljenih muzičkih idola.

– Ovo je dobar način da mladim generacijama koje su došle na Trg, pokažemo koliko znači biti human. Jer, kako je Duško Radović rekao, „Nečije ništa, nekom je sve“, i nadam se da će mnogi od njih otići odavde sa tom mišlju. Zahvaljujući našim prijateljima, Frizerskom salonu „Vasiljev“ i Beauty salonu „Aleksandar“ koji su ponudili simbolične cene usluga, sav sakupljen prihod je otišao u humanitarni fond našeg proslavljenog glumca Sergeja Trifunovića „Podrži život“. Imamo 13 prijavljenih učesnika za takmičenje, i bićemo u prilici da čujemo kako neke modernije dečije pesmice, tako i one koje su s pevale pre 30 – 40 godina. Velika čast je što su nam u žiriju Bojana Stamenov i Boris Petrović, izjavio je marketing menadžer kompanije GOMEX Nedeljko Golušin.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Težak zadatak da izabere najboljeg među prijavljenim takmičarima imao je stručni žiri na čijem čelu je bila Bojana Stamenov, naša džez i bluz pevačica i predstavnica Srbije na Eurosongu 2015. godine.

– Ja sam ambasador Fondacije „Podrži život“ i zahvaljujući njima sam danas na ovoj manifestaciji. Ovde sam da bismo podstakli ljude na humanost, ali i da se zajedno radujemo. Volim grad Zrenjanin, i rado dolazim kada god imam priliku. Potrudiću se da kao predsednica žirija budem realan sudija, izjavila je pevačica Bojana Stamenov.

Pevač Boris Petrović rado se odazvao pozivu organizatora.

-Velika mi je čast što da danas učestvujem u programu. Trudiću se da ne budem strog sudija, i da zaista izaberemo najboljeg. Za decu je veoma bitno biti realan, da ne bi doživeli nepravdu, a ujedno i da im ne podstičemo lažnu nadu ukoliko nisu predodređeni za pevanje, rekao je Petrović.

Pobednik trećeg „Mini Soundlovers“ dečijeg festivala otišao je kući bogatiji za pehar i novi Highwaygangster trotinet, glavnom nagradom koju je obezbedila kompanija GOMEX, dok su svi mali umetnici dobili poklon pakete te kompanije, kao i pevačke diplome. Sa posetiocima GOMEX Family Day-a družili su se i maskote Angry Birds, Ledena kraljica kao i muzička trupa UV Dance i drugi.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh