I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Gomex

Devetoro Zrenjaninaca na Specijalnoj Olimpijadi u Abu Dabiju

Letnje Olimpijske igre Specijalne Olimpijade biće održane od 8. do 22. marta u Abu Dabiju, prelepom gradu u Saudijskoj Arabiji. Ovo takmičenje je u rangu globalnih sportskih događaja kao što su Olimpijske i Paraolimpijske igre, i na njemu će ove godine biti prisutno oko 7000 učesnika iz 170 nacionalnih timova.

Specijalna Olimpijada Srbije, kao krovna organizacija koja okuplja klubove koji se bave sportskim radom sa decom i omladinom sa posebnim potrebama, kao i inkluzivnim sportom, formirala je reprezentaciju u kojoj Zrenjanin ima 9 predstavnika. Put Saudijske Arabije uputiće se naši sugrađani, članovi Sportskog kluba za decu i omladinu sa posebnim potrebama „Hendi sport“, Olga Ramadani, Jovana Rakić, Anja Ostojić i Jovan Pavić (UNIFIED odbojka) kao i Vesna Kovačev, Filip Bartole, Valentina Manojlov i Ivan Živkov (atletika), a sve pod budnim okom trenera Borislava Nuhanovića.

-Prepoznajući značaj učešća na ovako bitnom globalnom sportskom događaju za decu i omladinu sa posebnim potrebama, kompanija Gomex uključila se u akciju podrške mladim sportistima kroz obezbeđivanje neophodnih sredstava za ličnu higijenu i ostalih potrepština za nesmetan boravak u Abu Dabiju. Dosadašnji uspesi naših sugrađana na brojnim sportskim takmičenjima na kojima su bili učesnici daje nam za pravo da se nadamo medaljama iz Abu Dabija, kažu u kompaniji Gomex.

Takmičare „Hendi sporta“ nakon Olimpijade očekuje još nekoliko desetina takmičenja, pa je ovo ujedno i dobra prilika za ostale društveno odgovorne kompanije iz Zrenjanina poput Gomex-a da se pridruže pružanju podrške našim mladim sportistima da odu i na druga takmičenja. Oko načina realizacije pomoći i ostalim detaljima svi zainteresovani se mogu obratiti direktno treneru Borislavu Nuhanoviću putem broja telefona 063502596 ili putem e-mail adrese  nuhanovicb@gmail.com.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh